localy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εχω ενα ipad και εχω ενα λογαριασμο που ειναι συνχρονισμενος και ολα ειναι οκ.θελω να το δωσω ε ενα φιλο μου για ενα μηνα να το χρησιμοποιεισει και θα βγαλω το δικο μου apple id και pass και θα βαλει το δικο του.τα αρχεια μου και οι φωτο και οι επφαες τα apps θα χαθουν? αν κανει login με το δικο του apple id .και μετα αν το βγαλει το δικο του account και προσθεσω εγω το δικο μου ξανα θα ειμαι οπως το ειχα πριν? ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εχω ενα ipad και εχω ενα λογαριασμο που ειναι συνχρονισμενος και ολα ειναι οκ.θελω να το δωσω ε ενα φιλο μου για ενα μηνα να το χρησιμοποιεισει και θα βγαλω το δικο μου apple id και pass και θα βαλει το δικο του.τα αρχεια μου και οι φωτο και οι επφαες τα apps θα χαθουν? αν κανει login με το δικο του apple id .και μετα αν το βγαλει το δικο του account και προσθεσω εγω το δικο μου ξανα θα ειμαι οπως το ειχα πριν? ευχαριστω εγώ θα έλεγα να βγάλεις το δικό σου apple id και icloud να κάνεις restore να σβηστούν όλα και όταν στο δώσει ξανά κάνεις restore και απλά θα κάνεις διαμόρφωση από το icloud και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καπου ακουσα σε καποιο update θα ενεργοποιησει multiple accounts. Ειδωμεν...
georgeadams Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Στο iOS 9.3 θα έχει σύστημα multiple account για iPad διαχειριζόμενα από σχολεία, έτσι ώστε ο κάθε μαθητής να κάνει Login με το δικό του apple ID σε όποιο iPad βρει ελεύθερο και να βλέπει τις δικές του εφαρμογές και δεδομένα. Όμως το σύστημα αυτό θα απαιτεί μάλλον κάποιο server που θα τα διαχειρίζεται όλα αυτά, οπότε δε νομίζω να είναι εύκολο να εφαρμοστεί σε "οικιακή" χρήση. Ευελπιστούμε όμως πως πρόκειται για το πρώτο βήμα για κανονικό multi-user iOS στο μέλλον... 1
localy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 εγώ θα έλεγα να βγάλεις το δικό σου apple id και icloud να κάνεις restore να σβηστούν όλα και όταν στο δώσει ξανά κάνεις restore και απλά θα κάνεις διαμόρφωση από το icloud και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα αυτο θα κανω μαλλον ευχαριστω πολυ παιδια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα