Προς το περιεχόμενο

Αγορά xiaomi redmi note 3 pro!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε δωσει καποιος κατι αρχεια που χρειαζονται απο το international ,δε θα βγαλουν ακρη.

Αν βγει ακρη,θα κανει λιγο καιρο ακομα.

Παντως εχουν μικρη διαφορα στη τιμη,οποτε οποιος παει για καινουργιο τωρα,παει σαφως στο 800αρι.

Συμφωνώ σ' αυτό που λες απλά ο αντίλογος είναι ότι ακόμα δεν υπάρχει αρκετή υποστήριξη σε ρομ στο Kate απ' ότι στο Kenzo
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικο δεν ειναι?

Τωρα ξεκινησε να ερχεται στα χερια του κοσμου...

Λογικότατο, απλά ενημερώνω τους τυχόν ενδιαφερόμενους για να ξέρουν τι να περιμένουν
Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ .. από που να το παραγγείλω τλκ ? Γενικά από που έχετε παραγγείλει κινέζικα χωρίς πρόβλημα ?

Ακόμα αν η ρομ δεν ειναι international τι σημαινει ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ .. από που να το παραγγείλω τλκ ? Γενικά από που έχετε παραγγείλει κινέζικα χωρίς πρόβλημα ?

Ακόμα αν η ρομ δεν ειναι international τι σημαινει ?

Ευχαριστώ!

Όλες οι λύσεις στις απορίες σου, λύνονται στο αρμόδιο φόρουμ. https://xiaomi-miui.gr
Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να γίνω και εγώ κάτοχος της συσκευής και να το αγοράσω από vickmall. Τα σχόλια που διαβάζω από άτομα που κάνανε παραγγελίες όπως να σημειωθεί σαν δώρο για αποφυγή τελωνείου , και τα άλλα περί εφαρμογών είναι υποχρεωτικά;

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να γίνω και εγώ κάτοχος της συσκευής και να το αγοράσω από vickmall. Τα σχόλια που διαβάζω από άτομα που κάνανε παραγγελίες όπως να σημειωθεί σαν δώρο για αποφυγή τελωνείου , και τα άλλα περί εφαρμογών είναι υποχρεωτικά;

Όχι, δεν υπάρχει λόγος να γράψεις κάτι, εκτός αν θες εσύ κάτι να ζητήσεις, όπως παράδειγμα, δωράκι (ζήτουλας :ρ)
Δημοσ.

"Mark it as a low price gift (20$) and write "as gift" (to avoid customs)" αυτό νομίζω ότι χρειάζεται προς αποφυγή τελωνείου ή δεν πληρώνεις γενικά τελωνειο;

Ξέρουν τι να κάνουν, κάθε μέρα στέλνουν δεκάδες κινητά εδώ και πολύ περισσότερο καιρό απ'οσο εμείς φανταζόμαστε
Δημοσ.

μολις το παρελαβα! πολυ ωραιο κινητο φαινεται! 

επισης μια ερωτηση. Εχω την international απο gekkbuying και δεν μου βγαζει εληνικα πουθενα. πως να τα βαλω;

Δημοσ.

μολις το παρελαβα! πολυ ωραιο κινητο φαινεται!

επισης μια ερωτηση. Εχω την international απο gekkbuying και δεν μου βγαζει εληνικα πουθενα. πως να τα βαλω;

Για βάλε ένα screenshot να δούμε τι ρομ φοράει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...