Προς το περιεχόμενο

Phone jack over power line - Ιδέες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο σπίτι που νοικιάζω ο ιδιοκτήτης επέλεξε να εγκαταστήσει μια μόνο (!) πρίζα τηλεφώνου, στην εισοδο του σπιτιου. Ως εκ τούτου αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μπλιμπλίκια που πρέπει να βρίσκονται δίπλα στην εξώπορτα και τα οποία είναι αρκετα (πολύπριζο, ασύρματο τηλέφωνο/βάση, cisco adsl router)....

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ tp-link homeplug για να ενώσω το DSL router με το κυρίως switch στο οποίο "πέφτουν" τα μηχανήματα μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Τώρα προσπαθώ να κάνω το σπίτι ακόμα πιο τακτοποιημένο με το να βρω μια λύση αντίστοιχη του homeplug αλλα για τηλεφωνική γραμμή. Ο σκοπός μου είναι δηλαδη να καταργήσω τα homeplug, και να υπάρχει μια συσκευή συνδεδεμένη με την πριζα του τηλεφωνου και στο αλλο δωμάτιο κάτι αντίστοιχο έτσι ώστε η τηλεφωνική γραμμή να φτάνει μέχρι το router.

Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Είναι αξιόπιστη ή η γραμμή μου δεν θα συγχρονίσει ποτέ?

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Δημοσ.

δεν υπάρχει pots powerline. μια λύση είναι να πάρεις fxo adapter και να κάνεις voip την γραμμή με το που βγαίνει από το σπλιττερ. επίσης δες αν μπορείς να τραβήξεις μέσα από τον τοίχο το καλώδιο μέχρι εκεί που το θες

Δημοσ.

Απ'οτι καταλαβαίνω, έμπλεξα :( Νομίζω ότι θα αρχίσω να ψάχνω κάποιο όμορφο επιπλάκι να τα κρύψω όλα μέσα...

Ευχαριστώ πολύ

Δ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...