in2dark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, θελω να εχω 4g φορητο για την δουλεια μου. Θα κανω χρηση απο pc & tablet. Μου εδειξαν μια συσκευη στο γερμανο που το λενε pocket wifi. Αξιζει? 70€ το πουλανε... Υπαρχει κατι αλλο απο ελλαδα η κινα? Θα το δουλευω με ιντερνετοσυμβολαιο της cosmote 5gb το μηνα. Ευχαριστω!
Apsinthos07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Και το hotspot από το smartphone κάνει την ίδια δουλειά.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, θελω να εχω 4g φορητο για την δουλεια μου. Θα κανω χρηση απο pc & tablet. Μου εδειξαν μια συσκευη στο γερμανο που το λενε pocket wifi. Αξιζει? 70€ το πουλανε... Υπαρχει κατι αλλο απο ελλαδα η κινα? Θα το δουλευω με ιντερνετοσυμβολαιο της cosmote 5gb το μηνα. Ευχαριστω! υπαρχουν πολλες συσκευες εκει εξω.απο αυτες που δινουν καποιοι παροχοι ετοιμες για χρηση μεχρι συσκευες που μπορεις να παρεις εσυ απο το εμποριο. η πιο απλη λυση βεβαια ειναι με hotspot αν παιζει απο την συσκευη σου γιατι πχ στο lgg4c που εχω το hotspot δεν παιζει και πρεπει να γινει root και να αλλαξεις κατι για να παιξει.το εχουν κλειδωμενο.εκδοση Lollipop.σε αλλο κινητο με αλλη εκδοση δεν ειχα θεμα. πχ η tp link δινει αυτο αλλα θελει να εχεις usb 3g/4g stick http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-mr3020-portable-3g-4g-wireless-n-router-p-PER.612522?gclid=CLmnoL_m8MoCFRFmGwodAZcHdw θα βρεις και αλλα μοντελα απο tp link και σιγουρα καποια θα παιρνουν και sim μονο. και η huawei εχει http://www.three.co.uk/Discover/Devices/Huawei/E5330_Mobile_Wi-Fi?memory=0&colour=White απλα να δεις ποια παιζουν και 4g Και το hotspot από το smartphone κάνει την ίδια δουλειά. η πιο φτηνη λυση πραγματι αν παιζει το hot spot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα