fanatilas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα, μολις σημερα ξεκινησε αυτο το προβλημα με το κινητο μου, τα δεδομενα ανοιγουν μονα τους συνεχως παρ ολο που τα κλεινω. Εχει τυχει σε καποιον αλλο;
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 να ανοιγουν μόνα τους τα data δε μου εχει τύχει. Αν τώρα θες παραπάνω βοήθεια γράψε και κάτι χρησιμο π.χ. ποιο κινητό ειναι; Είναι rootαρισμένο; πως καταλαβαίνεις οτι άνοιξαν τα data;
fanatilas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 lenovo vibe p1m, οπως το πηρα απο την αντιπροσωπια το εχω, το ανοιξα κατα τυχη το πρωι και τα ειδα ανοικτα, τα εκλεισα και μετα ξανα και ξανα και ξανα το ιδιο. ανοιγαν μονα τους μετα απο καποια ωρα συνεχεια αφου τα εκλεινα 1
fanatilas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το εκανα επαναφορα και ελειξε το θεμα προς το παρον, αλλιως θα το παω αντιπροσωπια
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Οταν εγκαθιστας εφαρμογες να διαβαζεις καλα τα permissions που ζητανε... Προφανως σε καποια που εγκατεστησες προσφατα της εδωσες δικαιωμα να τα ενεργοποιει, υποθετω
kozakos1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 το πρωι και τα ειδα ανοικτα, τα εκλεισα και μετα ξανα και ξανα και ξανα το ιδιο. ανοιγαν μονα τους μετα απο καποια ωρα συνεχεια αφου τα εκλεινα
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δες τι σου έγραψε ο tsilitheo1. Δες τα accounts... Δεν ειναι ιδια. Ή μπηκε καποιος αλλος με ιδιο προβλημα,ή εχει πολλους λογαριασμους και μετα απο εννια μηνες απαντηση ,την πατησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα