Achis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα φτιάξουμε drones που θα πιάνουν αετούς που πιάνουν drones και μετά .... το μενού θα λέει: Αετός ολλανδικής αστυνομίας με πατάτες στο φούρνο!!! 2
TheAccountant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 οπως καταλαβενετε ενα ακακο χομπι, αυτο των τηλεκατευθηνομενων, ειναι υπο αστυνομικη επιτηρηση με διαφορες γελοιες προφάσεις. Ελπιζω η τεχνολογια να ειναι ενα βημα μπροστα απο τις διωκτικες αρχες...
DrStein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχουν και αλλοι ... antidrone μεθοδοι 1
d4mage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Άντε ξεκίνα απο τη πάρτη σου τι περιμένεις; Μαζικό θα ήταν φιλαράκι, κι εμένα βάζω μέσα δεν έμαθες να διαβάζεις; Το λέω στην παραπάνω απάντηση, αυτό σημαίνει πως θα ξεκινούσα κι από μένα άλλα κι από σένα μαζί. Καληνύχτες
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχουν και αλλοι ... antidrone μεθοδοι add to favorites...well you know.. 1
Καρκίνος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μαζικό θα ήταν φιλαράκι, κι εμένα βάζω μέσα δεν έμαθες να διαβάζεις; Το λέω στην παραπάνω απάντηση, αυτό σημαίνει πως θα ξεκινούσα κι από μένα άλλα κι από σένα μαζί. ΚαληνύχτεςΜακάρι να το καταφέρεις φίλε.Εγω μαζί σου. Παμε γερα
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 μήπως να χρειαζόντουσαν άδεια τα drones για να αγοραστούν; λέω εγώ τώρα..
21century Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά το σκέφτηκαν και βρήκαν την λύση..
coffeman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φτιάχνεις αυτό και δε σε νοιάζουν οι αετοί μετά! :D http://prntscr.com/9yfeff
xrist0s4 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εχω αρχισει κ εγω να εκπαιδευω μπαρμπουνια να κοβουν τα παραγαδια των ψαραδων...
Kharn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ti λες τωρα που τα θυμήθηκες τα Silver Hawks . Παιδικη λατρεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα