Προς το περιεχόμενο

Αγορά xiaomi redmi note 3 pro!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Paypal βάλε να πληρώσεις

Δεν πειράζει γ αυτό είμαστε ν βοηθάμε όπου μπορούμε

Τελευταια και σε αφηνω να ηρεμησεις....θα το κανω αναγκαστικα μεσω paypal, εχω συνδεδεμενο λογαριασμο αλλα δεν εχω φορτωμενα χρηματα. Γινεται να μεταφερεις στην paypal απο ελλαδα? και αν ναι, ποσο χρονο χρειαζεται περιπου? Θα με χρεωσει η paypal κατι παραπανω απο το ακριβες ποσο του κινητου?

Δημοσ.

Τελευταια και σε αφηνω να ηρεμησεις....θα το κανω αναγκαστικα μεσω paypal, εχω συνδεδεμενο λογαριασμο αλλα δεν εχω φορτωμενα χρηματα. Γινεται να μεταφερεις στην paypal απο ελλαδα? και αν ναι, ποσο χρονο χρειαζεται περιπου? Θα με χρεωσει η paypal κατι παραπανω απο το ακριβες ποσο του κινητου?

http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/ 

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά πριν λίγες μέρες, με άφησε το εν λόγω κατάστημα να κάνω αγορά με PayPal με ελληνική κάρτα συνδεδεμένη
Δημοσ.

Σ απάντησαν οι παραπάνω...

Δημοσ.

request money βλέπω , balance βλέπω , προμήθειες βλέπω 

σε λίγο θα πείτε να πάει καλύτερα σε "γνωστή" αλυσίδα στο κέντρο της πόλης για να πάρει κινητό παρά να πάρει από το ιντερνετ 
επίτηδες τα λέτε ; ;;;

στο vickmall περνούσαν οι αγορές (ναι και μέσω paypal) πριν καν χαλαρώσουν κι άλλο τα cc 

τώρα και στο gearbest (ναι πάλι paypal Και μάλιστα η χαζο κάρτα της εθνικής) περνάνε

λογικά περνάει και στο geek 

σύνδεσε την χρεωστική σου με το paypal να ησυχάσεις , κάνε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal και είσαι οκ

γιατί να "μεταφέρεις" χρήματα ;;; (εκτός αν δεν έχεις γενικά κάποιου είδους κάρτα)

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

request money βλέπω , balance βλέπω , προμήθειες βλέπω 

σε λίγο θα πείτε να πάει καλύτερα σε "γνωστή" αλυσίδα στο κέντρο της πόλης για να πάρει κινητό παρά να πάρει από το ιντερνετ 
επίτηδες τα λέτε ; ;;;

στο vickmall περνούσαν οι αγορές (ναι και μέσω paypal) πριν καν χαλαρώσουν κι άλλο τα cc 

τώρα και στο gearbest (ναι πάλι paypal Και μάλιστα η χαζο κάρτα της εθνικής) περνάνε

λογικά περνάει και στο geek 

σύνδεσε την χρεωστική σου με το paypal να ησυχάσεις , κάνε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal και είσαι οκ

γιατί να "μεταφέρεις" χρήματα ;;; (εκτός αν δεν έχεις γενικά κάποιου είδους κάρτα)

Οχι δεν κολλαω απλως απο περσι το καλοκαιρι το εκοψα με τις ηλεκτρονικες αγορες γιατι βαριομουν την ιστορια και εχω μεινει εκτος  :blink:

Δημοσ.

φιλε μου ειναι απλο συνδεσε εναν λογιαριασμο η μια χρεωστικη στο paypal κανε την αλλαγη στην μετατροπη να στην κανει η τραπεζα και οχι το paypal και εισαι ετοιμος.

Με την χαλαρωση των capital control δεν χρειαζονται "κολπα"

Δημοσ.

Το εχω παραγγειλει στις 3 του μηνος και στο εμαιλ επιβεβαιωσης μου ειπε πως θα μου ερθει ενα μηνυμα με τις πληροφοριες μεταφορας μολις το εχουν στειλει. Μετα λεει κατι tips και αναφερει πως για κανονικες παραγγελιες ειναι 2-7 μερες. Ε σημερα ειναι η 7η,να αρχισω να ανησυχω;

Δημοσ.

Το εχω παραγγειλει στις 3 του μηνος και στο εμαιλ επιβεβαιωσης μου ειπε πως θα μου ερθει ενα μηνυμα με τις πληροφοριες μεταφορας μολις το εχουν στειλει. Μετα λεει κατι tips και αναφερει πως για κανονικες παραγγελιες ειναι 2-7 μερες. Ε σημερα ειναι η 7η,να αρχισω να ανησυχω;

Όχι. Δώσε ακόμα λίγες μέρες

Δημοσ.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?Θέλω να το παραγγείλω για τη γυναίκα μου αλλά μήπως είναι μούφα το ότι έχει την 800άρα αφού δεν αναφέρεται ούτε στο σάιτ της xiaomi?

Οι μπάντες είναι θέμα hardware έτσι δεν είναι?

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?Θέλω να το παραγγείλω για τη γυναίκα μου αλλά μήπως είναι μούφα το ότι έχει την 800άρα αφού δεν αναφέρεται ούτε στο σάιτ της xiaomi?

Οι μπάντες είναι θέμα hardware έτσι δεν είναι?

σε ποιο site δεν αναφέρεται και για ποια "εκδοχή" κοιτάς ; 

αν απλά πάρεις ένα (όποιο δεις πρώτο) redmi note 3 pro τότε μάλλον δεν θα την έχει 

είναι ειδική έκδοση με την 800αρα (special edition την λένε, international edition την λένε , δεν ξέρω , ρωτάς στο μαγαζί που θα το πάρεις για σιγουριά) 

υ.γ. δεν ξέρω αν λειτουργεί η 800αρα και στα "παλιά" με αλλαγή ρομ 

Δημοσ.

υ.γ. δεν ξέρω αν λειτουργεί η 800αρα και στα "παλιά" με αλλαγή ρομ

Έχουν παλέψει αρκετοί πειραματιζομενοι, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Δημοσ.

Έχουν παλέψει αρκετοί πειραματιζομενοι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αν δε δωσει καποιος κατι αρχεια που χρειαζονται απο το international ,δε θα βγαλουν ακρη.

Αν βγει ακρη,θα κανει λιγο καιρο ακομα.

Παντως εχουν μικρη διαφορα στη τιμη,οποτε οποιος παει για καινουργιο τωρα,παει σαφως στο 800αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...