JoEone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γειά σε όλους, σε mbp late 13' retina δεν αναγνωρίζονται δύο δίσκοι που ειναι σε ExFat φορμά. Ο ένας ειναι 2,5" και ένα dock με 3,5 " και δεν τους αναγνωρίζει σε καμία θύρα usb. Ta στικάκια τα "βλέπει" μια χαρά όμως. Βλέπει τους δίσκους για 10-20 δευτερόλεπτα και μετά "πετάει" το μνμ συνημμένη φωτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γειά σε όλους, σε mbp late 13' retina δεν αναγνωρίζονται δύο δίσκοι που ειναι σε ExFat φορμά. Ο ένας ειναι 2,5" και ένα dock με 3,5 " και δεν τους αναγνωρίζει σε καμία θύρα usb. Ta στικάκια τα "βλέπει" μια χαρά όμως. Βλέπει τους δίσκους για 10-20 δευτερόλεπτα και μετά "πετάει" το μνμ συνημμένη φωτό: Ετοιμάσου για σκληρούς.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos30fullou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ετοιμάσου για σκληρούς.... Σε windowds 8,1 τους διαβάζει κανονικά. Σε τι μορφή πρέπει να έχω τους δίσκους μεγάλης χωρητικοτητας για να μπορούν να διαβάζουν αλλά και να γράφουν και στα 2 λειτουργικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σε windowds 8,1 τους διαβάζει κανονικά. Σε τι μορφή πρέπει να έχω τους δίσκους μεγάλης χωρητικοτητας για να μπορούν να διαβάζουν αλλά και να γράφουν και στα 2 λειτουργικά? Ex-Fat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos30fullou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ex-Fat Έτσι τους έχω. Οκ σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos30fullou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ο 2.5" intenso ψυχρή κόλληση στην πλάκετα στο usb τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα