Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την χρήση πιστεύεις κάνουν όσοι έχουν ταμπλετ? Αλλα έστω ότι είναι μόνο αυτη η χρήση, όπως κακώς για μένα λες,ποιο είναι το όριο των χρημάτων για Facebook και YouTube? Υπάρχει κάποιος νόμος που το καθορίζει ?

Oχι, αυτο ειπε το παιδι του οποιου αρχικα το post εκανα quote, ο odysseus. Ειπε οτι η μεγαλη μεριδα θελει fb και youtube οποτε δεν τους νοιαζει το full os του surface. 

Το οτι δεν υπαρχει νομος δεν σημαινει οτι παυει να ειναι παραλογο. Ουτε νομος υπαρχει για να μην καιω τα λεφτα μου, αυτο δεν σημαινει οτι ορθολογικη χρηση της περιουσιας μου ειναι να την καψω, ασχετος του ποσο πολυ μπορει να θελω κατι τετοιο. 

Εγώ μπορεί να θέλω να βλέπω YouTube σε λέιζερ προτζέκτορα 10000 ευρώ.

Μπραβο σου, οπως αναφερα και προηγουμενος, το ποσο πολυ θες κατι δεν το κανει ξαφνικα ορθολογικο. Και γω μπορει να θελω παρα πολυ να καψω την περιουσια μου, δεν σημαινει οτι ειναι ορθολογικη χρηση. 

Ποιος είσαι εσύ που θα μας κάνεις μάθημα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος?

Εγω ειμαι ο Κβαντικος και δεν εκανα μαθημα τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αλλα εστω και να εκανα, ποιος εισαι εσυ που θα μου κανεις μαθημα σε τι θα κανω μαθημα? Καταλαβαινεις οτι η λογικη σου ειναι αδιεξοδη ετσι? 

Btw, αν τελικα διαβασες ολο το post μου, δεν ειπα οτι ο κοσμος που τα αγορασε ειναι παραλογος, ισα ισα. Ειπα οτι επειδη θα ηταν παραλογο να τα αγορασει για χρηση tablet, προφανως δεν εσκασε τοσα λεφτα για το tablet καθεαυτο αλλα γιαιτ εχει το μηλο πανω του. 

• Like 1
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oχι, αυτο ειπε το παιδι του οποιου αρχικα το post εκανα quote, ο odysseus. Ειπε οτι η μεγαλη μεριδα θελει fb και youtube οποτε δεν τους νοιαζει το full os του surface.

Το οτι δεν υπαρχει νομος δεν σημαινει οτι παυει να ειναι παραλογο. Ουτε νομος υπαρχει για να μην καιω τα λεφτα μου, αυτο δεν σημαινει οτι ορθολογικη χρηση της περιουσιας μου ειναι να την καψω, ασχετος του ποσο πολυ μπορει να θελω κατι τετοιο.

Μπραβο σου, οπως αναφερα και προηγουμενος, το ποσο πολυ θες κατι δεν το κανει ξαφνικα ορθολογικο. Και γω μπορει να θελω παρα πολυ να καψω την περιουσια μου, δεν σημαινει οτι ειναι ορθολογικη χρηση.

Εγω ειμαι ο Κβαντικος και δεν εκανα μαθημα τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αλλα εστω και να εκανα, ποιος εισαι εσυ που θα μου κανεις μαθημα σε τι θα κανω μαθημα? Καταλαβαινεις οτι η λογικη σου ειναι αδιεξοδη ετσι?

Btw, αν τελικα διαβασες ολο το post μου, δεν ειπα οτι ο κοσμος που τα αγορασε ειναι παραλογος, ισα ισα. Ειπα οτι επειδη θα ηταν παραλογο να τα αγορασει για χρηση tablet, προφανως δεν εσκασε τοσα λεφτα για το tablet καθεαυτο αλλα γιαιτ εχει το μηλο πανω του.

Σαν το σηματάκι της Mercedes ένα πράγμα ή το κροκοδείλακι της Lacosste. Δεν το πήραν όλοι για επειδηξη όμως, ειδικά το iPad pro. Το iPad είναι brand name και category leader απο μόνο του. Το ξαναγράφω δεν είναι iPhone και οι οποίοι συσχετισμοί στο θέμα μηλαρακι και εφέ που οντως είναι το iPhone δεν ισχύουν απόλυτα και για το iPad.Κανει πράγματα που το iPhone δεν μπορεί, απλά.

ΥΓ. Εδώ κάνει πράγματα που ούτε το MacBook μπορεί να κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
ακομα και τις επισημες διαφημισεις-promo video του surface αν δει καποιος διαχρονικα καταλαβαινει οτι προοριζεται για τον φοιτητη χομπιστα - ημιεπαγγελματια  δλδ μοιραια η Ms θελει να μπει στο target group του ipad, 

πουθενα δεν αναφερει για δες πελατακο τι βαρβατο υβριδικο workstation σου φτιαξα! (που θα παιζεις και ολα σου τα παιχνιδια που παιζεις στο pc)

...NOT!!!

Η Microsoft και η κάθε Microsoft έχει μάθει πια το μάθημά της από την Apple: "μη διαφημίζεται το προϊόν για εκεί που προορίζεται, παρουσιάστε το ως κάτι που είναι για όλους και για όλα, να κάνει hype και να πουλήσει παντού". Ασχέτως που μόνο η Apple ξέρει καλά πως να το κάνει, ενώ οι άλλοι "παλεύουν" με πολύ μικρότερη επιτυχία (η Samsung το ψιλοκατάφερε με τα Galaxy S που τα έπαιρνε ο κόσμος χωρίς λόγο).

Δε μου κάνει καμία εντύπωση και δεν το θεωρώ άξιο λόγου να σχολιάσω την πολιτική προώθησης της κάθε εταιρείας. Ούτε, φυσικά, αξιολογώ τη συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού. Με επηρεάζει μόνο σε ένα ελάχιστο βαθμό, αλλά δε μου δείχνει τι είναι καλύτερο και τι όχι. Άλλωστε, θεωρώ λάθος το ότι υπάρχει μία συσκευή για όλους. Σίγουρα υπάρχουν συσκευές που καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, αλλά όχι μία συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες όλων.

Δημοσ.

Σαν το σηματάκι της Mercedes ένα πράγμα ή το κροκοδείλακι της Lacosste. Δεν το πήραν όλοι για επειδηξη όμως, ειδικά το iPad pro. Το iPad είναι brand name και category leader απο μόνο του. Το ξαναγράφω δεν είναι iPhone και οι οποίοι συσχετισμοί στο θέμα μηλαρακι και εφέ που οντως είναι το iPhone δεν ισχύουν απόλυτα και για το iPad.Κανει πράγματα που το iPhone δεν μπορεί, απλά.

ΥΓ. Εδώ κάνει πράγματα που ούτε το MacBook μπορεί να κάνει.

Kαλα δεν ειπα καπου για φιγουρα οτι οτιδηποτε, που και για φιγουρα να το πηρε σιγα τι εγινε, ο καθενας το παιρνει για οποιο λογο θελει. Και γω αντιστοιχα μπορω να κρινω αν αξιζει η αγορα τους η οχι. 

Οσο για το αν κανει πραματα που δεν κανει το iPhone, ειναι ολιγον αδιαφορο στο επιχειρημα μου καθεαυτο. Το point ειναι οτι το surface κανει οτι κανει το iPhone το iPad και το MacBook μαζι, και μενουν και ρεστα, και εφοσον μιλαμε για τα ιδια $$, τοτε ο μονος λογος να προτιμησεις το pro ειναι το μηλο πανω του.

Δημοσ.

Kαλα δεν ειπα καπου για φιγουρα οτι οτιδηποτε, που και για φιγουρα να το πηρε σιγα τι εγινε, ο καθενας το παιρνει για οποιο λογο θελει. Και γω αντιστοιχα μπορω να κρινω αν αξιζει η αγορα τους η οχι.

Οσο για το αν κανει πραματα που δεν κανει το iPhone, ειναι ολιγον αδιαφορο στο επιχειρημα μου καθεαυτο. Το point ειναι οτι το surface κανει οτι κανει το iPhone το iPad και το MacBook μαζι, και μενουν και ρεστα, και εφοσον μιλαμε για τα ιδια $$, τοτε ο μονος λογος να προτιμησεις το pro ειναι το μηλο πανω του.

Σίγουρα τα κάνει όλα, αλλα πως τα κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι φτιάχτηκε το surface να χτυπήσει όλα τα παραπάνω αλλα θέλει δουλειά ακόμα για να έχει την ίδια εμπειρία χρήσης με τα παραπάνω που ανέφερες. Ένα πολυμηχάνημα είναι εξυπηρετικό σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα αλλα όχι πάντα με τα ίδια αποτελέσματα σε σχέση με τα μηχανήματα που κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά το καθένα χωριστά.

Μόλις απόκτησει την ποικιλία touch εφαρμογών που έχει για παράδειγμα το iPad και διόρθωσει λίγο την αυτονομία του, με λίγα λόγια γίνει πιο πολυ iPad , θα συμφωνήσω μαζί σου. Προς το παρόν κουβαλάει πολλές απο τις παθογένειες των pcs.

Δημοσ.

Μόλις απόκτησει την ποικιλία touch εφαρμογών που έχει για παράδειγμα το iPad και διόρθωσει λίγο την αυτονομία του, με λίγα λόγια γίνει πιο πολυ iPad , θα συμφωνήσω μαζί σου. Προς το παρόν κουβαλάει πολλές απο τις παθογένειες των pcs.

Μα αυτο ειναι το ολο point μου το οποιο χανεις. Ποιος ο λογος να γινει περισσοτερο iPad μια συσκευη 1200 ευρω? Δεν εχει κανενα ιχνος λογικης αυτο που λες. Αυτος που θελει φορητοτητα και ας θυσιασει ολα τα αλλα παει για το iPad το απλο (η οποιο αλλο tablet), αυτος που θελει εργαλειο παει για το surface. Αυτος που θελει μηλο παιρνει οποιο iPad λαχει. Δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι υπηρχε ατομο που σκεφτοταν να παρει surface και τελικα κατεληξε σε iPad pro?!?! Ειναι σαν να σκεφτεσαι να αγοραζεις λιμουζινα και τελικα να παιρνεις ποδηλατο...

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το ολο point μου το οποιο χανεις. Ποιος ο λογος να γινει περισσοτερο iPad μια συσκευη 1200 ευρω? Δεν εχει κανενα ιχνος λογικης αυτο που λες. Αυτος που θελει φορητοτητα και ας θυσιασει ολα τα αλλα παει για το iPad το απλο (η οποιο αλλο tablet), αυτος που θελει εργαλειο παει για το surface. Αυτος που θελει μηλο παιρνει οποιο iPad λαχει. Δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι υπηρχε ατομο που σκεφτοταν να παρει surface και τελικα κατεληξε σε iPad pro?!?! Ειναι σαν να σκεφτεσαι να αγοραζεις λιμουζινα και τελικα να παιρνεις ποδηλατο...

Προφανώς η εμπειρία σου με τα iPad είναι μικρή και γράφεις αυτά,επειδή δεν τα έχεις δει να δουλεύουν και όχι να παίζουν γιατι το κάνουν οι περισσότεροι.

Επαναλαμβανω για τελευταία φορά , ότι υπήρχαν πολλοί που θέλανε ένα iPad με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη. Η εμπειρία και η ευκολία που έχει το iOS , σε κάποιες εφαρμογές του πολλαπλασιάζεται όσο αυξάνεται το μέγεθος της οθόνης. Κάποιος που δούλευε σε iPad και το ευχαριστιόταν απλά θα βάλει την εφαρμογή του στο iPad pro και θα το ευχαριστηθεί περισσότερο. Είναι τόσο απλό , αλλα αν συνεχίσεις να επιμένεις χωρίς να προσέξεις αυτη την σημαντική λεπτομέρεια , τοτε λυπάμαι αλλα θα σε στείλω στην υπογραφή μου.

Το οικοσύστημα του iOS είναι πολυ δυνατό και δύσκολα κάποιος θα φύγει να αλλάξει περιβάλλον. Επαναλαμβάνω αν το surface καταφέρει να φέρει την εμπειρία των εφαρμογών του iPad , τοτε έχουμε συζητηςη. Ακόμα και το Facebook και το YouTube παίζουν πολυ καλύτερα και με μεγαλύτερη ευκολία σε ένα iPad απο ότι σε ένα surface ή ακόμα και απο ένα MacBook Pro! Μπορεί για σένα να μη θεωρούνται αυτά pro εφαρμογές αλλα για κάποιους μπορεί να είναι εργαλείο δουλειάς.

Δημοσ.

Ως ταμπλέτα σχεδίασης, το iPad Pro ρίχνει στα αυτιά στο Surface. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να παραθέσω βίντεο.

Το iPad pro βασικά σχεδιάστηκε και κοστολογήθηκε περισσότερο για να χτυπήσει ταμπλέτες σχεδίασης σαν αυτές της Wacom.

Δεν φτιάχτηκε για να χτυπήσει το surface. Αλλα πέρα απο την αρχική ιδέα και σαν μεγαλύτερη οθόνη έδωσε πνοή και σε αλλες εφαρμογές που στο iPad ήταν κάπως στριμωγμένες. Το iMovie για παράδειγμα έχει πολυ καλύτερη αίσθηση, στο pro και όχι μόνο απο θέμα αύξησης επεξεργαστικης ισχύος. Η ανάλυση οθόνης θα έλεγα είναι πολυ βασικός παράγοντας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ όσοι έχουν Desktop PC είναι τέρατα δημιουργικότητας. Συγγραφείς, συνθέτες, εικαστικοί, μηχανικοί. Γι' αυτό μαλώνουν αν οι κονσόλες είναι καλύτερες παιχνιδομηχανές ή τα PC.

.

Πολυ σωστα για αυτο υπαρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια υπολογιστές πάσης φύσεως και form factor που ακόμα την ώρα που σου γράφω επιτελούν παραγωγική εργασία απο πλήθος επαγγελματικών κατηγοριών και επαγγελμάτων σε όλο το φάσμα των επιστημών και παραγωγικών φορέων μιας οικονομίας.

But wait κάνω λάθος διοτι μάλλον το iPad εχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτο το τομεα και οι συντριπτικοί κάτοχοι του δεν ασχολούνται με κατανάλωση και να καυλαδιζουν.

Ευχαριστώ που με διαφώτισης και ειδα το φως το αληθινό.

Keep walking στο μικρόκοσμο σου ενος παραλλήλου σύμπαντος.

Το iPad pro βασικά σχεδιάστηκε και κοστολογήθηκε περισσότερο για να χτυπήσει ταμπλέτες σχεδίασης σαν αυτές της Wacom.

Δεν φτιάχτηκε για να χτυπήσει το surface. Αλλα πέρα απο την αρχική ιδέα και σαν μεγαλύτερη οθόνη έδωσε πνοή και σε αλλες εφαρμογές που στο iPad ήταν κάπως στριμωγμένες. Το iMovie για παράδειγμα έχει πολυ καλύτερη αίσθηση, στο pro και όχι μόνο απο θέμα αύξησης επεξεργαστικης ισχύος. Η ανάλυση οθόνης θα έλεγα είναι πολυ βασικός παράγοντας.

Θελει πάντως πολυ βελτίωση ακόμα και σε θέμα UI και ανάλογη προσαρμογή των εφαρμογών σε τοσο μεγαλη οθονη και δραστική βελτίωση στο multitasking που ακόμα σε βρεφικό στάδιο ειναι ακόμα.

Πάντως ακόμα και αυτα να βελτιωθούν παντα θα αποτελει μια συσκευή που ο κάτοχοι τους θα εχουν και ενα PC με full OS για βασική λειτουργια και το οποιο iPad θα ειναι δευτερεύον συσκευή.

Και ουτε φυσικά οι σχεδιαστές,ζωγράφοι περίμεναν την Apple να βγάλει το iPad για αυτή τη δουλεια.

Διοτι προφανως άνεργοι θα ήταν τόσα χρόνια,πράγμα που ομως δεν συνεβει διοτι κάλυπταν τις αναγκες τους ηδη απο πληθώρα άλλων ανταγωνιστικών λύσεων.

Απλά μια επιλογη παραπάνω ειναι με τα θετικά και αρνητικά του.

Καλησπέρα φίλε μου,

Να σε ενημερώσω πρώτιστα ότι δεν έχω εγώ την συγκεκριμένη συσκευή αλλά ούτε και την ανάγκη να την αγοράσω. Την έχει όμως κάποιος γνωστός μου και σου μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

Το ipad μπορεί να χρειάζεται 4,5 ώρες όπως λες για να φορτίσει πλήρως, αλλά ξεχνάμε τρεις βασικές παραμέτρους.

1) Μπορεί να δουλεύει στο ας πούμε 100% των δυνατοτήτων του για 8,5 ώρες.

2) Μπορεί να φορτίσει από μία "κοινή" power bank που όμως το κόστος, βάρος, διαστάσεις της να είναι περιορισμένα.

3) Μπορεί να φορτίσει ακόμη και από μία θύρα USB.

Το Surface μπορεί να τα κάνει αυτά;

Καλή συνέχεια.

1.Αμα του δουλεύω στο 100% των δυνατοτήτων του με υψηλή φωτεινοτητα ζητημα τις μισές ώρες να φτάσει(εχω iPad και ξέρω απο πρώτο χέρι τις επιδόσεις της αυτονομίας σε τεράστια ποικιλία χρησης και 8.5 ώρες χρησης φτάνει μονο με light χρηση σε φωτεινοτητα 20-30%)

2/3.Το οτι μπορεί να φορτίσει με εναλλακτικούς τρόπους δεν μειώνει την αδυναμία του με τον τεράστιο χρόνο φόρτισης και ουτε αποτελει άλλοθι και ειδικά αμα το δουλεύεις ταυτόχρονα ενω φορτίζει, η φορτιση διπλασιάζεται.

Αυτο και αν ειναι τραγικό.

Διοτι η 4.5 ώρες φόρτισης ειναι σε αναμονή με κλειστεί οθονη.

Επεξ/σία από alextrela172
Δημοσ.

Πολυ σωστα για αυτο υπαρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια υπολογιστές πάσης φύσεως και form factor που ακόμα την ώρα που σου γράφω επιτελούν παραγωγική εργασία απο πλήθος επαγγελματικών κατηγοριών και επαγγελμάτων σε όλο το φάσμα των επιστημών και παραγωγικών φορέων μιας οικονομίας.

But wait κάνω λάθος διοτι μάλλον το iPad εχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτο το τομεα και οι συντριπτικοί κάτοχοι του δεν ασχολούνται με κατανάλωση και να καυλαδιζουν.

Ευχαριστώ που με διαφώτισης και ειδα το φως το αληθινό.

Keep walking στο μικρόκοσμο σου ενος παραλλήλου σύμπαντος.Θελει πάντως πολυ βελτίωση ακόμα και σε θέμα UI και ανάλογη προσαρμογή των εφαρμογών σε τοσο μεγαλη οθονη και δραστική βελτίωση στο multitasking που ακόμα σε βρεφικό στάδιο ειναι ακόμα.

Πάντως ακόμα και αυτα να βελτιωθούν παντα θα αποτελει μια συσκευή που ο κάτοχοι τους θα εχουν και ενα PC με full OS για βασική λειτουργια και το οποιο iPad θα ειναι δευτερεύον συσκευή.

Και ουτε φυσικά οι σχεδιαστές,ζωγράφοι περίμεναν την Apple να βγάλει το iPad για αυτή τη δουλεια.

Διοτι προφανως άνεργοι θα ήταν τόσα χρόνια,πράγμα που ομως δεν συνεβει διοτι κάλυπταν τις αναγκες τους ηδη απο πληθώρα άλλων ανταγωνιστικών λύσεων.

Απλά μια επιλογη παραπάνω ειναι με τα θετικά και αρνητικά του.1.Αμα του δουλεύω στο 100% των δυνατοτήτων του με υψηλή φωτεινοτητα ζητημα τις μισές ώρες να φτάσει(εχω iPad και ξέρω απο πρώτο χέρι τις επιδόσεις της αυτονομίας σε τεράστια ποικιλία χρησης και 8.5 ώρες χρησης φτάνει μονο με light χρηση σε φωτεινοτητα 20-30%)

2/3.Το οτι μπορεί να φορτίσει με εναλλακτικούς τρόπους δεν μειώνει την αδυναμία του με τον τεράστιο χρόνο φόρτισης και ουτε αποτελει άλλοθι και ειδικά αμα το δουλεύεις ταυτόχρονα ενω φορτίζει, η φορτιση διπλασιάζεται.

Αυτο και αν ειναι τραγικό.

Διοτι η 4.5 ώρες φόρτισης ειναι σε αναμονή με κλειστεί οθονη.

Πολυ σωστά υπάρχουν λύσεις εκτός του iPad pro για το θέμα της σχεδίασης , όπως υπήρχαν λύσεις για να κανείς την δουλειά σου και προ εποχές smartphone.

Με την έλευση των smartphone και φυσικά του iPad έγιναν κάποιες αλλαγές , στο τροπο που δουλεύει κάποιος. Βλέπει τα email, συνταγές μαγειρικής , σχεδιάζει να πάει διακοπές, χρησιμοποιεί για να σχεδιάζει γενικότερα κτλ. , μέσο ενός απλού smartphone και ακόμα πιο εύκολα με ένα tablet με λειτουργικό smartphone.

Οι περισσότεροι χρειαζονταν ένα laptop ή ειδικές σχεδιαστικές ταμπλέτες για να τα κάνουν όλα αυτά.

Δεν είπα πως καταργούνται τα pc αλλα αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας τους. Αυτό φάνηκε περίτρανα με την έλευση του surface απο την Microsoft που ήθελε να προλάβει αυτές τις εξελίξεις. Αν δεν υπήρχαν συσκευές σαν το iPad δεν θα ερχότανε ολόκληρη Microsoft να κάνει μαθήματα , πως πρέπει να είναι ένα tablet.

Οποίος δεν έχει καταλάβει αυτά τα απλά πράγματα ακόμα , θα τα καταλάβει σίγουρα στο μέλλον.

Μερικοί μου θυμίζουν αφάνταστα τον τυρεμπορα με τις δηλώσεις που έκανε όταν βγήκε το πρώτο iPhone....διορατικότητα 0.

ΥΓ. Επίσης στο iPad μου δεν περιμένω να αδειάσει η μπαταρία του για να το γεμίσω. Αυτό το κάνω ακόμα και στο MacBook Pro και γενικά σε όλες τις σύσκευες που δεν έχουν περιορισμό στον τροπο φορτιςης της μπαταρίας.Έχω με αυτό τον τροπο την μπαταρία γεμάτη χωρίς να την ταλαίπωρω με άχρηστους κύκλους φόρτισης.

Καλό θα ήταν να βγει το επόμενο iPad με ασύρματη φόρτιση ώστε όταν δεν χρησιμοποιείται να μπαίνει αυτόματα στην φόρτιση.

Δημοσ.

Δεν είπα πως καταργούνται τα pc αλλα αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας τους. Αυτό φάνηκε περίτρανα με την έλευση του surface απο την Microsoft που ήθελε να προλάβει αυτές τις εξελίξεις. Αν δεν υπήρχαν συσκευές σαν το iPad δεν θα ερχότανε ολόκληρη Microsoft να κάνει μαθήματα , πως πρέπει να είναι ένα tablet.

Οποίος δεν έχει καταλάβει αυτά τα απλά πράγματα ακόμα , θα τα καταλάβει σίγουρα στο μέλλον.

Μερικοί μου θυμίζουν αφάνταστα τον τυρεμπορα με τις δηλώσεις που έκανε όταν βγήκε το πρώτο iPhone....διορατικότητα 0.

Ειναι γνωστο οτι τα windows tablets δεν ειναι και τα καλυτερα οσο αφορα την καθαρη tablet χρηση,ετσι?

Ομως ως υβριδικα,ουσιαστικα παιζουν μονα τους.

Αυτο που χρειαζοταν ο Nadella ηταν ενας τροπος να μετακινησει την tablet κατηγορια προς στην υβριδικη που εχει το πλεονεχτημα!

Ωραια τα Surface και τα windows υβριδικα απο ολες τις εταιριες,για αρχη,αλλα χρειαζεται και ενα δυνατο brand name,που μπορει να παρασειρει, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ,εκατομυρια κοσμο,σ'αυτη την κατηγορια,τα υβριδικα!

Και καπου εδω "ουλαλα",εμφανιζεται η Apple με το ipad pro,"το ipad που μπορει να αντικαταστησει το laptop σου" Tim Cook!

Και ολος τυχαιος,εμφανιζονται και ανθρωποι της MS για να δειξουν ποσο παραγωγικο μπορει να γινει το ipad pro,ναι ναι για να προωθησουν MS office τους!Μηπως,ομως δεν ειναι τα μονα που ηθελαν να προωθησουν? :rolleyes:

Η apple εχει την δυναμη ,οπαδικη και μαρκετικη,να boostαρει μια κατηγορια που ειναι στα αρχικα σταδια αναπτυξης της και η MS ειναι ΗΔΗ εκει και περιμενει να μαζευτει κοσμος,που θα εγγαταλυψει τα tablet και μια μεριδα τα νετμπουκ.

Απ'ολη αυτη την κατασταση,απο tablet σε υβριδικα, μια εταιρια,θα βγει χαμενη και αυτη δε θα ειναι η Apple!Ποια πιστευεις οτι θα ειναι?

Δημοσ.

Ειναι γνωστο οτι τα windows tablets δεν ειναι και τα καλυτερα οσο αφορα την καθαρη tablet χρηση,ετσι?

Ομως ως υβριδικα,ουσιαστικα παιζουν μονα τους.

Αυτο που χρειαζοταν ο Nadella ηταν ενας τροπος να μετακινησει την tablet κατηγορια προς στην υβριδικη που εχει το πλεονεχτημα!

Ωραια τα Surface και τα windows υβριδικα απο ολες τις εταιριες,για αρχη,αλλα χρειαζεται και ενα δυνατο brand name,που μπορει να παρασειρει εκατομυρια κοσμο,σ'αυτη την κατηγορια,τα υβριδικα!

Και καπου εδω ουλαλα,εμφανιζεται η Apple με το ipad pro,"το ipad που μπορει να αντικαταστησει το laptop σου" Tim Cook!

Και ολος τυχαιος,εμφανιζονται και ανθρωποι της MS να δειξει ποσο παραγωγικο μπορει να γινει το ipad pro,ναι ναι με τα MS office τους!

Η apple εχει την δυναμη ,οπαδικη ή μαρκετινκ,να boostαρει μια κατηγορια που ειναι στα αρχικα σταδια αναπτυξης της και η MS ειναι ΗΔΗ εκει και περιμενει να μαζευτει κοσμος,που θα εγγαταλυψει τα tablet και μια μεριδα τα νετμπουκ.

Απ'ολη αυτη την κατασταση,απο tablet σε υβριδικα, μια εταιρια,θα βγει χαμενη και αυτη δε θα ειναι η Apple!Ποια πιστευεις οτι θα ειναι?

Σκοπός δεν είναι να βρω νικητές και χαμένους . Δεν ειμαι κανένας τυφλός οπαδός καμίας εταιρείας. Αλλα απο την γνώση και την εμπειρία που έχω λέω κάποια πράγματα που πιστεύω ότι είναι σωστά . Το αν κάνω λάθος θα το δείξει η ιστορία.
Δημοσ.

Σκοπός δεν είναι να βρω νικητές και χαμένους . Δεν ειμαι κανένας τυφλός οπαδός καμίας εταιρείας. Αλλα απο την γνώση και την εμπειρία που έχω λέω κάποια πράγματα που πιστεύω ότι είναι σωστά . Το αν κάνω λάθος θα το δείξει η ιστορία.

Κανενος απο μας,δεν ειναι η δουλεια του να βρει νικητες και χαμενους.

Η εταιριες ασχολουνται μ'αυτο,για τους προφανεις λογους!

Οταν ομως δυο απο τις τρεις τεραστιες εταιριες του χωρου, βγαινουν και λενε ακριβως το ιδιο πραγμα,"το tablet που μπορει να αντικαταστησει το λαπτοπ",δεν ειναι τυχαιο και ουτε μπορεις να παραβλεψεις το γεγονος ,οτι δινουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ κατευθηνση στην αγορα!

Δημοσ.

Κανενος απο μας,δεν ειναι η δουλεια του να βρει νικητες και χαμενους.

Η εταιριες ασχολουνται μ'αυτο,για τους προφανεις λογους!

Οταν ομως δυο απο τις τρεις τεραστιες εταιριες του χωρου, βγαινουν και λενε ακριβως το ιδιο πραγμα,"το tablet που μπορει να αντικαταστησει το λαπτοπ",δεν ειναι τυχαιο και ουτε μπορεις να παραβλεψεις το γεγονος ,οτι δινουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ κατευθηνση στην αγορα!

Μου είναι αδιάφορο τι λένε. Όταν βγήκε το πρώτο iPad δεν ξανάπιασα iPhone. Τις επιλογές τις έκανα απο μόνος μου και δεν περίμενα απο καμία Microsoft ή Apple να μου με καθοδηγήσουν.

Αν τώρα, για την μια το tablet είναι το κλασικό tablet pc και για την άλλη είναι το iPad , δεν θα πω τίποτα άλλο απο αυτά που ήδη γνωρίζω.

Επίσης μπορείς να μου πεις ποιες είναι αυτές οι 2 απο τις 3 εταιρείες που λένε ότι το tablet θα καταργήσει το laptop. Όχι τίποτα άλλο για να προλάβω να πάρω κανένα MacBook Pro...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...