satafaka Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Μόλις άνοιξα το PC και μπήκα windows μου πέταξε το error της φωτογραφίας. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? Λίγο που googlara βρήκα ότι ίσως φταίει το AI Suite της Asus. Ξέρει κανένας?
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν το έχεις βγάλτο όσο πιο γρήγορα μπορείς με κάποιον uninstaller όχι από τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Το software το συγκεκριμένο της ASUS δημιουργέι τεράστια προβλήματα. Εμένα freezare το PC κατα την εκκίνηση αρκετές φορε΄ς και ψάχνοντας είδα ότι έφταιγε αυτό. Κάνει και άλλα αν το ψάξεις έχει ένα σωρό προβλήματα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Στα forum της rog έχουν δώσει και ένα ειδικό cleaner για το aisuite αν θες όταν σχολασω να στο ανεβάσω 1
Runner25 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 και εμενα μου τα κανει αυτα και εχω επισης το aisuite μου φαινεται θα το ξηλωσω και εγω στο τελος γιατι με κανει διαφορα
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το φόρουμ της rog είναι γεμάτο με προβλήματα για το συγκεκριμένο software. Είναι πολύ κακο γραμμένο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 https://drive.google.com/file/d/0B1KkphAiDZAadVFxbkVJN2g5RUU/view?usp=sharing Δεν βρισκω το topic αλλα ελεγε πρωτα απεγκατασταση μεσω control panel και μετα τρεξιμο το cleaner Εγω εψαχνα μηπως βρω το AIsuit 3 εστω και με πατεντα για την maximus v formula αλλα παρολο που ειχαν ανακοινωσει οτι θα το βγαλουν δεν καταφερα να το περασω ουτε με πατεντα
satafaka Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Σήμερα που το άνοιξα το pc και έκανα μπόλικα restart δεν μου το πέταξε ξανά. Σε λίγο καιρό θα του κάνω ένα format οπότε εκεί θα πετάξω όλη τη σαβούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα