ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης μπορείς να μου πεις ποιες είναι αυτές οι 2 απο τις 3 εταιρείες που λένε ότι το tablet θα καταργήσει το laptop. Όχι τίποτα άλλο για να προλάβω να πάρω κανένα MacBook Pro... Η μια εχει για CEO καποιον Tim Cook! Η αλλη δεν την θυμαμε.Ασε να κοιταξω και οταν την βρω θα σου πω! Όταν βγήκε το πρώτο iPad δεν ξανάπιασα iPhone. Τις επιλογές τις έκανα απο μόνος μου και δεν περίμενα απο καμία Microsoft ή Apple να μου με καθοδηγήσουν. Ολοι μονοι μας κανουμε τις επιλογες μας,αναλογα τι υπαρχει διαθεσιμο. Εγω παντος δε περιμενα καμια MS να βγαλει το surface, για να αντικαταστησω το laptop μου με καποιο υβριδικο. Για την ακριβεια δε το αντικατεστησα,απλα ετυχε το πρωτο λαπτοπ μου(2008) να ειναι υβριδικο!
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Η μια εχει για CEO καποιο Tim Cook! Η αλλη δεν την θυμαμε.Ασε να κοιταξω και οταν την βρω θα σου πω! Α καλα...δηλαδή τέρμα MacBook,Pro , air και OS X ?Μωρε καλα λέω και του χρόνου ,γιατι μερικοί καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν.... Που είσαι? Οταν σταματήσει η Apple να βγάζει MacBook Pro τα ξαναλέμε. Μέχρι τοτε,μόνο ξεκάθαρο δεν είναι η κατάργηση των laptops και η αντικατάσταση απο τα tablets. Σε έχω παρατηρήσει ξανά ότι διαβάζεις μόνο όσα σε ενδιαφέρουν απο ένα κείμενο, αλλοιώνοντας και καλα την συνολική εικόνα με δήθεν στοιχεια. Τα ίδια λάθη έκανες και παλαιότερα με τα 8 αλλα δεν θέλω να σου ξύσω πληγές..... Τουλάχιστον άφησε με να πιστεύω ότι έχω ακόμα ένα ορίζοντα δεκαετίας για χρήση desktop και laptop. Εσύ μπορεί να συνεχίσεις να πιστεύεις αυτά που θα ήθελες....
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Α καλα...δηλαδή τέρμα MacBook,Pro , air και OS X ? Μωρε καλα λέω και του χρόνου ,γιατι μερικοί καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν.... Που είσαι? Οταν σταματήσει η Apple να βγάζει MacBook Pro τα ξαναλέμε. Μέχρι τοτε,μόνο ξεκάθαρο δεν είναι η κατάργηση των laptops και η αντικατάσταση απο τα tablets. Δεν με λενε Tim Cook και ουτε ειμαι CEO της Apple. Τι εννοουσε και τι εχει σκοπο να κανει στο μελλον με τα προιοντα της εταιριας του,μονο αυτος ξερει! Σε έχω παρατηρήσει ξανά ότι διαβάζεις μόνο όσα σε ενδιαφέρουν απο ένα κείμενο, αλλοιώνοντας και καλα την συνολική εικόνα με δήθεν στοιχεια. Τα ίδια λάθη έκανες και παλαιότερα με τα 8 αλλα δεν θέλω να σου ξύσω πληγές..... Τουλάχιστον άφησε με να πιστεύω ότι έχω ακόμα ένα ορίζοντα δεκαετίας για χρήση desktop και laptop. Εσύ μπορεί να συνεχίσεις να πιστεύεις αυτά που θα ήθελες.... Μπορει να εχεις και "αιωνες" μπροστα σου να χρησιμοποιεις laptop και desktop,δεν ειπα εγω οτι θα καταργηθουν!
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν με λενε Tim Cook και ουτε ειμαι CEO της Apple. Τι εννοουσε και τι εχει σκοπο να κανει στο μελλον με τα προιοντα της εταιριας του,μονο αυτος ξερει! Μπορει να εχεις και "αιωνες" μπροστα σου να χρησιμοποιεις laptop και desktop,δεν ειπα εγω οτι θα καταργηθουν! Έτσι όπως το έγραψες άλλο κατάλαβα. Ειδικά το έντονο, δυο απο τις τρεις εταιρίες του χώρου. ..Τέλος πάντων. Και η Apple να καταργήσει τα laptop , υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. ..
sakis111 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει Tablet 13 ιντσες με 100 ευρώ. Ε΄γω τουλάχιστον δεν γνωρίζω. Επιπλέον, τα προγράμματα που χρησιμοποιώ υπάρχουν μονο στο apple store και είναι καταπληκτικά. Εδωσες 900 ευρω για αναγνωση παρτιτουρας? Δεν μου πεφτει λογος φυσικα, αλλα ενημερωτικα σου λεω οτι μπορουσες να κανεις την ιδια ακριβως δουλεια με 100 ευρω Δεν υπάρχει Tablet 13 ιντσες με 100 ευρώ. Ε΄γω τουλάχιστον δεν γνωρίζω. Επιπλέον, τα προγράμματα που χρησιμοποιώ υπάρχουν μονο στο apple store και είναι καταπληκτικά. Τέλος, εννοείται ότι δεν το χρησιμοποιώ μόνο ως ανάγνωση παρτιτούρας. Με ενδιαφέρει και η ποιότητα κατασκευής που κανένα τάμπλετ 100 ευρω δε μπορει να μου δώσει.
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εξυπνη εταιρία.... German coal miners use 1,000 Apple iPads to help weather a rout.
calenter2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το μονο που έσωσε το iPad pro ειναι το μέγεθος της οθόνης και το pen. Αν δεν ειχε ενα απο τα δυο τότε οι πωλήσεις θα ηταν μικρότερες... Aν δεν είχε αυτά τα δύο θα λεγόταν απλά iPad Air...
calenter2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικά, εντυπωσιακό δείγμα της επιρροής που έχει η Apple στο καταναλωτικό κοινό! Βέβαια και για το Apple Watch κάτι αντίστοιχα "διθυραμβικά" διαβάζαμε τις πρώτες μέρες και, τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν αποτυχία (έστω κι αν ήταν λιγότερη αποτυχία από τα υπόλοιπα smartwatches), οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Αντικειμενικά, πάντως, το να συγκρίνεις iPad Pro με Surface είναι σαν να συγκρίνεις... καρότσι σούπερ μάρκετ με αυτοκίνητο. Aντικειμενικοί είναι μόνο οι αριθμοί, οι γνώμες είναι πάντα υποκειμενικές 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Surface, ταμπλετ της χρονια στο WMC Θα αυξηθούν οι πωλήσεις του τώρα?
ektor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Θα αυξηθούν οι πωλήσεις του τώρα? Αν κρινουμε οτι και περσι που βγηκε tablet τις χρονιας,μεσα στο 2015,σχεδον εχουν διπλασιασει τις πωλησεις τους απο το 2014.Το πιο πιθανο να γινει και φετος. Που ειναι το περιεργο? 1
Καρκίνος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Θα αυξηθούν οι πωλήσεις του τώρα? Καθόλου δεν με νοιάζει. Δεν θα μπουν λεφτα στην τσέπη μου.Η MS δεν είναι πλέον η εταιρία της μόδας σαν την Απλ που οι πωλήσεις γίνονται κατα κύριο λόγο επειδή είναι μια συσκευή με φαγωμένο μήλο σα λόγκο. Αρκεί που ξέρω ότι είναι καλύτερο από το iPad, και πιθανοτατ θα ειναι το μελλοντικό ταμπλετ μου (αν δεν πάω για surface Book)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αν κρινουμε οτι και περσι που βγηκε tablet τις χρονιας,μεσα στο 2015,σχεδον εχουν διπλασιασει τις πωλησεις τους απο το 2014.Το πιο πιθανο να γινει και φετος. Που ειναι το περιεργο? Το ότι βγήκε "tablet" της χρονιάς καθορίζει τις πωλήσεις του? Καθόλου δεν με νοιάζει. Δεν θα μπουν λεφτα στην τσέπη μου. Η MS δεν είναι πλέον η εταιρία της μόδας σαν την Απλ που οι πωλήσεις γίνονται κατα κύριο λόγο επειδή είναι μια συσκευή με φαγωμένο μήλο σα λόγκο. Αρκεί που ξέρω ότι είναι καλύτερο από το iPad, και πιθανοτατ θα ειναι το μελλοντικό ταμπλετ μου (αν δεν πάω για surface Book) Ναι σωστά, τα surface είναι για "ψαγμένους" κλπ κλπ.
Καρκίνος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το ότι βγήκε "tablet" της χρονιάς καθορίζει τις πωλήσεις του? Ναι σωστά, τα surface είναι για "ψαγμένους" κλπ κλπ. Δεν είναι το surface για ψαγμένους. Τα apple products είναι μοδα. Όλοι το ξέρουν. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι το surface για ψαγμένους. Τα apple products είναι μοδα. Όλοι το ξέρουν. Δηλαδή ένας που παίρνει ένα ipad το κάνει για τη "μόδα" ενώ ένας που παίρνει surface το κάνει γιατί ...? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα