Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα τάμπλετ που δεν έχει playstore. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα apk στο πισί και να τα μεταφέρω με κανένα bluetooth ή dropbox στο τάμπλετ;

Δημοσ.

Έχω ένα τάμπλετ που δεν έχει playstore. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα apk στο πισί και να τα μεταφέρω με κανένα bluetooth ή dropbox στο τάμπλετ;

Ψάξε στο google "WiFi transfer Pro" και κατέβασε το 

Δημοσ.

Και γιατι δεν ψαχνεις το apk απο το Google Search και μετα μπες στο Play store μεσω browser
  • Moderators
Δημοσ.

Προσεχετε τι κατεβαζετε και κυριως απο ποιες πηγες κατεβαζετε για να μην εχετε παρατραγουδα μετα. Το link του Dinos_123456 ειναι καλο.

@saruman123 τι ακριβως εννοεις? 

@Τοπικ σταρτερ, μπορεις επισης να κανεις αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/598814-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1-%CF%84%CE%BF-play-store-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85/

Δημοσ.

Προσεχετε τι κατεβαζετε και κυριως απο ποιες πηγες κατεβαζετε για να μην εχετε παρατραγουδα μετα. Το link του Dinos_123456 ειναι καλο.

@saruman123 τι ακριβως εννοεις?

@Τοπικ σταρτερ, μπορεις επισης να κανεις αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/598814-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1-%CF%84%CE%BF-play-store-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85/

Εννοω οτι αν ψαξεις μια εφαρμογη απο το Google Search αμεσως σου βγαζει και το Play store για να την κατεβασεις μεσω του browser και οχι απο την εφαρμογη του Play store.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...