raf_thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω gampad για PS3. Είμαι μεταξύ των δύο. Η αγορά πρέπει να γίνει σήμερα(γι' αυτό και το επείγον) Ποιο προτείνετε;; Site: Spartan Gear PS3 Wireless Bluetooth Sixaxis Controller Site: Turbo-X Gamepad Play Station 3 Ασύρματο Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το επειγον δεν το καταλαβαινω απο που προκυπτει αλλα οκ. Λοιπον απο τα παραπανω controller δεν θα επιλεξεις κανενα. Ειναι αμφιβολου ποιοτητας/κατασκευης αλλα και συμβατοτητας.Αν κοιταξεις πχ στου Πλαισιου τα σχολια θα δεις οτι εχει βγαλει πολλα προβληματα. Πας σε κατι δοκιμασμενο απο Sony ή εστω logitech μερια. 5
raf_thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το επειγον δεν το καταλαβαινω απο που προκυπτει αλλα οκ. Λοιπον απο τα παραπανω controller δεν θα επιλεξεις κανενα. Ειναι αμφιβολου ποιοτητας/κατασκευης αλλα και συμβατοτητας.Αν κοιταξεις πχ στου Πλαισιου τα σχολια θα δεις οτι εχει βγαλει πολλα προβληματα. Πας σε κατι δοκιμασμενο απο Sony ή εστω logitech μερια. Το λόγο του επείγον τον αναφέρω. Από Logitech έχω βρει μόνο αυτό Site: LogitechF710 Wireless Gamepad και το οποίο είναι για PC αλλά και είναι στα 40 ευρώ. Θέλω κάτι πιο οικονομικό(max 20-25) και το χρειάζομαι ως δευτερεύον χειριστήριο. Σε ευχαριστώ πάντως.
Silverage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω πιο είναι καλό σε τέτοια τιμή αλλά σίγουρα δεν είναι μάρκα turbox.
The_Judas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μην πάρεις ασύρματο από μη αξιόπιστη εταιρεία. Θα ταλαιπωρηθείς άδικα.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το λόγο του επείγον τον αναφέρω. Όχι,δεν τον αναφέρεις. http://www.skroutz.gr/s/4432543/SpeedLink-Torid-Wireless-Gamepad-%CE%92lack-PC-PS3.html Από τις αξιολογήσεις και μόνο το προτείνω,δε το έχω. Για πιο χαμηλά,σε ενσύρματο μόνο.
raf_thess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις προτάσεις!! Μάλλον θα πάω για το Spartan.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μην ξεχάσεις Για την πρώτη σύνδεση με την κονσόλα, απαιτείται η χρήση καλωδίου USB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα