Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίστα προπαραγγελίων θα έχει;

(Με ειρωνική διάθεση πάντα)

μόνο για τη χρυσή έκδοση, τα άλλα που είναι και φθηνά θα τα πουλάει με το κιλό! :P

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον βιαστει να το αγορασει, να υπενθυμισω την ιστορια με το ipad 1, το οποιο κυκλοφορησε στην ελλαδα 2-3 μηνες πριν την ανακοινωση του ipad 2, με την apple να αποζημειωνει οσο κοσμο ειχε αγορασει ipad 1 ενα μηνα πριν την κυκλοφορια του 2 ( αν θυμαμαι καλα τα νουμερα).

• Like 2
Δημοσ.
Για οποιον βιαστει να το αγορασει, να υπενθυμισω την ιστορια με το ipad 1, το οποιο κυκλοφορησε στην ελλαδα 2-3 μηνες πριν την ανακοινωση του ipad 2, με την apple να αποζημειωνει οσο κοσμο ειχε αγορασει ipad 1 ενα μηνα πριν την κυκλοφορια του 2 ( αν θυμαμαι καλα τα νουμερα).

Επειδή δεν θυμάμαι την ιστορία αυτή στο iPad 1, τι εννοείς με τον όρο "αποζημιώνει" η Apple των κόσμο φιλε μου;

Όσο για το Apple Watch ,εγω προσωπικά το περίμενα αλλα δυςτυχως η Ελλάδα ειναι "Εμπρός - Πίσω" που έλεγε κ ο Πώποτας :/

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, εμεις κοιμομαστε. εντωμεταξυ η αποτυχια του apple watch εχει γινει ανεκδοτο στην Αμερικη. μεχρι και στα νυχτερινα σοου εγινε αναφορα. φανταζομαι κοιμουνται και εκεινοι.

Αποτυχία για τα νούμερα πωλήσεων apple συσκευών ναι. Αλλά σαν κατηγορία προϊόντος αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση.

Η αποδοχή της κατηγορίας γενικότερα, σαφώς και δεν είναι ακόμη κάτι σημαντικό.

• Like 1
Δημοσ.

Η πρόβλεψη μου είναι ότι μεταξύ των νέων λουριών που θα δούμε απο την apple θα υπάρχουν και αυτά με ενσωματωμένη κάμερα... Ήδη το Apple Watch έχει μια κρυφή 6άπινη επαφή στη βάση εκεί που κουμπώνουν τα λουριά και σίγουρα δεν είναι απλά για φόρτιση αλλα και για κυκλοφορία δεδομένων

Η 6pin επαφή είναι για σέρβις, δε νομίζω η Apple να έκανε τέτοια γυφτιά με cyber-λουριά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η 6pin επαφή είναι για σέρβις, δε νομίζω η Apple να έκανε τέτοια γυφτιά με cyber-λουριά.

Ακριβώς και έτσι όπως είναι η συγκεκριμένη θύρα, δεν μπορείς με την καμία να συνδέσεις κάτι πάνω της...

Δημοσ.

Επιτέλους δηλαδή!!!

Ένα μήνα πριν ανακοινωθεί το νέο μοντέλο...

Φαντάζομαι θα πάνε βροχή οι πωλήσεις...

Ζήτω τα παράλογα ζήτω ή Ελλάς!

Δημοσ.

Αν και fan των συσκευων της apple, πρεπει να είσαι χαζός για να το αγοράσεις... το πιο πιθανό είναι τον Μάρτιο να βγεί η δεύτερη έκδοση και αν όχι τον Μάρτιο σίγουρα σύντομα. Το apple watch έχει κάνει άσχημες πωλήσεις και τώρα προσπαθούν να ξεσκαρτάρουν ότι έχουν σε χώρες που δεν υπήρχε διάθεση από την αρχή...Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι μωρε!!!Μετα απο χιλιαδες γραμματα στον Αι Βασιλη επιτελους το ονειρο μου γινεται πραγματικοτητα!!!Τελικα υπαρχει!!!Συγνωμη προς τους φαν του ειδους αλλα με τις τιμες που ανακοινωνουν μονο πλακα μπορω να κανω που ειναι και δωρεαν...(στην Ελλαδα λογικα θα κανει κανενα 650αρι για αρχη)

• Like 1
Δημοσ.

Και κάπου εδώ είναι που αρχίζει η κάμψη των κερδών(όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα του πρόσφατου τριμήνου). Αν δεν βρει κάτι πρωτοποριακό (γιατί το apple watch δεν είναι), βλέπω να υπάρχουν δυσκολίες…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...