Προς το περιεχόμενο

Αγορά xiaomi redmi note 3 pro!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραλαβει απο πεμπτη.

Το vickmall το πιο αξιοπιστο δεν υπαρχει τιποτα να ανησυχεις.

Το κινητο αψογο για τα χρηματα του.

Εχει καποια bug μιας και ειναι ακομα νωρις αλλα θα λυθουν συντομα.

Πολυ γρηγορο και απο αυτονομια σκιζει.

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τώρα που έχει περάσει καιρός ξέρει κανείς ποια καταστήματα αξίζουν να παραγγείλω; ποια έχουν καθαρές ρομ;

Το δεύτερο δεν πρέπει να σε αγχώνει. Με ότι και να σου έρθει, υπάρχουν οδηγοί στο φόρουμ της ελληνικής MIUI, για να βάλεις την ελληνική ρομ που είναι πεντακάθαρη. Για μαγαζιά κοιτάς στο Kimovil και το πέρνεις παό το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια λεω να το παραγγειλω και εγω. Απο οτι διαβασα το vickmall ειναι το πιο αξιοπιστο;; Η αγορα θα γινει μεσω paypal ελπιζω να μην εχω θεματα. Επισης απο θεμα θηκης,αξιζει να την παραγγειλω και αυτη μαζι με το κινητο;; 

Δημοσ.

παιδια λεω να το παραγγειλω και εγω. Απο οτι διαβασα το vickmall ειναι το πιο αξιοπιστο;; Η αγορα θα γινει μεσω paypal ελπιζω να μην εχω θεματα. Επισης απο θεμα θηκης,αξιζει να την παραγγειλω και αυτη μαζι με το κινητο;;

Αν και συνήθως σου βάζουν θήκη σιλικόνης (που είναι διαφανής), καλό θα ήταν να πάρεις και 1 της αρεσκείας σου εφόσον θες να προστατεύεται. Οι mofie που δίνει το vickmall είναι πολύ όμορφες
Δημοσ.

Περασε για λιγο και το απλο νοτε 3 απο τα χερια μου.

Πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης .

Ηταν αλλωστε ενας απο τους λογους που εδωσε το Κ3 που ειχα και παραγγειλα αυτο.

Έχω κι εγώ το Κ3 και λέω να πάρω το redmi pro. Είδες μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα?

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το Κ3 και λέω να πάρω το redmi pro. Είδες μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα?

Ναι.

Και σε ποιοτητα κατασκευης,καθως το Κ3 ετριζε.

Και σε μπαταρια.

Και σε καμερα.

Καλο κινητο παντως και το Κ3,που καλυπτει τις καθημερινες αναγκες.

Δημοσ.

Αν και συνήθως σου βάζουν θήκη σιλικόνης (που είναι διαφανής), καλό θα ήταν να πάρεις και 1 της αρεσκείας σου εφόσον θες να προστατεύεται. Οι mofie που δίνει το vickmall είναι πολύ όμορφες

το vickmall ομως ειναι αξιοπιστο η θα κλαιω τα λεφτα μου;;

Επισης μολις ειδα το note 4 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-silver.html

Αξιζει περισσοτερο;;

Δημοσ.

Ναι ειναι αξιοπιστο.

Κατ εμε το πιο αξιοπιστο.

Αν σου αρεσει περισσοτερο το 4 ,παρε το.

Δεν εχουν και τις τρελες διαφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...