Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Και να κάνουμε υπόθεση εργασίας ότι όλοι οι κάτοχοι Samsung γυρνάνε σε αυτό το σενάριο. Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιόν τρόπο θα εγγυηθεί η εταιρία ότι το ποσό θα είναι πάντοτε "χαμηλό"; Και άντε πες ότι είναι εγγυημένο, θα αξίζει κάθε χρόνο η αναβάθμιση στο νέο αντίστοιχης σειράς μοντέλο; Θα έχει δηλαδή αξία να αλλάξεις την συσκευή από το Sx στο Sx+1;

Δημοσ.

Σίγουρα το ετήσιο ποσό θα είναι πολύ μικρότερο από την τιμή της συσκευής και στο τέλος του έτους θα διαλέγεις είτε να το επιστρέψεις για να πάρεις το καινούργιο συνεχίζοντας τις δόσεις ή πληρώνεις ένα εφάπαξ ποσό και κρατάς τη συσκευή.

Σίγουρα θα έχουν ασφάλεια κλοπής και θραύσης. Είναι το ίδιο που είχε η Vodafone με το Νέο Smartphone κάθε χρόνο. Έτσι είναι πάνω-κάτω όλα αυτά τα προγράμματα, δεν είναι κάτι νέο.

• Like 1
Δημοσ.

Με 60Ευρώ (χονδρικά) αγόρασα από κίνα ένα iNew U1.

Περιττό να πω ότι σε ταχύτητα και σταθερότητα, άνετα θα το έβαζα δίπλα από κινητά της samsung των 250-300Ευρώ για τον απλούστερο λόγο:

• Δεν έχει bloatware, crapware.
  • Δεν κολλάει, γράφεις, γράφει, ενώ σε samsung που είχα έγραφα, και σε 6 δευτερόλεπτα το έβγαζε στην οθόνη (6000ms lag).
  • Δεν κρεμάει καθόλου το UI του.

Για απλά πράγματα που το θέλω (κλήσεις, μηνύματα, λιγάκι browsing, κάνα game) είναι σούπερ το iNew.

Μια φορά έδωσα 150 σε samsung και μεταβίας κράτησε 1,5 χρόνο, μετά κάηκε πλακέτα και μπαταρία μαζί και πήρα επιστροφή 60Ευρώ από τη samsung για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Στην ουσία 18 μήνες κράτησε και έδωσα 100Ευρώ στο samsung. Ενώ με 150 θα αγόραζα σούπερ κινητό από κίνα και δεν θα έτρωγε τόσα κολλήματα στη λειτουργία ούτε θα είχε τόσα προβλήματα. Στη φανταστική περίπτωση να χάλαγε, θα έλεγα εντάξει 1,5-2 χρόνια κράτησε αλλά δεν μου έβγαλε τη πίστη στο loading και στη κλεψίδρα.

Δημοσ.

Στη Σουηδία πάντως και συγκεκριμένα στην Telenor τον Νοέμβρη του 2014 πήγα σε ένα κατάστημα, έκανα νέα σύνδεση 24μηνη, πληρώνοντας περίπου 55€ το μήνα, πήρα δωρεάν το iPhone 6 64GB, απεριόριστες συνομιλίες προς όλους και ολα τα δίκτυα στη Σουηδία, σταθερά και κινητά, απεριόριστο 4G internet 80mbps/up 10mbps/down, και σε ένα χρόνο δλδ το Νοέμβρη του 2015 επέστρεψα την παλιά μου συσκευή πήρα το iPhone 6s 64GB επίσης πληρώνοντας μόλις 50€ επιπλέον και χωρίς να αλλάξει κατι στο συμβόλαιο, συνεχίζω δλδ κανονικά άλλον έναν χρόνο και στο τέλος το iPhone 6s παραμένει στην κατοχή μου.... Έτσι λειτουργούν πι πολιτισμένες εταιρίες στον κόσμο και έτσι κάνουν δουλειές και μου μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες αλλα και ο κόσμος εξυπηρετείται.... Δεν υπάρχει κανεις εδώ που να πληρώνει το παραμικρό για κινητό τηλέφωνο σαν συσκευή... Και βεβαίως όλοι κυκλοφορούν με flagships...

• Like 1
Δημοσ.

Περιττό να πω ότι σε ταχύτητα και σταθερότητα, άνετα θα το έβαζα δίπλα από κινητά της samsung των 250-300Ευρώ για τον απλούστερο λόγο:

• Δεν κολλάει, γράφεις, γράφει, ενώ σε samsung που είχα έγραφα, και σε 6 δευτερόλεπτα το έβγαζε στην οθόνη (6000ms lag).

Για απλά πράγματα που το θέλω (κλήσεις, μηνύματα, λιγάκι browsing, κάνα game) είναι σούπερ το iNew.

Μια φορά έδωσα 150 σε samsung και μεταβίας κράτησε 1,5 χρόνο, μετά κάηκε πλακέτα και μπαταρία μαζί και πήρα επιστροφή 60Ευρώ από τη samsung για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Στην ουσία 18 μήνες κράτησε και έδωσα 100Ευρώ στο samsung. Ενώ με 150 θα αγόραζα σούπερ κινητό από κίνα και δεν θα έτρωγε τόσα κολλήματα στη λειτουργία ούτε θα είχε τόσα προβλήματα. Στη φανταστική περίπτωση να χάλαγε, θα έλεγα εντάξει 1,5-2 χρόνια κράτησε αλλά δεν μου έβγαλε τη πίστη στο loading και στη κλεψίδρα.

Αυτο που κολλαει στο παρον θεμα?

Δημοσ.

Δηλαδή και θα πληρώνεις μηνιαία άλλα και θα επιστρέφεις τη συσκευή πίσω για να πάρει το νέο μοντέλο! Ε, αυτό συμβαίνει ήδη στις περισσότερες ευρωπαϊκές με τα συμβόλαια σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, επιλέγεις το ποσό που θες και ανάλογα πληρώνεις επιπλέον το μήνα για να πάρεις το νέο μοντέλο με μια διαφορά, "κρατάς το παλιό τηλέφωνο!"

Άσε μας ρε Samsung, και ποιος ξέρει πόσα θα χρειάζεται να πληρώσει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Εδώ σε μισό χρόνο από την κυκλοφορία παίρνεις σχεδόν στη μισή τιμή το galaxy και θα τα στάζει κόσμος κάθε μήνα; Αυτό κι αν είναι παράνοια!

Δημοσ.

Σε ποια εταιρεία ; Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι

http://www.mobiles.co.uk/apple-iphone-6s-64gb-space-grey.html?tid=KD5QMMAR15

Ορίστε σημερινή προσφορά για iPhone 6s η έκδοση με τα 64gb που πήρε το μάτι μου σήμερα στο mobiles.co.uk και έχω πρόχειρη.

75 λίρες η συσκευή με 31 λίρες συμβόλαιο στη vodafone και 6GB data, unlimited calls/SMS.

Αλλά ειδικά η βασική έκδοση των 16GB στο iphone ή στο galaxy S6 των 32GB είναι μονίμως free με συμβόλαια γύρω στις 35 λίρες σε όλα τα καταστήματα/παρόχους...

Δημοσ.

εισαι 100% off-topic αλλα ενταξει, δεν το κανουμε και θεμα

Δημοσ.

Δηλαδή και θα πληρώνεις μηνιαία άλλα και θα επιστρέφεις τη συσκευή πίσω για να πάρει το νέο μοντέλο! Ε, αυτό συμβαίνει ήδη στις περισσότερες ευρωπαϊκές με τα συμβόλαια σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, επιλέγεις το ποσό που θες και ανάλογα πληρώνεις επιπλέον το μήνα για να πάρεις το νέο μοντέλο με μια διαφορά, "κρατάς το παλιό τηλέφωνο!"

Άσε μας ρε Samsung, και ποιος ξέρει πόσα θα χρειάζεται να πληρώσει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Εδώ σε μισό χρόνο από την κυκλοφορία παίρνεις σχεδόν στη μισή τιμή το galaxy και θα τα στάζει κόσμος κάθε μήνα; Αυτό κι αν είναι παράνοια!

απο μονος σου λες "ποιος ξερει ποσα θα χρειαζεται να πληρωσει καποιος"

και αφου δεν ξερεις (ουτε εγω ξερω) ειπες να σχολιασεις βασιζομενος σε αυτο που ΕΣΥ πιστευεις οτι θα γινει.

αν δλδ σου βγαινει 20 ευρω το μηνα (240 το χρονο) και εχεις καθε χρονο καινουρια ναυαρχιδα σε χαλαει? υποθετικο σεναριο κανω, γιατι ουτε εγω ξερω το κοστος, αλλα τουλαχιστον δεν αφοριζω εξαρχης ;)

Δημοσ.

Τι παραπάνω από τους παρόχους θα κάνει δηλαδή; Αγγλία με 35 λίρες συμβόλαιο το μήνα για δύο χρόνια παίρνεις galaxy s6 δωρεάν, οπότε ουσιαστικά αλλάζεις κάθε δύο χρόνια συσκευή.

Γιατί κάποιος να πληρώνει και το συμβόλαιο και την ίδια τη Samsung για κάτι που έτσι κι αλλιώς παίρνει δωρεάν από τον πάροχο;

35 λιρες  x 24 μηνες = 840 λιρες

840 λιρες = 1100€.

Δεν το λες κ δωρεαν , ειδικα απο την στιγμη που μαλλον ειναι κλειδωμενο το κινητο.

Σχεδον παντα συμφερει να παρεις το κινητο απο μαγαζια τυπου skroutz(πχ το s6 κανει 415€) κ να κανεις συμβολαιο ή καρτα με καποια εταιρια που δινει πιο νορμαλ τιμες συμβολαιου.

Ετσι κ ξεκλειδωτο κινητο εχεις κ λιγοτερα πληρωνεις κ φευγεις/αλλαζεις παροχο οποτε θελεις.

Δημοσ.

ποτέ δε τα πηγαινα καλά στις δεσμευσεις ....προτιμώ το free gaming που λένε .Εδώ όλη Ελλάδα χρεοκόπησε από τις δεσμεύσεις ,ξανά τα ίδια λάθη ποτέ ,προσωπικά για εμένα .εξάλλου πάντα η παροχή υπηρεσιών ήταν και θα είναι το μέλλον στις αγορές ,δεν απορω με την τακτική αυτή και στα κινητά....συσκευές ολοι αγοράζουν ,αλλά οι εταιρίες θέλουν αιμοδότες διαρκώς και το leasing έχει δέσμευση και συνήθειο και δύσκολα αλλάζεις συνήθειο .

Δημοσ.

35 λιρες x 24 μηνες = 840 λιρες

840 λιρες = 1100€.

Δεν το λες κ δωρεαν , ειδικα απο την στιγμη που μαλλον ειναι κλειδωμενο το κινητο.

Σχεδον παντα συμφερει να παρεις το κινητο απο μαγαζια τυπου skroutz(πχ το s6 κανει 415€) κ να κανεις συμβολαιο ή καρτα με καποια εταιρια που δινει πιο νορμαλ τιμες συμβολαιου.

Ετσι κ ξεκλειδωτο κινητο εχεις κ λιγοτερα πληρωνεις κ φευγεις/αλλαζεις παροχο οποτε θελεις.

£840 = €840 Κι αυτό γιατί σε λιρες πληρώνεσαι σε λιρες ξοδεύεις, δεν θα το κανεις εσύ αυτό το πρόγραμμα από Ελλάδα ή γενικά από άλλη χώρα. Μέσα σε αυτά τα 840 είναι και οι κλήσεις,μηνύματα,δεδομένα. Για το κλειδωμα του κινητού, επίσης, δεν σε πολύ απασχολεί γιατί σ αυτήν την εταιρεία θα μπορείς να ξοδέψεις όλα τα παραπάνω. Δεν έχω τηλ με συμβόλαιο γιατί δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά.. Sorry για το off topic.

Στο θέμα,τώρα, εάν είναι μικρό το μηνιαίο ποσό πιστεύω θα συμφέρει για τους φαν της εταιρείας + οτι δεν θα είναι απαραίτητο να έχει συμβόλαιο με κάποια εταιρεία κινητής για πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...