lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Απ' τα πιο "ακυρα" προϊόντα, όλα αυτά τα "smart-watches".Το 'δα σε συνάδελφο, το 'χει μήνες (το Apple watch).ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΑ, πεθαίνεις!Και δεν μιλώ για το "Apple", ίδιο-παρόμοιο είδα άλλης γνωστής εταιρείας που έχει άλλος συνάδελφος. Εντελώς άχρηστο αντικείμενο - ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν αντικαθιστά κανείς ένα ΚΑΛΟ και ΑΚΡΙΒΟ ρολόι χειρός, με τέτοιες σαχλαμάρες... 5
Jophiel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το interface είναι πολύ χάλια. Πολύπλοκο χωρίς ουσία. Την τιμή του δε τη σχολιάζω... Apple είναι θα πουλήσει ανεξαρτήτως τιμής... Τα smartwatch προσπαθούν να τα επιβάλλουν με το ζόρι εδώ και κάτι χρόνια την αγορά πολλές εταιρείες. Αποτυγχάνουν, αλλά δεν το βάζουν κάτω... Είναι πολλά τα λεφτά που θα πληρώσουν πχ οι ασφαλιστικές για να μάθουν την κατάσταση της υγείας κάθε υποψήφιου πελάτη... Είναι. πράγματι. συμπληρωματικά των smartphones στον τομέα αυτό. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πληρώσει ένα σωρό χρήματα για να αγοράσει ένα προϊόν που θέλει φόρτιση μέρα παρά μέρα κοστίζει το ίδιο με ένα καλό κινητό και οι δυνατότητές του είναι σημαντικά υποδεέστερες σε κάθε τομέα. Εν έτη 2016 πόσοι δεν κουβαλάνε μαζί και το κινητό τους, από όπου μπορούν να δουν την ώρα και να κάνουν ότι κάνει και ένα smartwatch (παρεπιπτόντως.. πολύ ηλίθια λέξη...); Αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν κουβαλούν το κινητό τους, τότε γιατί να αγοράσουν smartwatch; Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι κόσμημα, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, γιατί σε αυτά τα χρήματα, υπάρχουν ρολόγια που είναι πραγματικά κοσμήματα που μπορούν να κρατήσουν 10ετίες (όπως αρμόζει σε ένα πραγματικό κόσμημα) και όχι ψηφιακά, εφήμερα, μπιχλιμπίδια... Ο καθένας, βέβαια, κάνει κουμάντο στην τσέπη του... Αυτή είναι μόνο η ταπεινή μου γνώμη... 6
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Απ' τα πιο "ακυρα" προϊόντα, όλα αυτά τα "smart-watches". Το 'δα σε συνάδελφο, το 'χει μήνες (το Apple watch). ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΑ, πεθαίνεις! Και δεν μιλώ για το "Apple", ίδιο-παρόμοιο είδα άλλης γνωστής εταιρείας που έχει άλλος συνάδελφος. Εντελώς άχρηστο αντικείμενο - ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν αντικαθιστά κανείς ένα ΚΑΛΟ και ΑΚΡΙΒΟ ρολόι χειρός, με τέτοιες σαχλαμάρες... Το οποίο ρολόι χειρός θεωρείς επίσης άχρηστο αν δεν σε μπερδεύω με κάποιον άλλον... 1
nikosjc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για εμένα η κατηγορία των smart watches θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμη. Για επαγγελματίες που δεν θέλουν να χάνουν κλήση επειδή πχ χαμήλωσαν το κινητό τους σε μια συνάντηση και ξέχασαν να το επαναφέρουν, για κάποιον που θέλει να βάλει μια υπενθύμιση στο κινητό του την ώρα που οδηγάει ή πιο κοντά στην περίπτωση μου για κάποιον που οδηγεί μηχανή και θέλει να βλέπει τις κλήσεις/μηνύματα του και πιθανόν να απαντάει στο τηλέφωνο χωρίς να το ψάχνει σε τσέπες, κλπ το θεωρώ ένα πάρα πολύ πρακτικό εργαλείο! Μπορώ να σκεφτώ πολλές ακόμα περιπτώσεις που βολεύει πραγματικά πάρα πολύ. Τώρα ειδικά για το apple watch ίσως είμαι χαζός που το αγόρασα όπως λένε κάποιοι παραπάνω, όμως το θεωρώ ένα πανέμορφο αξεσουάρ, με άριστη ποιότητα, άψογη συνεργασία με το iphone, πολύ καλή αυτονομία (μου βγάζει 2ήμερο τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της 2η μέρας), η φόρτιση του είναι εύκολη το βράδυ στο κομοδίνο και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ. Η τιμή του σίγουρα είναι τσουχτερή (όπως όλα τα προϊόντα της apple), όμως το βρίσκεις μεταχειρισμένο σε πολύ καλές τιμές...
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για εμένα η κατηγορία των smart watches θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμη. Για επαγγελματίες που δεν θέλουν να χάνουν κλήση επειδή πχ χαμήλωσαν το κινητό τους σε μια συνάντηση και ξέχασαν να το επαναφέρουν, για κάποιον που θέλει να βάλει μια υπενθύμιση στο κινητό του την ώρα που οδηγάει ή πιο κοντά στην περίπτωση μου για κάποιον που οδηγεί μηχανή και θέλει να βλέπει τις κλήσεις/μηνύματα του και πιθανόν να απαντάει στο τηλέφωνο χωρίς να το ψάχνει σε τσέπες, κλπ το θεωρώ ένα πάρα πολύ πρακτικό εργαλείο! Μπορώ να σκεφτώ πολλές ακόμα περιπτώσεις που βολεύει πραγματικά πάρα πολύ. Τώρα ειδικά για το apple watch ίσως είμαι χαζός που το αγόρασα όπως λένε κάποιοι παραπάνω, όμως το θεωρώ ένα πανέμορφο αξεσουάρ, με άριστη ποιότητα, άψογη συνεργασία με το iphone, πολύ καλή αυτονομία (μου βγάζει 2ήμερο τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της 2η μέρας), η φόρτιση του είναι εύκολη το βράδυ στο κομοδίνο και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ. Η τιμή του σίγουρα είναι τσουχτερή (όπως όλα τα προϊόντα της apple), όμως το βρίσκεις μεταχειρισμένο σε πολύ καλές τιμές... Για κάποιους σίγουρα θα είναι χρήσιμα, ισχύει για οτιδήποτε. Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να γίνουν απαραίτητα σε όλους, όπως τα κινητά.
VanJ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Η 6pin επαφή είναι για σέρβις, δε νομίζω η Apple να έκανε τέτοια γυφτιά με cyber-λουριά. Ενώ η θήκη με την καμπούρα δεν ήταν γυφτιά;
duende Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απ' τα πιο "ακυρα" προϊόντα, όλα αυτά τα "smart-watches". Το 'δα σε συνάδελφο, το 'χει μήνες (το Apple watch). ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΑ, πεθαίνεις! Και δεν μιλώ για το "Apple", ίδιο-παρόμοιο είδα άλλης γνωστής εταιρείας που έχει άλλος συνάδελφος. Εντελώς άχρηστο αντικείμενο - ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν αντικαθιστά κανείς ένα ΚΑΛΟ και ΑΚΡΙΒΟ ρολόι χειρός, με τέτοιες σαχλαμάρες... κλασσικος αφορισμος και γενικολογιες επειδη κατι δε το ξερουμε/δε το βρισκουμε χρησιμο. με την ιδια λογικη μπορει καποιος να πει "ποιος φοραει μια μεταλλικη γκουμουτσα στο χερι για να του λεει απλα την ωρα??και πληρωνει και χιλιαρικα για αυτο??" λεμε τωρα.. Το interface είναι πολύ χάλια. Πολύπλοκο χωρίς ουσία. Την τιμή του δε τη σχολιάζω... Apple είναι θα πουλήσει ανεξαρτήτως τιμής... Τα smartwatch προσπαθούν να τα επιβάλλουν με το ζόρι εδώ και κάτι χρόνια την αγορά πολλές εταιρείες. Αποτυγχάνουν, αλλά δεν το βάζουν κάτω... Είναι πολλά τα λεφτά που θα πληρώσουν πχ οι ασφαλιστικές για να μάθουν την κατάσταση της υγείας κάθε υποψήφιου πελάτη... πολυ makeleio διαβαζεις
Marvellous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους δηλαδή!!! Ένα μήνα πριν ανακοινωθεί το νέο μοντέλο... Φαντάζομαι θα πάνε βροχή οι πωλήσεις... Ζήτω τα παράλογα ζήτω ή Ελλάς! Δεν προκειται να ανακοινώσει νεο μοντελο σε ενα μηνα. Απο σεπτεμβρη πια. Σε καθε περιπτωση το παρααργησε στο Ελλαδισταν μας.
21century Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αρκετοί πάντως θα περιμένουν την δεύτερη βελτιωμένη έκδοση...
Jophiel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 πολυ makeleio διαβαζεις ... πολλά οικονομικά διαβάζω και ξέρω τί ισχύει, γιατί είναι το αντικείμενο των σπουδών και της εργασίας μου. Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου; Για να απορρίπτεις κάτι πρέπει και να το γνωρίζεις. Σου φαίνονται απίστευτα αυτά που γράφω; Μπράβο, γιατί αυτό θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις... Είσαι περισσότερο θύμα όταν έχεις άγνοια για κάτι. Βάσεις δεδομένων, marketing κτλ, σου λένε κάτι; Χρησιμοποιούνται σε κάθε σοβαρή εταιρεία σήμερα και τα δεδομένα συγκεντρώνονται από διάφορες εταιρείες και αποτελούν προϊόν εμπορικής συναλλαγής (πωλούνται και αγοράζονται). Μήπως έχεις την εντύπωση ότι ο καθένας θα ποντάρει τα χρήματά του και θα περιμένει το πότε θα σου έρθει εσένα να καταναλώσεις το προϊόν του; Φυσικά και όχι. Θα προσπαθήσει να σου το επιβάλει έναντι του ανταγωνισμού. Άρα, η κάθε εταιρεία, θα προσπαθήσει να μάθει όσο το δυνατό περισσότερα για σένα, προκειμένου και επηρεάσει τις καταναλωτικές σου συνήθειες προς όφελός της. Σε κάποιες άλλες (πχ ασφαλιστικές εταιρείες) το όφελος είναι πιο άμεσο. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προσπαθουσαν να σε πείσουν ότι και η ψυχολογία είναι πειραματική-αφηρημένη επιστήμη και ταυτόχρονα πλήρωναν (και πληρώνουν) ομάδες ψυχολόγων για να αναλύσουν την επίδραση των ιδιαίτερων γνωρισμάτων, του κάθε χαρακτήρα, στην καταναλωτική συμπεριφορά. Είναι τόσο "μπούρδες" όλα αυτά, που έχουμε φτάσει να θεωρούμαστε η πιο υπερκαταναλωτική γενιά, που έχει περάσει από την ιστορία του πλανήτη μας... Αν ήταν τόσο χρήσιμο το smartwatch, θα είχε επιβληθεί στην αγορά σαν είδος. Πχ δε χρειάζεσαι διαφήμιση για να αγοράσεις πίτα γύρο, αλλά χρειάζεται για να σου επιβάλει ο καθένας το να την αγοράσεις από την επιχείρησή του. Εδώ έχουμε χαμηλές πωλήσεις σε όλα τα smartwatches, ανεξαρτήτως εταιρείας. Το θέμα είναι να ξέρει, ο καθέ καταναλωτής, να ξεχωρίζει τις ανάγκες από τις επιθυμίες. Άλλο πράγμα "πεινάω και χρειάζομαι φαγητό για να ικανοποιήσω την πείνα μου" και άλλο πράγμα "πεινάω και θέλω να φάω αστακομακαρονάδα για να ικανοποιήσω την πείνα μου". Και στις δύο περιπτώση ικανοποιείς κάτι: στην πρώτη την ανάγκη και στην δεύτερη την επιθυμία σου. Όταν, λοπόν, ένα προϊόν δεν ικανοποιεί κάποια ανάγκη, τότε οι εταιρεία προσπαθεί να επιβάλει στον καταναλωτή την επιθυμία να το αποκτήσει,μέσω του marketing. Γι αυτό χρειάζεται όσο το δυνατόν, περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του κάθε καταναλωτή. Αυτό κάνουν τα γκάλοπ, τα smartphones και τα smartwatches... 1
ELMastas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βρε να μην ξέρουμε αν θα έχει το apple watch edition,για να πάρουμε καμμιά δεκαριά ..
chrisxkar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Απο τα ποιο ασχημα smartwatch και στην τραγικη τιμη των μονο 450 δολλαριων.Προσωπικα το μονο smartwatch που μου αρεσε σαν σχεδιασμο ειναι s2 classic το οποιο ομως με χαλασε που εχει ελαχιστα μεγαλυτερο παχος απο οσο θα ηθελα.Τα υπολοιπα smart τα θεωρω κακογουστες αποτυχιες EDIT σταματιστε να μιλατε για τα οικονομικα στοιχεια γιατι θα φωναζω τον Djταυρο να σας κανει τσακ μπαμ μια αναλυση γιατι ειναι το καλυτερο ρολοι ολων των εποχων και οποιος δεν το παρει ειναι το λιγοτερο βλαξ.Καθως να μας ενημερωσει πως η apple το max σε 10 χρονια θα εχει κατακτησει ολες τις αγορες απο κινητα μεχρι και κωλοχαρτα
eseccer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εγώ το έχω από το καλοκαίρι και πλέον δεν μπορώ χωρίς αυτό
DJTaurus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 4Q 2015, μερίδιο αγοράς μόνο για τα smartwatch: Apple Watch: 63% της αγοράς των Smartwatch Samsung: 16% Tag Heuer: 1% Swiss watch market declined 4.8 percent 1
Neg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Είναι ένα ρολόι οπότε απευθείας είναι στην κατηγορία "Αξεσουάρ" δεν πάει να πει οτί θα είναι και χρήσιμο. Το είχα μισό χρόνο και το πούλησα και την θέση του πήρε ένα απλό ρολόι και ένα MiBand. Στην αρχή δεν λέω είναι ωραίο, κάτι το διαφορετικό, μετά από μήνες όμως κουράζει, μόνο να σκεφτείς ότι μετά από μιάμιση μέρα χρήσης άντε οριακά δύο μέρες θέλει φόρτιση όπως και τα υπόλοιπα Smartwatches είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα