Sotosgl Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Όλοι οι κινέζοι σου πουλάνε ότι η τιμή είναι χ αλλά εσένα στο δίνω χ/3. Λοταρία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Δεν πήρα μέρος γιατί κάτι τέτοια τα θεωρώ κοροϊδία. Όταν έλεγα ανταγωνισμό, εννοώ όταν υπάρχουν 3-4 αξιόπιστα μαγαζιά με παρόμοιες τιμές που αγοράζουμε όλοι, ο έμπορας που θέλει να τραβήξει κόσμο, θα βγάλει λοταρία, θα έχει παρουσιάσεις, giveaway, κτλ, για νατραβήξει κόσμο,πελάτες. Ξαναλέω λοιπόν, στον ανταγωνισμό όλα επιτρέπονται. Αν εσύ μου ψάχνεις σπόνσορες, να σου δώσω και τον paypal λογαριασμό μου,να μου κατσαθέσουν τα λεφτά Φτιαξε την συνταξη σου τοτε. Στον ανταγωνισμό υποθέτω επιτρέπονται αυτά τα κόλπα.... Αυτο και με τις .... στο τελος το εκλαμβανουν ολοι σαν να τα χωνω στο Geekbuying επειδη εχω συμφεροντα αλλου (οπου και επιτρεπονται αυτα τα κολπα). Ολα τα αλλα ειναι σαλτσες. Και giveaway κανουν ολοι,και διαγωνισμους με αυγουλακια,παπακια,γατακια ε τετοια απατεωνια με την λοτταρια πρωτη φορα ειδα! Υποτιμανε στεγνα την νοημοσυνη των πελατων τους και μου δειχνει απελπισμενη κινηση. (μη σχολιασουμε το αν υπαρχουν ατομα που πληρωσαν ή που παιρνουν σε 901) Αυτο σχολιασα και οχι τις στανταρ Μαρκετινιες. Για το ρολοι τελικα εχεις να πεις τιποτα αλλο;
newsformobiles Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για το ρολόι, είναι σίγουρα ακριβό, το ότι φέρει sim, σημαινει και μία συνεχή ακτινοβολία για το παιδί και σίγουρα σκοπεύω να προσέχω το παιδί μου με τα μάτια μου,όχι ένα ρολόι, γιατί όπως είπες, βγαίνει και πετιέται εύκολα. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από newsformobiles 1
victor@ss Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Για το ρολόι, είναι σίγουρα ακριβό, το ότι φέρει sim, σημαινει και μία συνεχή ακτινοβολία για το παιδί και σίγουρα σκοπεύω να προσέχω το παιδί μου με τα μάτια μου,όχι ένα ρολόι, γιατί όπως είπες, βγαίνει και πετιέται εύκολα. Εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι γονείς θέλουν να ξέρουν συνέχεια που είναι τα παιδιά τους, να ανοίγουν την κάμερα και το μικρόφωνο και να τα παρακολουθούν..
Sotosgl Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι γονείς θέλουν να ξέρουν συνέχεια που είναι τα παιδιά τους, να ανοίγουν την κάμερα και το μικρόφωνο και να τα παρακολουθούν.. Αλλες εποχες αλλα εθιμα.. Με την αστυνομια αποδεκατισμενη,κρουσματα σαν αυτο θα ειναι καθημερινοτητα. http://www.irafina.gr/prosochi-prospathia-arpagis-anilikon-se-marathona-ke-n-makri-tous-sinelave-i-omada-dias/ Και δεν μιλαμε για κανενα χωριο στην μεση του πουθενα... Τωρα αν αφηνεις λασκα ενα παιδι στο Age Group που απευθυνεται αυτο το ρολοι (γιατι 10/12χρονο ας πουμε δεν θα το φοραγε ποτε) δεν σε απασχολει να ανοιξεις την καμερα απο μακρια για να δεις αν καπνιζει μπαφους,πινει μπυρες ή κανει bullying σε αλλα 8χρονα αλλα αντε για να δεις καμια Milfαρα μανα φιλου του οταν παιζουν σπιτι του. Ευτυχως τα παιδια ειναι πιο ενημερωμενα για τους κινδυνους απο παλια οποτε και παλι η ανατροφη ειναι η καλυτερη ασφαλεια.
newsformobiles Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Φτιαξε την συνταξη σου τοτε. Στον ανταγωνισμό υποθέτω επιτρέπονται αυτά τα κόλπα.... Αυτο και με τις .... στο τελος το εκλαμβανουν ολοι σαν να τα χωνω στο Geekbuying επειδη εχω συμφεροντα αλλου (οπου και επιτρεπονται αυτα τα κολπα). Ολα τα αλλα ειναι σαλτσες. Και giveaway κανουν ολοι,και διαγωνισμους με αυγουλακια,παπακια,γατακια ε τετοια απατεωνια με την λοτταρια πρωτη φορα ειδα! Υποτιμανε στεγνα την νοημοσυνη των πελατων τους και μου δειχνει απελπισμενη κινηση. (μη σχολιασουμε το αν υπαρχουν ατομα που πληρωσαν ή που παιρνουν σε 901) Αυτο σχολιασα και οχι τις στανταρ Μαρκετινιες. Για το ρολοι τελικα εχεις να πεις τιποτα αλλο; Τελικά κάποιος κέρδισε πραγματικά το MEIZU MEILAN MI1 NOTE!https://www.facebook.com/Geekbuyingfans/posts/714117998727257:0
Sotosgl Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τελικά κάποιος κέρδισε πραγματικά το MEIZU MEILAN MI1 NOTE! https://www.facebook.com/Geekbuyingfans/posts/714117998727257:0 Δεν ειπε κανενας οτι δεν θα κερδιζε καποιος (αν και ασε με να εχω τις υποψιες μου για το αν υπαρχει ) Επιασε το κολπο και αγορασαν πολλοι παντως πηρε κανενας απο αυτο το θεμα κανενα κομματι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα