Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Γράφω 3η φορά για το ίδιο θέμα,άντε να δω πότε θα βγάλω άκρη,ευτυχώς πάντως που βοηθάτε.Λοιπόν,έγραψα σε ενα στικάκι απο αποκωδικοποιητή ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.Ηθελα να το παίξω στην 50αρα πλάσμα που είχα,έβλεπε άδειο τον φάκελο.Μετέτρεψα το αρχείο σε .avi,και το παίζει αλλά με μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα(αν γίνεται δωρεάν) που να το κάνει 16:9 να το παίζει σε όλη την οθόνη;

Δημοσ.

Θέλεις να σου παραμορφώσει την εικόνα ή να σου την κόψει; Δεν είμαι σίγουρος πως να κάνεις αυτό που ζητάς εύκολα (εγώ θα το έκανα ίσως με κάποιο video editing tool όπως sony vegas, powerdirector..). Θα μπορούσες να δοκιμάσεις τι μπορεί να κάνει το handbrake που είναι δωρεάν και πολύ απλό στη χρήση.. Δες επίσης ίσως η οθόνη  μπορεί να το κάνει μόνη της αυτό που ζητάς κατα την αναπαραγωγή..

Δημοσ.

Το αρχικό αρχείο τι μορφή είχε και τι στοιχεία; Με ποιο πρόγραμμα έκανες τη μετατροπή;

Βάλε το mediainfo και φόρτωσε το βίντεο. Επέλεξε από Προβολή->Κείμενο και κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα για να δούμε τα στοιχεία του. Κάντο και για το avi που δημιούργησες.

Εγώ πιστεύω ότι κατά την μετατροπή έκανες κάπου λάθος και ίσως άλλαξε το aspect ratio το βίντεο σε 4:3 ή ο αποκωδικοποιητής για κάποιον τρόπο είναι ρυθμισμένος να γράφει 4:3 (έλεγξε τις ρυθμίσεις του).

• Like 1
Δημοσ.

Το αρχικό αρχείο τι μορφή είχε και τι στοιχεία; Με ποιο πρόγραμμα έκανες τη μετατροπή;

Βάλε το mediainfo και φόρτωσε το βίντεο. Επέλεξε από Προβολή->Κείμενο και κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα για να δούμε τα στοιχεία του. Κάντο και για το avi που δημιούργησες.

Εγώ πιστεύω ότι κατά την μετατροπή έκανες κάπου λάθος και ίσως άλλαξε το aspect ratio το βίντεο σε 4:3 ή ο αποκωδικοποιητής για κάποιον τρόπο είναι ρυθμισμένος να γράφει 4:3 (έλεγξε τις ρυθμίσεις του).

Βρήκα ρύθμιση στον αποκωδικοποιητή για 16:9,να ΄σαι καλά φιλαράκι!Μου τον δάνεισαν και νόμιζα ότι τον είχαν ρυθμίσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...