Achis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα φτιάξουμε drones που θα πιάνουν αετούς που πιάνουν drones και μετά .... το μενού θα λέει: Αετός ολλανδικής αστυνομίας με πατάτες στο φούρνο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash banticoot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 οπως καταλαβενετε ενα ακακο χομπι, αυτο των τηλεκατευθηνομενων, ειναι υπο αστυνομικη επιτηρηση με διαφορες γελοιες προφάσεις. Ελπιζω η τεχνολογια να ειναι ενα βημα μπροστα απο τις διωκτικες αρχες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχουν και αλλοι ... antidrone μεθοδοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εμπρος ! Πισω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Άντε ξεκίνα απο τη πάρτη σου τι περιμένεις; Μαζικό θα ήταν φιλαράκι, κι εμένα βάζω μέσα δεν έμαθες να διαβάζεις; Το λέω στην παραπάνω απάντηση, αυτό σημαίνει πως θα ξεκινούσα κι από μένα άλλα κι από σένα μαζί. Καληνύχτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχουν και αλλοι ... antidrone μεθοδοι add to favorites...well you know.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρκίνος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μαζικό θα ήταν φιλαράκι, κι εμένα βάζω μέσα δεν έμαθες να διαβάζεις; Το λέω στην παραπάνω απάντηση, αυτό σημαίνει πως θα ξεκινούσα κι από μένα άλλα κι από σένα μαζί. ΚαληνύχτεςΜακάρι να το καταφέρεις φίλε.Εγω μαζί σου. Παμε γερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 μήπως να χρειαζόντουσαν άδεια τα drones για να αγοραστούν; λέω εγώ τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά το σκέφτηκαν και βρήκαν την λύση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Προτείνω drones με σπρει πιπεριού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φτιάχνεις αυτό και δε σε νοιάζουν οι αετοί μετά! :D http://prntscr.com/9yfeff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εχω αρχισει κ εγω να εκπαιδευω μπαρμπουνια να κοβουν τα παραγαδια των ψαραδων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kharn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ti λες τωρα που τα θυμήθηκες τα Silver Hawks . Παιδικη λατρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα