nikolaras14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με java ee και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε για το πώς θα αρχίσω (κάποια πηγή, κάποιο βιβλίο). Στη σχολή ασχολήθηκα με java se και δεν έχω ιδέα από java ee... Οποιαδήποτε πηγή (προτιμώ έντυπη) είναι αποδεκτή
ParhsG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για πιο λόγο θες να ασχοληθείς με JAVA ΕΕ και τι έχεις στόχο να μάθεις;
White_Cat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα !Αδελφέ συγνώμη για την αργοπορία, έπρεπε να 'χω απαντήσει πιο γρήγορα, αλλά το μήνυμά σου το είδα μόλις τώρα και μου έκανε κακή εντύπωση ότι κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει. H Java EE είναι Java που αφορά εξειδικευμένες δικτυακές εφαρμογές και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις και θέλεις ν' ασχοληθείς μ' αυτήν. Θεωρώ ότι έχει πολύ μέλλον και δε θα "γεράσει" γρήγορα, γιατί όπως θα δεις οι δυνατότητές της είναι τεράστιες.Προτείνω το εξής βιβλίο :http://www.amazon.co.uk/Java-EE-Essentials-Arun-Gupta/dp/1449370179/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455288474&sr=8-2&keywords=Java+EEΕίναι το Java EE 7 Essentials και το θεωρώ καλογραμμένο, πρώτον γιατί πιάνει το θέμα απ' την αρχή και δεύτερον -και κυριότερο- γιατί έχει αυτό που λέμε Application Walkthrough προς το τέλος του, δηλαδή παρουσιάζει κι εξηγεί πλήρως τη δημιουργία δύο ολοκληρωμένων εφαρμογών. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σύστημα κρατήσεων και ένα Chat Room.Τώρα με το καθεστώς των κεφαλαιακών ελέγχων στις τράπεζες, άμα τυχόν δε μπορείς να το πάρεις απ' την Amazon, το 'χει κι ο Παπασωτηρίου.http://www.papasotiriou.gr/product/java-ee-7-essentialsΕύχομαι να 'χεις δύναμη να το διαβάσεις απ' την αρχή ως το τέλοςΣτη διάθεσή σου,Ο Άσπρος Γάτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα