BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ ts!!! Να ρωτήσω, multiplayer έχει; Εχει ναι.Αλλα δε ξέρω αν εχουν κλείσει οι servers μετα απο τόσα χρόνια 2
hliastsek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω και εγω τον TS Κανουμε εγγραφη πρωτα;Noob here Κανεις account στο origin, κατεβαζεις στην εφαρμογη στο pc σου, και μετα απλα πατας "Launch Origin" μεσα απο το site 1
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εχει ναι.Αλλα δε ξέρω αν εχουν κλείσει οι servers μετα απο τόσα χρόνια Λογικά θα έχουν κλείσει (ή θα είναι άδειοι! ) 1
hliastsek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παντως στις αγορες εχει "Multiplayer Booster Pack", οποτε λογικα server υπαρχουν αλλα θα ειναι αδειοι
featherbrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι να ζωντανέψουν τώρα με την προσφορά Θα πλακώσουμε όλοι μαζί κάτι ίσως να γίνει!!
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κατάφερε να βάλει κανείς savegame; Προσπάθησα αλλά δεν μπαίνει. Το έχω ήδη τερματίσει οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνω ξανά, I jist wanna drive
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχει κανεις παντως savegame , ας μου στειλει ενα pm να μου το δωσει . Μην το ξαναπαιζω και γω απο την αρχη
hliastsek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα που επαιξα λιγο θυμηθηκα οτι ηταν το πιο fail απ ολα τα need for speeds. Δεν υπαρχει μια συνεχεια, μια ιστορια, απλα βρισκεις αμαξια στον δρομο και κανεις αγώνες. ΥΓ μονο σε μενα δεν παιζει σε full screen?
KosD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα που επαιξα λιγο θυμηθηκα οτι ηταν το πιο fail απ ολα τα need for speeds. Δεν υπαρχει μια συνεχεια, μια ιστορια, απλα βρισκεις αμαξια στον δρομο και κανεις αγώνες. ΥΓ μονο σε μενα δεν παιζει σε full screen? ούτε σε μένα παίζει σε full screen
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ουτε με Alt+F4? Λάθος μου. Ουτε με alt+Enter? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από BLuE_PaNtHeR 2
iakoboss7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ξερεις τι κανει το alt+f4 η το λες στην τύχη? 3
critel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά alt+enter εννοούσε απλά κεκτημένη ταχύτητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα