Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Μόλις άνοιξα το PC και μπήκα windows μου πέταξε το error της φωτογραφίας.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? Λίγο που googlara βρήκα ότι ίσως φταίει το AI Suite της Asus. 

Ξέρει κανένας?

post-339290-0-95711000-1454430972_thumb.png

Δημοσ.

Αν το έχεις βγάλτο όσο πιο γρήγορα μπορείς με κάποιον uninstaller όχι από τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Το software το συγκεκριμένο της ASUS δημιουργέι τεράστια προβλήματα. Εμένα freezare το PC κατα την εκκίνηση αρκετές φορε΄ς και ψάχνοντας είδα ότι έφταιγε αυτό. Κάνει και άλλα αν το ψάξεις έχει ένα σωρό προβλήματα.

• Moderators
Δημοσ.

Στα forum της rog έχουν δώσει και ένα ειδικό cleaner για το aisuite αν θες όταν σχολασω να στο ανεβάσω

• Like 1
Δημοσ.

και εμενα μου τα κανει αυτα και εχω επισης το aisuite μου φαινεται θα το ξηλωσω και εγω στο τελος γιατι με κανει διαφορα

• Moderators
Δημοσ.

https://drive.google.com/file/d/0B1KkphAiDZAadVFxbkVJN2g5RUU/view?usp=sharing

Δεν βρισκω το topic αλλα ελεγε πρωτα απεγκατασταση μεσω control panel και μετα τρεξιμο το cleaner

Εγω εψαχνα μηπως βρω το AIsuit 3 εστω και με πατεντα για την maximus v formula αλλα παρολο που ειχαν ανακοινωσει οτι θα το βγαλουν δεν καταφερα να το περασω ουτε με πατεντα

Δημοσ.

Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Σήμερα που το άνοιξα το pc και έκανα μπόλικα restart δεν μου το πέταξε ξανά.

Σε λίγο καιρό θα του κάνω ένα format οπότε εκεί θα πετάξω όλη τη σαβούρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...