Δημοφιλής ανάρτηση KosD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δωρεάν το Need for Speed Most Wanted του 2012, όχι το παλιό, στο Origin https://www.origin.com/en-us/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition Άμα το πάρετε τώρα, το κρατάτε για πάντα αν δεν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος αν δεν είναι έτσι 57
sakinor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 thanks το πηρα.επισης βλεπω εχει διαφορες εκπτωσεις το origin για οποιον ενδιαφερει
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω τερματίσει πειρατικό, έχασα και τα saves, θα το πάω από την αρχή μάλλον
fox79 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μια ερώτηση;πως το κατεβαζουμε στο ps3?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μονο για Pc είναι Καλη ευκαρία είναι πάντως.Το χα κατεβάσει και είχα πάιξει μόνο λίγα λεπτά και τό χα παρατησει ,οπότε τώρα είναι ευκαιριά να το τερματίσω
eko13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι αναγκη να κατεβασε το προγραμμα για να σωσετε το παιχνιδι (επειδη θα ειναι δωρεαν μονο για καποιο διαστημα) αρκει να μπειτε στο σαιτ στο λινκ on the house και θα το δειτε μετα στο order histrory 1
madtracker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) το περασα και εγω απο κινητο στο λογαριασμο μου. thanks ts Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από madtracker
dimyok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ ts ! To δίνουνε για σύγκριση με το υπέρ hyped τωρινό μόνο online δήθεν need for speed αραγε ;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ ts!!! Να ρωτήσω, multiplayer έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα