podilatos(2) Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στο forum. Εχω ενα fujitsu esprimo mobile v6555 και θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας οσο αναφορα την αλλαγη επεξεργαστη κυριως αλλα και για ραμ και σκληρο..εψαξα καποια πραγματα για την συμβατοτητα και κατεληξα σε αυτους τους δυο:core 2 duo t9500(2.6ghz 800fsb 6m cache) και x9000(2.8ghz 800fsb 6m cache) αλλα κοιτοντας το datasheet φαινεται να περνει τον p8750 με 1066fsb. Γενικα μπερδευτικα με αυτην την φαση σαν noobas που ειμαι και περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω! esprimo_mobile_v6555.pdf
Shadows Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλυτερα για αρχη να αναβαθμισεις σε 4gb ραμ αν εχεις απο 3 και κατω και να βαλεις κανενα ssd.Το θεμα με την αλλαγη επεξεργαστη σε παλια λαπτοπ ειναι οτι συνηθως ολη η διαδικασια δεν αξιζει την επιπλεον αποδοση η οποια ειναι χαμηλη. 1
coolerman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ssd δίνω τον "ψήφο",με αυτό και μόνο θα δείς τεράστια διαφόρα..παρά με τα άλλα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα