Filthy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια γεια σας. Εχω ενα θεματακι και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εχω ενα ZTE Nubia Z9 Max. Ολα καλα και ομορφα με αυτο το τηλ. Το θεμα μου ειναι πως οταν απο τον task manager "Κλεινω" τις εφαρμογες που τρεχουν (FB, Viber, FB Messenger, E-mail Κλπ) δε λαμβανω ειδοποιησεις. Το τηλ εχει μια επιλογη κλειδωματος αλλα δεν ειναι αυτο που με βολευει. Δε θελω να εχω παντα την εγνοια μπας και καποια εφαμρογη τερματησε και χασω τις ειδοποιησεις. Υποαρχει καποιο προγραμματακι να κραταει τα notifications? Thanks in advance οπως λεν και στο χωριο'μ
gregvibe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 το viber και το facebook που χρησιμοποπιω εγω εχουν μια ρυθμιση που λεγεται push notifications, αν το επιλεξεις εχω την εντυπωση πως θα λυθει το προβλημα αυτο.
Filthy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Eυχαριστω γφια την απαντηση. Τοσο στο viber οσο κιαι στο FB τα notifications ειναι ενεργοποιημενα. Παρ ολα αυτα οταν κλεινω τις εφαρμογες απο το Myltitasc δε λαμβανω τιποτα. Αρα αποτι καταλαβαινω το θεμα ειναι οτι το software της συσκευης τα "κοβει"
gregvibe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 τα android οσο θυμαμαι ακομα και κλεινοντας τις εφαρμογες μεσω filemanager οι ειδοποιησεις ερχονται και παλι(καποιοι ποροι ειναι ακομα ενεργοι), εκτος κι αν το εχεις κανει root το κινητο. εδω και δυο χρονια ομως χρησιμοποιω windows phone και ισως εχω χασει τις εξελιξεις..
Filthy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Σε ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα