Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θέλω να φτιαξω μια συνθεση στον κολλητό μου γιατί χάλασε το λαπτοπ του και θελει να κάνουμε μια νεα συνθεση,η αληθεια ειναι οτι με το ποσο που διαθέτει σε λαπτοπ δεν θα εβρισκε κατι αξιολογο!Το ποσό που διαθέτουμε είναι 400-450 ευρώ και εγώ σκεφτόμουν κάτι σε apu a10-7870k και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Ή αλήθεια είναι ότι κλείνουμε προς amd μεριά λόγω αγάπης προς την εταιρεία αλλά κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι :

Για casual χρήση,ταινίες μουσική και λίγο gaming( Football Manager, Lol ,lineage,star wars και κανενα total war)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

photoshop ή adobe design

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Όχι υπάρχει 23"Lg Led FHD

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει θέμα,Θεσσαλονίκη

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησουμε εμείς!

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Είναι φοιτητής οπότε υπάρχουν windows 7 pro από τη σχολη

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού:

Ίσως στο μέλλον μια κάρτα γραφικών για περισσότερο gaming

Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:Coolermaster evo 212

Δημοσ.
Δημοσ.

Αυτή δεν θα ήταν καλύτερη επιλογή; http://www.skroutz.gr/s/7721649/Gigabyte-F2A88XM-D3H-rev-3-1.html

Με τα ενσωματωμένα γραφίκά της ΑPU θα κάνει τη δουλεία του;

Ακόμα καλύτερα, βάλε την gigabyte. Για τα παιχνίδια που αναφέρεις στο πρώτο post ναι άνετα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας σε intel G3258 θα έχεις σίγουρα καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια και δυνατότητα overclocking ώστε να φτάσει ο επεξεργαστής ακόμη και σε επίπεδα i3+.

Αν πέσεις και σε καλό τσιπάκι, με την ψύκτρα σου ίσως φτάσεις τα 4.5 Ghz, αν και δε θα το πρότεινα.

Aπό visionstudio.gr (θεσ/νικη):

2121.jpg

http://s9.postimg.org/o5kehxqin/2121.png

Από κουτιά έχει διάφορες επιλογές στην ίδια τιμή

Επεξ/σία από Scatman
Δημοσ.

Αν πας σε intel G3258 θα έχεις σίγουρα καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια και δυνατότητα overclocking ώστε να φτάσει ο επεξεργαστής ακόμη και σε επίπεδα i3+.

Πως θα έχει την δυνατότητα για o/c με την συγκεκριμένη μητρική;

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω την σύνθεση σου,προφανώς επειδή ειμαι από κινητό! Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου θα τις ρίξω μια ματια μόλις μπορεσω

Δημοσ.

Πως θα έχει την δυνατότητα για o/c με την συγκεκριμένη μητρική;

Προφανώς και μπορεί. Είναι H81, έχει επιλογές στο bios για όλα τα απαραίτητα, υπάρχουν guides στο ιντερνετ, ακόμη κι ένα video πήρε το μάτι μου.

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω την σύνθεση σου,προφανώς επειδή ειμαι από κινητό! Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου θα τις ρίξω μια ματια μόλις μπορεσω 

Ίσως επειδή το έκανα thumb για forum. Σου έβαλα και direct link

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, το menu του visionstudio.gr είναι λιγο περίεργο. Πάντα από εκεί βάζω τις G.Skill Value 8GB, πως μπήκε αυτό απορώ. Καλύτερα πάντως γιατί είναι πιο οικονομικές (οι G.Skill).

Θα το διορθώσω

Δημοσ.

Ενδιαφερουσα η προταση σου θα τη μεταφερω κ αυτη!Όμως dual core το 2016;Δεν θα ήταν προτιμότερος ένας 860k;Ξέρω για single core oτι υπερέχει ο intel αλλα στο δικό μ σύστημα τον έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά δεν πίστευα ότι μπορούσα να χωρεσω και κάρτα στο μπάτζετ! Οι διάφορες ανάμεσα στα ενσωματωμένα του 7870k και της 360 είναι αισθητά μεγάλες;

Δημοσ.

κι ο 860κ θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή αν τον παίρνει το μπάτζετ. Αλλά γενικά για τα σημερινά δεδομενα ένας διπύρηνος οπως τον g3258 καλύπτει το μέσο χρήστη σε όλα ~ιδιαίτερα αν γίνει και overclock~.  Σε πολλές περιπτώσεις κάνει στην άκρη ακόμη και τον 8πύρηνό μου 8300..

Δημοσ.

καλησπέρα φίλε μου,

θα προτεινα Link.png Site: ι3-6100 είναι τίμιος για τα λεφτά του και είναι τελευταίας γενιάς. +mobo Link.png Site: για ddr4

ή [link=http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h110m-k-d3-retail-p-PER.524433]γιαddr3[/lin

Μιλάμε για  συνθεση χωρις κάρτα γραφικών ομως ε; πως ειναι η ενσωματωμενη του i3? νόμιζα σε θέμα γραφικών οι amd apu ειναι πολυ μπροστά

Δημοσ.

Μιλάμε για  συνθεση χωρις κάρτα γραφικών ομως ε; πως ειναι η ενσωματωμενη του i3? νόμιζα σε θέμα γραφικών οι amd apu ειναι πολυ μπροστά

Όντως oι apu είναι πολύ μπροστά στο θέμα των γραφικών σε σύγκριση με τα ενσωματωμένα των i3.

Και για την χρήση που προορίζεται το pc ο 7870Κ είναι προτιμότερος από τον 6100.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...