Dantε Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εχω παραλαβει απο πεμπτη. Το vickmall το πιο αξιοπιστο δεν υπαρχει τιποτα να ανησυχεις. Το κινητο αψογο για τα χρηματα του. Εχει καποια bug μιας και ειναι ακομα νωρις αλλα θα λυθουν συντομα. Πολυ γρηγορο και απο αυτονομια σκιζει.
philipposee Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιδιά τώρα που έχει περάσει καιρός ξέρει κανείς ποια καταστήματα αξίζουν να παραγγείλω; ποια έχουν καθαρές ρομ;
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδιά τώρα που έχει περάσει καιρός ξέρει κανείς ποια καταστήματα αξίζουν να παραγγείλω; ποια έχουν καθαρές ρομ; Το δεύτερο δεν πρέπει να σε αγχώνει. Με ότι και να σου έρθει, υπάρχουν οδηγοί στο φόρουμ της ελληνικής MIUI, για να βάλεις την ελληνική ρομ που είναι πεντακάθαρη. Για μαγαζιά κοιτάς στο Kimovil και το πέρνεις παό το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί.
koularasss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 παιδια λεω να το παραγγειλω και εγω. Απο οτι διαβασα το vickmall ειναι το πιο αξιοπιστο;; Η αγορα θα γινει μεσω paypal ελπιζω να μην εχω θεματα. Επισης απο θεμα θηκης,αξιζει να την παραγγειλω και αυτη μαζι με το κινητο;;
vchristod84 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια λεω να το παραγγειλω και εγω. Απο οτι διαβασα το vickmall ειναι το πιο αξιοπιστο;; Η αγορα θα γινει μεσω paypal ελπιζω να μην εχω θεματα. Επισης απο θεμα θηκης,αξιζει να την παραγγειλω και αυτη μαζι με το κινητο;;Αν και συνήθως σου βάζουν θήκη σιλικόνης (που είναι διαφανής), καλό θα ήταν να πάρεις και 1 της αρεσκείας σου εφόσον θες να προστατεύεται. Οι mofie που δίνει το vickmall είναι πολύ όμορφες
funbreaker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Περασε για λιγο και το απλο νοτε 3 απο τα χερια μου. Πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης . Ηταν αλλωστε ενας απο τους λογους που εδωσε το Κ3 που ειχα και παραγγειλα αυτο. Έχω κι εγώ το Κ3 και λέω να πάρω το redmi pro. Είδες μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα?
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κι εγώ το Κ3 και λέω να πάρω το redmi pro. Είδες μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα? Ναι. Και σε ποιοτητα κατασκευης,καθως το Κ3 ετριζε. Και σε μπαταρια. Και σε καμερα. Καλο κινητο παντως και το Κ3,που καλυπτει τις καθημερινες αναγκες.
koularasss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και συνήθως σου βάζουν θήκη σιλικόνης (που είναι διαφανής), καλό θα ήταν να πάρεις και 1 της αρεσκείας σου εφόσον θες να προστατεύεται. Οι mofie που δίνει το vickmall είναι πολύ όμορφες το vickmall ομως ειναι αξιοπιστο η θα κλαιω τα λεφτα μου;; Επισης μολις ειδα το note 4 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-silver.html Αξιζει περισσοτερο;;
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειναι αξιοπιστο. Κατ εμε το πιο αξιοπιστο. Αν σου αρεσει περισσοτερο το 4 ,παρε το. Δεν εχουν και τις τρελες διαφορες.
kom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 για να μη κάνω πατατιά από geekbuying αγοράζουμε official international ; είμαι έτοιμος να πατήσω pay
newsformobiles Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες και 800αρα,τοτε ναι.Το Xiaomi Redmi 3s είναι που έχει την 800άρα. PS. Τελικά τώρα είδα και το Redmi 3pro και έβαλε ο φίλος μας έχει την 800άρα.
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το redmi note 3 pro international εχει βαλει που την εχει και αυτο.
newsformobiles Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το redmi note 3 pro international εχει βαλει που την εχει και αυτο.Το συμπλήρωσα αμέσως, έχεις δίκιο. Θυμόμουν μόνο το 3s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα