Προς το περιεχόμενο

Αγορά xiaomi redmi note 3 pro!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να ειμαι ειληκρινης εκανα highjack το thread γιατι περισσοτερο ενδιαφερομαι για να αγορασω το απλο το note 3 διοτι δεν εχω πολλα λεφτα στον προυπολογισμο για κινητο. Απλα επειδη ειμαι τελειως ασχετος με αγορες απο κινα δεν καταλαβαινα το πως/ποτε χρησιμοποιουνται τα κουπονια μεχρι που ο/η mary μου το εξηγησε. Λογικα θα περιμενω να τελειωσουν οι γιορτες αφου δεν λειτουργουν τα κουπονια και ελπιζω οτι μετα τις γιορτες θα πεσουν οι τιμες των απλων λογο της παρουσιας του pro.

Βγάλανε σήμερα ανακοίνωση στο FB το Coolicοοl, ότι όποιος κάνει παραγγελία μέσα στις γιορτές τους, υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσει την αξία της σε κουπόνι για την επόμενη αγορά από εκεί, οπότε εάν το θέλεις το απλό και το παραγγείλεις από εκεί, μπορεί και να κερδίσεις τα λεφτά αυτά...ενημερωτικά πάντα!

Δημοσ.

Ναι καλα και τους πιστευεις.

Ειχαν βαλει την αλλη φορα ενα διαγωνισμο μουφα.

Δε παραγγελνω απο εκει για κανενα λογο.

Μα δεν σου λέει ότι θα κερδίσεις σίγουρα, ούτε σε υποχρεώνει κανείς. Ενημερωτικά στο είπα...
Δημοσ.

Ε και εγω απλα αναφερω οτι δε παιζει να το κανουν αυτο και ειναι απλα τρικ για να δελεασουν κοσμο.

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό γράφανε, αυτό είπα. Ξέρω πάντως ότι σε άλλους διαγωνισμούς έχουν κερδίσει έλληνες στο παρελθόν. Εάν ήταν μούφα, δεν θα το λέγανε? Όπως και να 'χει, όπως είπα ενημερωτικά το είπα.
Δημοσ.

η μλκ οτι δεν εχει ροοτ και ελληνικα.....θεωρω το νοτε 2 καλυτερη αγορα

Πλακα κανεις!!!!

Επιδη δεν γινεται ρουτ η δεν εχει Ελληνικα δεν σημαίνει οτι δεν αξιζει!!!!

Εγω που εχω το note 3 μια χαρα ειναι και ας εχω την Eng/Jap.

Και Play store και ελληνικα γραφω και τα παντα κανω..σιγα επιδη εχει ξενω μενου!!

https://www.youtube.com/watch?v=ESrplPXKwwI

Full extra review.

Το κινητακι μαμαει αβερτα.

Μια χαρα εισαι χτυπαμε αβερτα στο Vickmall ακομα το εχει 224€(in stock)
Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν αξιζει (απο σπεξ ειναι τουμπανακι) αλλα οτι ειναι μλκ που δεν εχει ελληνικα και ρουτ ακομα 

Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν αξιζει (απο σπεξ ειναι τουμπανακι) αλλα οτι ειναι μλκ που δεν εχει ελληνικα και ρουτ ακομα

Εε τη να κανουμε...σιγα σιγα θα γινουν και αυτα.
Δημοσ.

Θα βγει ρομ οπως και στο νοτε 3 που με flashtool τη περνας και εχεις και ελληνικα και ροοτ και τελος.

Το κινητο ειναι καινουργιο ακομα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εχω παραγγειλει το προ και το περιμενω.

Λογικα αλλη βδομαδα θα το εχω.

Το vickmall τραβαει κανονικα απο paypal.

όλα καλά με το κινητό από Vickmall ?

έκανα κι εγώ μια παραγγελια 1/03/16 και περιμένω.

Κάποιο πρόβλημα με το site η με το κινητό ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...