panoutsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να αυξησω τις sata υποδοχες μου για να βαλω και αλλους σκληρους που χρειαζομαι..επισης και τα sata ρευματος εχω ηδη ανταπτορα για την καρτα γραφικων και ανεμιστηρακι συνδεδεμενο στα κενα του τροφοδοτικου
corsair04 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να αυξησω τις sata υποδοχες μου για να βαλω και αλλους σκληρους που χρειαζομαι..επισης και τα sata ρευματος εχω ηδη ανταπτορα για την καρτα γραφικων και ανεμιστηρακι συνδεδεμενο στα κενα του τροφοδοτικου ποια μητρικη εχεις? υπάρχουν controller που μπορείς να κάνεις της διαθέσιμες θήρες της μητρικής pci/pci-e sata controller 1
panoutsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ποια μητρικη εχεις? υπάρχουν controller που μπορείς να κάνεις της διαθέσιμες θήρες της μητρικής pci/pci-e sata controllerΕχω asus H81ME μπορεις να μου στειλεις καποιο?ενα που ειχα οταν το συνδεω δε bootarei ο υπολογιστης καποιο καλωδιο σατα σαν ανταπτορας κατι δεν υπαρχει?
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26939&cat=16&sub=300&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 Ερωτήσεις: Ποια κάρτα γραφικών έχεις? Ποιον αντάπτορα έβαλες στην gpu? Ποιο τροφοδοτικό έχεις? Γράωε καλύτερα αναλυτικά το σύστημά σου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον το τροφοδοτικό του δεν έχει 6pin για κάρτα γραφικών και αγόρασε κάποιον ανταπτορα sata power σε 6 pin Μήπως να κοιτούσες και σε ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό? Γιατί αν δεν έχει καν τροφοδοσία για την κάρτα γραφικών 2 περιπτώσεις παίζουν 1 είναι πολύ παλιό 2 είναι πολύ μικρό σε watt Το παραπάνω controller επειδή το έχω δεν δουλεύει σε 10 αρια και η εταιρεία μου είπε εμέσα σε email ότι δεν έχει σκοπό σύντομα να διαθέσει οδηγούς
panoutsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον το τροφοδοτικό του δεν έχει 6pin για κάρτα γραφικών και αγόρασε κάποιον ανταπτορα sata power σε 6 pin Μήπως να κοιτούσες και σε ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό? Γιατί αν δεν έχει καν τροφοδοσία για την κάρτα γραφικών 2 περιπτώσεις παίζουν 1 είναι πολύ παλιό 2 είναι πολύ μικρό σε watt Το παραπάνω controller επειδή το έχω δεν δουλεύει σε 10 αρια και η εταιρεία μου είπε εμέσα σε email ότι δεν έχει σκοπό σύντομα να διαθέσει οδηγούς Ναι δν εχει 6πινη και εχω ανταπτορα πανω σχετικα παλιο ειναι και 500watt και γω σε 10 αρια το εβαλα σε 7 δε δοκιμασα λες να φταινε τα windows?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δν εχει 6πινη και εχω ανταπτορα πανω σχετικα παλιο ειναι και 500watt και γω σε 10 αρια το εβαλα σε 7 δε δοκιμασα λες να φταινε τα windows?Πολύ πιθανό να μην βρίσκουν οδηγούς τα Windows, δοκίμασες να περάσεις οδηγούς χειροκίνητα? Πάντως όπως είπα πιο πάνω ξεκινά αγοράζοντας ένα ποιοτικό πιο σύγχρονο τροφοδοτικό Πλέον και τα 500 αρια συνήθως έχουν 6 molex και 6 sata μαζί με 6 pin κάρτας γραφικών 4+4 μητρικής και 24αρι Αν έχεις πολλούς μικρούς δίσκους σκέψου μήπως συμφέρει να τους πουλήσεις αγοράζοντας ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας 1
panoutsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26939&cat=16&sub=300&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 Ερωτήσεις: Ποια κάρτα γραφικών έχεις? Ποιον αντάπτορα έβαλες στην gpu? Ποιο τροφοδοτικό έχεις? Γράωε καλύτερα αναλυτικά το σύστημά σου. Πολύ πιθανό να μην βρίσκουν οδηγούς τα Windows, δοκίμασες να περάσεις οδηγούς χειροκίνητα? Πάντως όπως είπα πιο πάνω ξεκινά αγοράζοντας ένα ποιοτικό πιο σύγχρονο τροφοδοτικό Πλέον και τα 500 αρια συνήθως έχουν 6 molex και 6 sata μαζί με 6 pin κάρτας γραφικών 4+4 μητρικής και 24αρι Αν έχεις πολλούς μικρούς δίσκους σκέψου μήπως συμφέρει να τους πουλήσεις αγοράζοντας ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας καρτα γραφικων L192WS (1440x900@60Hz) 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (CardExpert Technology τροφοδοτικο Mac-Tec model MT-500ATX ADK-A520W controller θα σας γελασω δεν λεει κατι πανω ειναι απο ebay μαλλον απλα ειχα κανα 2 σκληρους μικρους εδω σπιτι και ελεγα κριμα να πανε χαμενοι
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Άλλαξε το τροφοδοτικό άμεσα μη πάρει φωτιά το σύστημά σου. Κάρτα για sata θύρες το λινκ πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα