gdriver Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αισθητήρες εχουν πια σχεδόν όλα τα νεα αμαξια και εγω εχω βαλει από το 2005 προσθετους σε διαφορα αυτοκίνητα αλλα εχουν "νεκρα σημεια" στα πλαγια .Εχω βαλει και μπροστα και εχω κοψει το ηχο . έχεις οθονίτσα που γραφει απόσταση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπροστά εγώ δεν έχω. Τι εννοείς έχεις κόψει τον ήχο; Εχω δυο οθονες για τους αισθητήρες μπρος πισω και όταν πλησιαζουν εμποδιο και δειχνουν περιπου αποσταση και βγαζουν και το χαρακτηριστικο "μπιπ" . Μπροστα δεν είναι δυνατον κάθε φορα που πλησιάζω αμαξι να τον ακουω και τον εχω αφαιρεσει .
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εχω δυο οθονες για τους αισθητήρες μπρος πισω και όταν πλησιαζουν εμποδιο και δειχνουν περιπου αποσταση και βγαζουν και το χαρακτηριστικο "μπιπ" . Μπροστα δεν είναι δυνατον κάθε φορα που πλησιάζω αμαξι να τον ακουω και τον εχω αφαιρεσει . Σωστά, δεν το είχα σκεφτεί! Τι νόημα έχει τότε να βάζουν αισθητήρες μπροστά χωρίς οθόνη;! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα