Προς το περιεχόμενο

Αγορά xiaomi redmi note 3 pro!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το paypal "κλέβει" 7Ε στην αλλαγή του νομίσματος από δολάριο σε ευρώ (από 161 βγαίνει 168). Υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε αυτό;

Αν όχι, είναι το vickmall αρκετά αξιόπιστο ώστε να πληρώσεις με prepaid χωρίς paypal;

Eπίσης ξέρουμε πότε περίπου θα βγει το note 4 pro με τον snapdragon;

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που σου προσφέρει το paypal αξίζουν κάθε σεντ από αυτά τα 7Ε.

τόσα ποστ λέτε για την μετατροπή που την κάνει το paypal και μπορείς να το αποφύγεις (να το κάνει δηλαδή η τράπεζα της κάρτας σου με καλύτερη ισοτιμία) ή εγώ δε κατάλαβα καλά ; 

Δημοσ.

Βαζετε να πληρωνετε σε δολλαρια και κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου(αναλογα τη τραπεζα και το κοστος,αλλα και παλι συμφερει)

Google it για να βρειτε την επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

το paypal παιρνει προμηθεια.. τι νομιζες? τζαμπα είναι?

Δεν κλέβει.

Προμήθεια είναι.

Καλές οι εξυπναδούλες και οι ειρωνίες, ακόμα καλύτερο το να μάθετε να διαβάζετε, το "κλέβει" ήταν σε εισαγωγικά.

Οι υπηρεσίες και η ασφάλεια που σου προσφέρει το paypal αξίζουν κάθε σεντ από αυτά τα 7Ε.

Το ξέρω αυτό, το έχω διαπιστώσει τόσα χρόνια που το χρησιμοποιώ. Σύνηθως, όμως, αγοράζω σε ευρώ ή όταν αγοράζω σε δολάρια πρόκειται για μικρά ποσά και δεν με ενδιαφέρουν αυτά που παίρνει για την μετατροπή.

Βαζετε να πληρωνετε σε δολλαρια και κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου(αναλογα τη τραπεζα και το κοστος,αλλα και παλι συμφερει)

Google it για να βρειτε την επιλογη.

Να και μια σωστή απάντηση. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Σημερα με εβαλε στα μαχαιρια συναδελφος να του παραγγειλω το redmi note 3 pro και κατεληξα εδω συμφωνα και με δικες σας κριτικες: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει το site, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Σε τι φαση βρισκονται οι ηλεκτρονικες αγορες απο ελλαδα?

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Σημερα με εβαλε στα μαχαιρια συναδελφος να του παραγγειλω το redmi note 3 pro και κατεληξα εδω συμφωνα και με δικες σας κριτικες: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει το site, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Σε τι φαση βρισκονται οι ηλεκτρονικες αγορες απο ελλαδα?

μπορεις να το αγορασεις και απο το Geekbuying με 169$ ολα τα χρωματα  καi international version που εχει τημ μπαντα των 800 για το 4g σε μερικες περιοχες

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να το αγορασεις και απο το Geekbuying με 169$ ολα τα χρωματα  καi international version που εχει τημ μπαντα των 800 για το 4g σε μερικες περιοχες

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html

Βλεπω μονο αγγλικο μενου ομως και επειδη δεν ξερει καλα αγγλικα ο αλλος θα τα κανει μουτι και μαντεψε ποιος θα τα μαζευει μετα?!

The horror!

Vickmall= εγγύηση

Προχώρησε άφοβα.

Παραγγελία κάνεις μέσω paypal η μέσω πιστωτικής ή χρεωστικης

Στο θεμα της εγγυησης πως το χειριζονται? 

Δημοσ.

Αμα σ τύχει προβληματικό μοντέλο ή κανένα θέμα τους στελνεις μαιλ και σ λένε αναλόγως το θέμα που θα έχεις τι να κάνεις.

Παω να το αγορασω και στο checkout μου δινει επιλογες paypal ή western union...να υποθεσω δεν υπαρχουν αλλες επιλογες? π.χ. χρεωστικη που ημουν ετοιμος να βαλω?

Σορρυ σε επρηξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...