kohatzim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όπως αναφέρω και στον τίτλο είμαι σε δίλημμα στο να διαλέξω έναν οικονομικό εκτυπωτή για τεχνικό γραφείο με εκτυπώσεις 200-300 σελίδες το μήνα. Θέλω να συνδέεται μέσω ethernet και να έχει εκτύπωση διπλής όψης αυτόματα. Από καινούργιο έχω καταλήξει στον Site: Epson και από refurbished στον lexmark E360DN με εγγύηση για 1 χρόνο σε οτιδήποτε βγάλει στα 90€. Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να φύγω πάνω από 100€ περίπου απλά δε ξέρω ποια είναι συμφέρουσα αγορά. Ένα καινούργιο που δεν έχω δει κάποια κριτική ή ένα ανακατασκευασμένο επαγγελματικής χρήσης; Εσείς τι προτείνεται; Εννοείται ότι παίζει ρόλο και το κόστος των συμβατών toner αν και στον epson δε βλέπω πολλές επιλογές και αυτό με προβληματίζει λίγο.
Roger Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 90€ τον βρηκες ακριβα http://www.cosmodata.gr/product/268505/printer-lexmark-e360dn-1200-x-1200-dpi-eos-38-selides-lepto
kohatzim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω αλλά επειδή πρόκειται για τοπικό κατάστημα της πόλης μου το προτιμώ για μια τέτοια διαφορά την οποία τη μισή θα την πληρώσω στην courier. Και όταν κάτι είναι μεταχειρισμένο καλύτερα να είναι από κοντά δεν ξέρεις καμία φορά στα γυρνάνε περί εγγυήσεων. Για τον epson έχεις κανείς καμία εμπειρία ;
Roger Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εγω δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα,στην αγορα επικρατει κυριως η hp και η lexmark.
highpriest Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτον, καλά κάνεις και προτιμάς τον τοπικό σου έμπορο, και ειδικά σε μεταχειρισμένο. Ειδικά όταν η διαφορά είναι τόσο μικρή. Δεύτερον, ενώ οι Epson είναι κορυφαίοι σε inkjet μοντέλα, σε laser δεν έχουν περπατήσει πολύ. Αυτό αυτομάτως κάνει δυσεύρετα και λιγότερα σε ποικιλία τα αναλώσιμα τους. Μεταξύ των δύο αυτών μοντέλων θα προτιμούσα τον Lexmark μεταχειρισμένο. 1
kohatzim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεχρι πόσες χιλιάδες σελίδες πιστευετε πρέπει να έχει εκτύπωση ο lexmark για να αξίζει ή αγορά του; Απ' ότι έχω δει κάθε 30.000 σελίδες θέλει αλλαγή το drum του. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2016 από kohatzim
highpriest Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κάτω από 40.000-50.000 σελίδες είναι οκ. Όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά.
kohatzim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία επειδή έχει 4-5 ίδιους θα ζητήσω να δω το ιστορικό τους, τι έχει εκτυπώσει ο καθένας και θα αποφασίσω. Μπορεί να πειραχτεί το ιστορικό του κάθε εκτυπωτή;
highpriest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτής της κατηγορίας τιμής τα μηχανήματα τι να πειράξουν; Δεν αξίζει καν τον κόπο. 1
Roger Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία επειδή έχει 4-5 ίδιους θα ζητήσω να δω το ιστορικό τους, τι έχει εκτυπώσει ο καθένας και θα αποφασίσω. Μπορεί να πειραχτεί το ιστορικό του κάθε εκτυπωτή; Oλα μπορουν να πειραχτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα