Προς το περιεχόμενο

Tencent QQ - wearable για παιδιά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε αναρωτηθεί αν υπάρχει smartwatch αποκλειστικά για παιδιά; Όπως και να έχει σας έχω την απάντηση. Βρήκα ίσως το πιο περίεργο, αλλά και συνάμα το πιο πρωτότυπο gadget της εβδομάδας. Πρόκειται για το Tencent QQ, το οποίο με προσιτή παιδική εμφάνιση, υποστηρίζει πως μπορεί να εντοπίσει το παιδί σας με το ενσωματωμένο GPS. Του ορίζετε μία ασφαλή περιοχή στην οποία μπορεί να κινηθεί το παιδί και αν απομακρυνθεί σας ειδοποιεί. Έχει ενσωματωμένη κάμερα και λειτουργία σιωπηλής μαγνητοφώνησης για τρελές παρακολουθήσεις (ώστε να μάθετε τι παίζεται με το Βασιλάκη επιτέλους). Ακόμα το παιδί πατώντας το πλήκτρο SOS μπορεί να δηλώσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο και να συνομιλήσει με τους γονείς του.

N8t2js8.png

Το πιο creepy ή το πιο ελπιδοφόρο gadget? Εγώ μάλλον πως κλείνω προς το πρώτο. Αν από την άλλη είστε ένας υπερπροστατευτικός γονιός, που θέλει να καταστρέψει τη ζωή του παιδιού του, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ στην υπερπροσφορά των μόλις 123€.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως το βρήκα αρκετά γελοίο και ήθελα να το μοιραστώ. Τώρα άμα το βρίσκεις προσβλητικό σου ζητάω συγγνώμη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως γίνεται; Αφού το M1 Note πρέπει να κοστίζει πάνω από τα 123€ που κοστίζει αυτό.

Τι να σου πω...ότι γράφουν γράφω. Υποθέτω στην προώθηση του ρολογιού....

Δημοσ.

Πάντως σήμερα το Geekbuying βλέπω ότι το έχει σε προσφορά και εάν το αγοράσεις, σου δίνουν δωρεάν ένα Meizu M1 Note!

- A lucky customer who buys the QQ watch for his/her kids will be chosen to get the reward of a free Meizu Meilan M1Note smart phone.

Αυτο ισχυε και στις 8 του μηνα που το εγραψες ή τοτε το εδιναν σε ολους;

Αλλο το ενας Lucky και αλλο οσοι το παρουν :)

Δημοσ.

- A lucky customer who buys the QQ watch for his/her kids will be chosen to get the reward of a free Meizu Meilan M1Note smart phone.

Αυτο ισχυε και στις 8 του μηνα που το εγραψες ή τοτε το εδιναν σε ολους;

Αλλο το ενας Lucky και αλλο οσοι το παρουν :)

Συμφωνώ μαζί σου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι να το είχα προσέξει τότε. Ίσως το βάλανε μετά αφού το είδα, ειδικά αν είδανε κόσμο να το αγοράζει και να περνάει αυτή η κίνηση... ;)
Δημοσ.

Καθομουν και παρατηρουσα και αλλες τετοιες κινησεις με τζογο απο το Geekbuying τον τελευταιο καιρο.

Πριν κανενα τριβδομαδο ειχε και μια μαγκια που ελεγε αγορασε εναν λαχνο 1$ και μπορει να κερδισεις πραγματα αξιας εως 500$

(στο συνολο).

Μετα την ασφαλεια δεματος ο κινεζος βρισκει ολο και περισσοτερους τροπους να μας εκπλησει (ή να μας τα τρωει)

Οσο για το προιον meh

Υπαρχουν χρονια τωρα GPS Trackers σχετικα μικρα σε μεγεθος αλλα οχι στην μορφη ρολογιου που κανουν την ιδια και καλυτερη δουλεια για ευπαθεις ομαδες (ατομα με Alzheimer,παιδια) που μπορεις να τα βαλεις κρυφα στα ρουχα τους και να μην κανουν ΜΠΑΜ.

Μιας και για να ξερουμε εμεις τι κανει αυτος ο διαολος σιγουρα ο απαγωγεας,παιδεραστης το ξερει πρωτος και θα το πεταξει στα σκουπιδια ;)  

Δημοσ.

Καθομουν και παρατηρουσα και αλλες τετοιες κινησεις με τζογο απο το Geekbuying τον τελευταιο καιρο.

Πριν κανενα τριβδομαδο ειχε και μια μαγκια που ελεγε αγορασε εναν λαχνο 1$ και μπορει να κερδισεις πραγματα αξιας εως 500$

(στο συνολο).

Μετα την ασφαλεια δεματος ο κινεζος βρισκει ολο και περισσοτερους τροπους να μας εκπλησει (ή να μας τα τρωει)

Οσο για το προιον meh

Υπαρχουν χρονια τωρα GPS Trackers σχετικα μικρα σε μεγεθος αλλα οχι στην μορφη ρολογιου που κανουν την ιδια και καλυτερη δουλεια για ευπαθεις ομαδες (ατομα με Alzheimer,παιδια) που μπορεις να τα βαλεις κρυφα στα ρουχα τους και να μην κανουν ΜΠΑΜ.

Μιας και για να ξερουμε εμεις τι κανει αυτος ο διαολος σιγουρα ο απαγωγεας,παιδεραστης το ξερει πρωτος και θα το πεταξει στα σκουπιδια ;)  

Στον ανταγωνισμό υποθέτω επιτρέπονται αυτά τα κόλπα....

Δημοσ.

Στον ανταγωνισμό υποθέτω επιτρέπονται αυτά τα κόλπα....

Δεν εχω δει αλλον να κανει τετοιες γυφτιες με λαχνους με χρηματα,απο τους μεγαλους κινεζους.

Το μονο που ηρθε κοντα ηταν το πασχαλιατικο του Gearbest αλλα αυτο ηταν με τους ποντους σου.

Σου θιξαμε τον σπονσορα;

Δημοσ.

Δεν εχω δει αλλον να κανει τετοιες γυφτιες με λαχνους με χρηματα,απο τους μεγαλους κινεζους.

Το μονο που ηρθε κοντα ηταν το πασχαλιατικο του Gearbest αλλα αυτο ηταν με τους ποντους σου.

Σου θιξαμε τον σπονσορα;

Συγνώμη!? Δικό μου σπόνσορα!? Σε τι?
Δημοσ.

Μιλαω για συγκεκριμενη περιπτωση με λαχνους,λεω για το ρολοι και τα GPS trackers απο προσωπικη εμπειρια αλλες 15 γραμμες και κολλας και συνεχιζεις το Offtopic αφηνοντας μπηχτη.

Ετσι το ελαβα εγω τουλαχιστον.

Και σου λεω εχεις δει αλλον κινεζο να κανει λοταριες με λεφτα για να πεταξεις αυτο για τον ανταγωνισμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι κινέζοι σου πουλάνε ότι η τιμή είναι χ αλλά εσένα στο δίνω χ/3. Λοταρία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Δεν πήρα μέρος γιατί κάτι τέτοια τα θεωρώ κοροϊδία. Όταν έλεγα ανταγωνισμό, εννοώ όταν υπάρχουν 3-4 αξιόπιστα μαγαζιά με παρόμοιες τιμές που αγοράζουμε όλοι, ο έμπορας που θέλει να τραβήξει κόσμο, θα βγάλει λοταρία, θα έχει παρουσιάσεις, giveaway, κτλ, για νατραβήξει κόσμο,πελάτες. Ξαναλέω λοιπόν, στον ανταγωνισμό όλα επιτρέπονται. Αν εσύ μου ψάχνεις σπόνσορες, να σου δώσω και τον paypal λογαριασμό μου,να μου κατσαθέσουν τα λεφτά ;)

Επεξ/σία από newsformobiles

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...