Προς το περιεχόμενο

F&U αποκωδικοποιητής και videos

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Εχω εδώ και 6 μήνες αγοράσει έναν αποκωδικοποιητή μοντέλο της F&U για τον οποίο πρόσφατα διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να παίξει ήχο σε ταινίες τύπου avi (όχι σε όλες, σε κάποιες συγκεκριμένες).

Τα στοιχεία που έχω όταν περιηγούμαι με το μενού στις πληροφορίες είναι τα ακόλουθα:

- Μοντέλο DVB-T

- Εκδοση STAM: 28.11.2014

- Εκδοση υλικού: DVB-T MSD7801 + MXL608.

Υπάρχει περίπτωση να δέχεται αναβάθμιση (μόνο από USB) λογισμικού ώστε να παίζει γενικά τα πάντα από ταινίες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει περίπτωση να δέχεται αναβάθμιση (μόνο από USB) λογισμικού ώστε να παίζει γενικά τα πάντα από ταινίες?

Χλομό,θα πρέπει να μετατρέπεις τον ήχο στης ταινίες για να παίζουν.

Καλησπέρα,

Εχω εδώ και 6 μήνες αγοράσει έναν αποκωδικοποιητή μοντέλο της F&U για τον οποίο πρόσφατα διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να παίξει ήχο σε ταινίες τύπου avi (όχι σε όλες, σε κάποιες συγκεκριμένες).

Τα στοιχεία που έχω όταν περιηγούμαι με το μενού στις πληροφορίες είναι τα ακόλουθα:

- Μοντέλο DVB-T

- Εκδοση STAM: 28.11.2014

- Εκδοση υλικού: DVB-T MSD7801 + MXL608.

Οι ταίνιες που δεν παίζουν έχουν κωδικοποίηση ήχου dts ή είναι πολυκάναλες. Σχεδον όλοι οι αποκ/τες δεν παίζουν τέτοιο ήχο. Πρέπει να τη μετατρέψεις

• Like 1

Οι ταίνιες που δεν παίζουν έχουν κωδικοποίηση ήχου dts ή είναι πολυκάναλες. Σχεδον όλοι οι αποκ/τες δεν παίζουν τέτοιο ήχο. Πρέπει να τη μετατρέψεις

Απλά μου κάνει εντύπωση το γιατί να πληρώνεις κάτι 35-40 € όταν δεν μπορεί να σου προσφέρει ακριβώς τα ίδια τουλάχιστον στη θέαση με ένα PC. Για μένα θα έπρεπε να είχαν ενσωματωμένο επιτέλους λογισμικό για αυτή τη δουλειά. Εχω μετατροπέα full αλλά είναι σχετικά χρονοβόρο να το κάνω συνέχεια.

Ευχαριστώ πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...