Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ταμπλετ για μια φιλη που ειχε πριν ipad 4 (9ιντσων) μαλλον (δεν ξερω ποιο ακριβως εννοει)..
πιο πολυ Ιντερνετ το θελει και για να κανει video chat (οποτε παιζει ρολο η μπροστινη καμερα να ειναι λιγο της προκοπης).. της προτεινα να κατεβει στις 8 ή καλυτερα στις 7 ιντσες οπως ειμαι και εγω..της εξηγησα για το δικο μου και τη χρηση που κανω και ψηθηκε ..
και αν γινεται να εχει πανω απο 1GB θα ειναι καλυτερα νομιζω.

Κατι απο αυτα ισως;
ταμπλετ 7 - Samsung, LG, Lenovo, Asus Tablets Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος - Λειτουργικό Σύστημα: Android - Ανάλυση Οθόνης: Τουλάχιστον 1280 x 800 - Μέγεθος Μνήμης RAM: Τουλάχιστον 1 GB(7)
Θα ελεγα το ASUS ZenPad 7.0 Z370C 7" (2GB/16GB) στα €155.00, εχει 2GB και πιστευω τις καλυτερες επιδοσεις και το καλυτερο VFM, αλλα 0.3Mp front camera... με κολλαει ο ενας χρονος εγγυηση.. το μαγαζι τι λεει;

Απο τα υπολοιπα μαλλον δευτερη επιλογη μου θα ηταν το LG G Pad 7.0'' (8GB) απο 160ε, αν και εχει 1GB RAM αλλα 1.3 MP μπροστινη καμερα..

Αυτα τα 2 βεβαια τα φερνουν ελαχιστα μαγαζια και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο...
Ενω το Samsung Galaxy Tab 4 7.0" (8GB) απο 114ε το εχουν 35 καταστηματα στο Σκρουτζ, εχει 1.5 GB RAM και 1.3 MP μπροστινη.. οποτε ισως μας καλυπτει..
με το 1.5 GB πως παει; σερνεται και παλι οπως πολα κινητα της Samsung με την ιδια μνημη;

Επισης ενας φιλος μου προτεινε και αυτο MLS IQTAB Ocean 3G προσφορα στα 109ε.. 8ιντσες, 1 GB, 1.3 Mp.. θα πηγαινατε σε MLS?

Πειτε γνωμες ...

Δημοσ.

Μακριά από MLS. Σε οτιδήποτε άλλο πας, φρόντισε να έχει πάνω από 1GB RAM, πάντα είναι χρήσιμη. Τα MP της μπροστινής κάμερας μην τα κοιτάς τόσο, παίζουν ρόλο μόνο στη φωτογραφία, να βλέπεις τι ανάλυσης video μπορεί να τραβήξει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...