Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια πιο παλια ειχα δει ενα προγραμμα απο ενα επαγγελματια προγραμμα εικονας !! Οπου προβαλες με το προζεκτορα μια παρουσιαση και μετα μεσω του προγραμματος μαυριζε την οθονη για να ετοιμασει την επομενη παρουσιαση ωστε ο κοσμος να μην δει ολο αυτο το θεαμα με την αλλαγη μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι η καποιο παρομοιο Σας ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

Όταν λες παρουσίαση τι εννοείς;Γιατί το να στείλεις μια μαύρη εικόνα στην δεύτερη οθόνη (προζεκτορα) όσο εσύ ετοιμάζεσαι και κάνεις ότι κάνεις δεν χρειάζεται εξειδικευμένο πρόγραμμα. 

Δημοσ.

Όταν λες παρουσίαση τι εννοείς;Γιατί το να στείλεις μια μαύρη εικόνα στην δεύτερη οθόνη (προζεκτορα) όσο εσύ ετοιμάζεσαι και κάνεις ότι κάνεις δεν χρειάζεται εξειδικευμένο πρόγραμμα. κα

και πως γινετε αυτο φιλε μου ??

και πως γινετε αυτο φιλε μου

Όταν λες παρουσίαση τι εννοείς;Γιατί το να στείλεις μια μαύρη εικόνα στην δεύτερη οθόνη (προζεκτορα) όσο εσύ ετοιμάζεσαι και κάνεις ότι κάνεις δεν χρειάζεται εξειδικευμένο πρόγραμμα. 

αυτο που θελω εγω ειναι να προβαλετε ενα μαυρο φοντο στο προζεκτορα οσο εγω θα ψαχνω και θα ετοιμαζω την επομενη παρουσιαση δν θελω δηλαδη να βλεπουν την διαδικασια

Δημοσ.

Ο προζεκτορας απλά είναι σαν δεύτερη οθόνη μπορείς λοιπόν μέσα από τα windows να κάνεις προέκταση της επιφάνειας εργασίας,έτσι μπορείς να έχεις ξεχωριστές αναλύσεις και δεν θα φαίνεται τίποτα εκτός από το παρασκήνιο στην δεύτερη επιφάνειας εργασίας/προζεκτορας εκτός και αν το στείλεις εσύ εκεί.

Δημοσ.

Ο προζεκτορας απλά είναι σαν δεύτερη οθόνη μπορείς λοιπόν μέσα από τα windows να κάνεις προέκταση της επιφάνειας εργασίας,έτσι μπορείς να έχεις ξεχωριστές αναλύσεις και δεν θα φαίνεται τίποτα εκτός από το παρασκήνιο στην δεύτερη επιφάνειας εργασίας/προζεκτορας εκτός και αν το στείλεις εσύ εκεί.

μπορεις ρε φιλε μου να τα περιγραψεις λιγο τα βηματα εαν δν σου κανει κοπος??

Δημοσ.

Βάλε ένα κουτί μπροστά από τον προτζέκτορα!!!

Ή, αν έχει ρυθμιστεί σαν δεύτερη οθόνη μπορείς με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων να απενεργοποιήσεις την προβολή στη 2η οθόνη όσο ετοιμάζεις την επόμενη παρουσίαση.

Ή, κάποιοι προτζέκτορες που έχω δει, έχουν τη δυνατότητα να παγώνουν την εικόνα που προβάλουν πατώντας κάποιο κουμπί στο τηλεκοντρόλ (η καλύτερη λύση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...