chicken32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μην αγχώνεσαι, σημασία έχει που είσαι ευχαριστημένος. Γενικά στο insomnia είναι κάπως "υψηλά" τα standards και όλοι προτείνουν το κάτι καλύτερο. Θα μπορούσες δηλαδή για τα ίδια περίπου χρήματα να παίζεις σε λίγο καλύτερη ανάλυση και να έχεις ένα πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό με λιγότερα watt. 2
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μην αγχώνεσαι, σημασία έχει που είσαι ευχαριστημένος. Γενικά στο insomnia είναι κάπως "υψηλά" τα standards και όλοι προτείνουν το κάτι καλύτερο. Θα μπορούσες δηλαδή για τα ίδια περίπου χρήματα να παίζεις σε λίγο καλύτερη ανάλυση και να έχεις ένα πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό με λιγότερα watt. Σιγουρα ειναι και τα καταστηματα εδω που εχουμε. Αντε ποια καρτα γραφικων θα επαιρνα απο τις παρακατω που να γινεται και overclock ; MSI NVIDIA GF N210 ASUS NVIDIA GT610 Zotac NVIDIA GeForce FX 5200 ASUS NVIDIA GeForce GT 730 4GB ATI Sapphire FirePro 2450 EVGA nVidia GeForce GTX 970 SC+ACXΤην βρηκα αυτη που μ εδωσε ο ξαδερφος μ στα 75ευρω μεταχειριμενη. Αυτος την πειρε στα 380ευρω τον τοτε καιρο κατι και παιζει και αυτο το παιχνιδι με τον αστυνομικο το banthor κατι τετοιο μια χαρα. 1
chicken32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινες σε μεταχειρισμένη κάρτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα έβρισκες καλύτερη. Εγώ λέω να ευχαριστηθείς τώρα το παιχνίδι και την επόμενη φορά που σκέφτεσαι κάποια αναβάθμιση, συμβουλέψου πρώτα τα φόρουμ και μετά προχώρα! 1
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινες σε μεταχειρισμένη κάρτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα έβρισκες καλύτερη. Εγώ λέω να ευχαριστηθείς τώρα το παιχνίδι και την επόμενη φορά που σκέφτεσαι κάποια αναβάθμιση, συμβουλέψου πρώτα τα φόρουμ και μετά προχώρα! Ναι συμφωνω μαζι σου αλλα δεν με ενοιαζε να εδινα παραπανω χρηματα αν θα την αγοραζα μονος μου εννωω. Βλεπεις και μονος σου ποιες καρτες γραφικων εχει το bionic το μονο ισως καταστημα στην Κυπρο που πουλαει καρτες γραφικων.
WalkerSW Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι συμφωνω μαζι σου αλλα δεν με ενοιαζε να εδινα παραπανω χρηματα αν θα την αγοραζα μονος μου εννωω. Βλεπεις και μονος σου ποιες καρτες γραφικων εχει το bionic το μονο ισως καταστημα στην Κυπρο που πουλαει καρτες γραφικων. Γτ το κυπριακό eshop δεν έχει καρτες? http://www.eshopcy.com.cy/kartes-grafikon-gpu Δεν ειστε και αποκομμένοι απο τον κοσμο... σε καλύτερη κατασταση απο Ελλαδα ειστε!
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γτ το κυπριακό eshop δεν έχει καρτες? http://www.eshopcy.com.cy/kartes-grafikon-gpu Δεν ειστε και αποκομμένοι απο τον κοσμο... σε καλύτερη κατασταση απο Ελλαδα ειστε! Βρες μου μια εσυ τοτε απο το Κυπριακο αλλα να ναι καλη νεα γενιας σχεδον αν οχι 2013-2014-2015 και να ναι overclock.
WalkerSW Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μια οποιαδηποτε εκ των GTX950. 960, 970 η Raden 360, 370, 380 αναλογως με το budget που μποριες να διαθέσεις! 1
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μαθε να δεχεσαι τις γνωμες των αλλων. Το να λες "δες το βιντεο και μη μιλας" ακουγεται καπως, ειδικα οταν ΕΣΥ εισαι αυτος που ανοιξε το τοπικ για την αναβαθμιση. Τα παιδια αυτο που θελουν να σου πουν ειναι οτι με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να παρεις και καλυτερα πραγματα, οχι οτι αυτα που εχεις δεν ειναι καλα η οτι ηταν λαθως επιλογες. Οσο για την καρτα, εγω με 70 ευρω πηρα προσφατα μια 6950 2gb που ηταν και φλασαρισμενη σε 6970 και παλι ελεγα απο μεσα μου οτι πολλα εδωσα -ηταν για φιλο-, που ειναι και αρκετα καλυτερη απο την gtx 460. Σε γενικες γραμμες πανω απο 40-50 ευρω δε θα εδινα για την 460 μιας και ειναι αρκετα παλια πλεον, αλλα επιλογες ειναι αυτες, εαν σε ικανοποιει στο 20αρικο θα κολλησουμε? Σιγα τα λεφτα στο κατω κατω. Επισης συγκαρητηρια για την αναβαθμιση, μια χαρα ειναι. Και ο επεξεργαστης σου ακομα καλα κραταει, old dog που λεμε και στο χωριο μου. 5
MrLifeguard Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οντως ts μην εισαι επιθετικος!Λογικο ειναι να σχολιαστουν οι επιλογες σου απ'την στιγμη που αυτο επιζητησες και ο ιδιος...Μεγεια το συστυμα και να το χαρεις...ΑΛΛΑ προφρανως και θα μπορουσες να ειχες κανει καλυτερες επιλογες. Δεν ειναι θεμα υψηλων standards,ειναι θεμα σωστου και λαθους. 3
thelos257 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Οντως ts μην εισαι επιθετικος!Λογικο ειναι να σχολιαστουν οι επιλογες σου απ'την στιγμη που αυτο επιζητησες και ο ιδιος...Μεγεια το συστυμα και να το χαρεις...ΑΛΛΑ προφρανως και θα μπορουσες να ειχες κανει καλυτερες επιλογες. Δεν ειναι θεμα υψηλων standards,ειναι θεμα σωστου και λαθους. Δεν ειμαι επιθετικος φιλε μου Επισης πειτε μ ποια μητρικη πλακετα προτινετε και πιο επεξεργαστη ; Ως τα 400ευρω να ναι i7 ομως λιγο πιο νεοτερος απο τον i7 870 που εχω οχι πως δεν κανω μια χαρα την δουλεια μου αλλα θελω να τελιωνει το encoding στο handbrake στο μπαμ μπαμ.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιχτηκε ενα θεμα που εν μερη τον λογο ακομα δεν καταλαβαινω.Εγιναν επισης 2 κακιστες επιλογες,ειδικα μιας και αναφερθηκε και παιχνιδι στην μεση(και το σημαντικοτερο οτι μαλιστα ο ξαδερφος συγνωμη που θα στο πω αλλα σε επιασε και κοτσο....Με 80ευρω βρισκεις εκτως εγγυησης 7870 αν εισαι τυχερος και στα 100περιπου με εγγυηση τι να λεμε τωρα).Το τροφοδοτικο επισης ειναι τελειως ακυρο και κακη αγορα οχι μονο για τα Watt που δεν ξερω και εγω τι συστημα πρεπει να εχεις για να θες τοσα Watt αλλα γιατι σου πηρε και χρηματα απο την καρτα γραφικων. Και μου αρεσει που πετας και ενα video οτι παιζεις το παιχνιδι. Σε τι αναλυση το παιζεις και σε τι ρυθμισεις????Γιατι GTA V παιζει και το Ps3/xbox 360 που ειδικα το Xbox το βρισκεις και κατω απο 100ευρω μτχ τι πρεπει να μας πει αυτο. Τελος αν εσυ ψυχολογικα νιωθεις ικανοποιημενος οκ με γεια σου με χαρα σου.Η αληθεια και η πραγματικοτητα(και να εισαι χαρουμενος που τουλαχιστον σου λεμε και τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι)ειναι οτι και οι δυο επιλογες για το συστημα σου ειναι κακιστες απο οπου και να το πιασεις.Και το χειροτερο ολων δυστηχως ειναι οτι δεν ρωτησες πριν κανεις την αγορα αλλα μετα,κοινως το κακο εχει γινει. Α και υποψην αλλα στην υπογραφη επιτρεπονται απο το Forum μονο 5 γραμμες και οχι 8 που εχεις εσυ 1
thelos257 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιχτηκε ενα θεμα που εν μερη τον λογο ακομα δεν καταλαβαινω.Εγιναν επισης 2 κακιστες επιλογες,ειδικα μιας και αναφερθηκε και παιχνιδι στην μεση(και το σημαντικοτερο οτι μαλιστα ο ξαδερφος συγνωμη που θα στο πω αλλα σε επιασε και κοτσο....Με 80ευρω βρισκεις εκτως εγγυησης 7870 αν εισαι τυχερος και στα 100περιπου με εγγυηση τι να λεμε τωρα).Το τροφοδοτικο επισης ειναι τελειως ακυρο και κακη αγορα οχι μονο για τα Watt που δεν ξερω και εγω τι συστημα πρεπει να εχεις για να θες τοσα Watt αλλα γιατι σου πηρε και χρηματα απο την καρτα γραφικων. Και μου αρεσει που πετας και ενα video οτι παιζεις το παιχνιδι. Σε τι αναλυση το παιζεις και σε τι ρυθμισεις????Γιατι GTA V παιζει και το Ps3/xbox 360 που ειδικα το Xbox το βρισκεις και κατω απο 100ευρω μτχ τι πρεπει να μας πει αυτο. Τελος αν εσυ ψυχολογικα νιωθεις ικανοποιημενος οκ με γεια σου με χαρα σου.Η αληθεια και η πραγματικοτητα(και να εισαι χαρουμενος που τουλαχιστον σου λεμε και τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι)ειναι οτι και οι δυο επιλογες για το συστημα σου ειναι κακιστες απο οπου και να το πιασεις.Και το χειροτερο ολων δυστηχως ειναι οτι δεν ρωτησες πριν κανεις την αγορα αλλα μετα,κοινως το κακο εχει γινει. Α και υποψην αλλα στην υπογραφη επιτρεπονται απο το Forum μονο 5 γραμμες και οχι 8 που εχεις εσυ Καλησπερα τα γνωριζω ολα αυτα φιλε μου ειμαι ικανοοποιημενος με το παιχνιδι μ οκ αλλα με το handbrake δεν ειμαι και τοσο που κανει 20 λεπτα να κανει encoding ενα επεισοδιο ή μια ταινια. Οποτε τι μητρικη και επεξεργαστη προτεινετε ; Τωρα εχω τον intel i7 870 2.93Ghz
cabdik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιχτηκε ενα θεμα που εν μερη τον λογο ακομα δεν καταλαβαινω.Εγιναν επισης 2 κακιστες επιλογες,ειδικα μιας και αναφερθηκε και παιχνιδι στην μεση(και το σημαντικοτερο οτι μαλιστα ο ξαδερφος συγνωμη που θα στο πω αλλα σε επιασε και κοτσο....Με 80ευρω βρισκεις εκτως εγγυησης 7870 αν εισαι τυχερος και στα 100περιπου με εγγυηση τι να λεμε τωρα).Το τροφοδοτικο επισης ειναι τελειως ακυρο και κακη αγορα οχι μονο για τα Watt που δεν ξερω και εγω τι συστημα πρεπει να εχεις για να θες τοσα Watt αλλα γιατι σου πηρε και χρηματα απο την καρτα γραφικων. Και μου αρεσει που πετας και ενα video οτι παιζεις το παιχνιδι. Σε τι αναλυση το παιζεις και σε τι ρυθμισεις????Γιατι GTA V παιζει και το Ps3/xbox 360 που ειδικα το Xbox το βρισκεις και κατω απο 100ευρω μτχ τι πρεπει να μας πει αυτο. Τελος αν εσυ ψυχολογικα νιωθεις ικανοποιημενος οκ με γεια σου με χαρα σου.Η αληθεια και η πραγματικοτητα(και να εισαι χαρουμενος που τουλαχιστον σου λεμε και τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι)ειναι οτι και οι δυο επιλογες για το συστημα σου ειναι κακιστες απο οπου και να το πιασεις.Και το χειροτερο ολων δυστηχως ειναι οτι δεν ρωτησες πριν κανεις την αγορα αλλα μετα,κοινως το κακο εχει γινει. Α και υποψην αλλα στην υπογραφη επιτρεπονται απο το Forum μονο 5 γραμμες και οχι 8 που εχεις εσυ μην ξεχνας οτι μιλαει για την ΚΥΠΡΟ, και οχι για Ελλαδα..!! αν βρεις καμια 7850-7870 στα 80€, θα με ενδιεφερε παντως...!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα