Dantε Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το pro με 78000 antutu πρεπει να φυσαει. Εδω το απλο μου φανηκε να πηγαινει νερο.
newsformobiles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Για να ειμαι ειληκρινης εκανα highjack το thread γιατι περισσοτερο ενδιαφερομαι για να αγορασω το απλο το note 3 διοτι δεν εχω πολλα λεφτα στον προυπολογισμο για κινητο. Απλα επειδη ειμαι τελειως ασχετος με αγορες απο κινα δεν καταλαβαινα το πως/ποτε χρησιμοποιουνται τα κουπονια μεχρι που ο/η mary μου το εξηγησε. Λογικα θα περιμενω να τελειωσουν οι γιορτες αφου δεν λειτουργουν τα κουπονια και ελπιζω οτι μετα τις γιορτες θα πεσουν οι τιμες των απλων λογο της παρουσιας του pro. Βγάλανε σήμερα ανακοίνωση στο FB το Coolicοοl, ότι όποιος κάνει παραγγελία μέσα στις γιορτές τους, υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσει την αξία της σε κουπόνι για την επόμενη αγορά από εκεί, οπότε εάν το θέλεις το απλό και το παραγγείλεις από εκεί, μπορεί και να κερδίσεις τα λεφτά αυτά...ενημερωτικά πάντα!
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ναι καλα και τους πιστευεις. Ειχαν βαλει την αλλη φορα ενα διαγωνισμο μουφα. Δε παραγγελνω απο εκει για κανενα λογο.
newsformobiles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ναι καλα και τους πιστευεις. Ειχαν βαλει την αλλη φορα ενα διαγωνισμο μουφα. Δε παραγγελνω απο εκει για κανενα λογο. Μα δεν σου λέει ότι θα κερδίσεις σίγουρα, ούτε σε υποχρεώνει κανείς. Ενημερωτικά στο είπα...
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ε και εγω απλα αναφερω οτι δε παιζει να το κανουν αυτο και ειναι απλα τρικ για να δελεασουν κοσμο.
newsformobiles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ε και εγω απλα αναφερω οτι δε παιζει να το κανουν αυτο και ειναι απλα τρικ για να δελεασουν κοσμο.Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό γράφανε, αυτό είπα. Ξέρω πάντως ότι σε άλλους διαγωνισμούς έχουν κερδίσει έλληνες στο παρελθόν. Εάν ήταν μούφα, δεν θα το λέγανε? Όπως και να 'χει, όπως είπα ενημερωτικά το είπα.
Dantε Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Full extra review. Το κινητακι μαμαει αβερτα.
ziaba Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 η μλκ οτι δεν εχει ροοτ και ελληνικα.....θεωρω το νοτε 2 καλυτερη αγορα
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 η μλκ οτι δεν εχει ροοτ και ελληνικα.....θεωρω το νοτε 2 καλυτερη αγοραΠλακα κανεις!!!!Επιδη δεν γινεται ρουτ η δεν εχει Ελληνικα δεν σημαίνει οτι δεν αξιζει!!!! Εγω που εχω το note 3 μια χαρα ειναι και ας εχω την Eng/Jap. Και Play store και ελληνικα γραφω και τα παντα κανω..σιγα επιδη εχει ξενω μενου!! https://www.youtube.com/watch?v=ESrplPXKwwI Full extra review. Το κινητακι μαμαει αβερτα. Μια χαρα εισαι χτυπαμε αβερτα στο Vickmall ακομα το εχει 224€(in stock)
ziaba Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειπα οτι δεν αξιζει (απο σπεξ ειναι τουμπανακι) αλλα οτι ειναι μλκ που δεν εχει ελληνικα και ρουτ ακομα
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειπα οτι δεν αξιζει (απο σπεξ ειναι τουμπανακι) αλλα οτι ειναι μλκ που δεν εχει ελληνικα και ρουτ ακομαΕε τη να κανουμε...σιγα σιγα θα γινουν και αυτα.
Dantε Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Θα βγει ρομ οπως και στο νοτε 3 που με flashtool τη περνας και εχεις και ελληνικα και ροοτ και τελος. Το κινητο ειναι καινουργιο ακομα.
ziaba Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ποτε θα τον βγαλουν στο amazon;;; μετα τις 26/02 λογικα...
Diamback Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγω εχω παραγγειλει το προ και το περιμενω. Λογικα αλλη βδομαδα θα το εχω. Το vickmall τραβαει κανονικα απο paypal. όλα καλά με το κινητό από Vickmall ? έκανα κι εγώ μια παραγγελια 1/03/16 και περιμένω. Κάποιο πρόβλημα με το site η με το κινητό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα