Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω για το χρονο σας!

σε αυτο το ρουτερ πως μπορω συγκεκριμενες mac address να  τις ανοιγοκλεινω καθημερινα,

δηλαδη να περιορισω τα ταμπλετ των παιδιων σε χχ λεπτα συνεχους συνδεσης

ή και

να ανοιγει απο τις πχ  8 το πρωι εως τις 8 το βραδυ.....

ευχαριστω....

Δημοσ.

οσο ξερω δεν υπαρχει τετοια λειτουργεια σε αυτο το ρουτερ.σε σκετο ρουτερ το εχω δει αυτο αλλα σε adsl router δεν εχει τυχει να το εχω δει αλλο τοσο στο zte που ειναι του 5 ευρου.μπορεις να ψαξεις και το manual ή το Interface αλλα χλωμο το κοβω.μονο αν το κανεις Manually Να ανοιγεις Mac address filtering και να κοβεις αυτες τις συσκευες οταν θες.δηλαδη να κανεις deny τις  χ mac address απο το wifi.Θα πρεπει να δεις μεσα απο το ρουτερ ποιες ειναι βεβαια ή απο τις ιδιες τις συσκευες.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω,

καποιο λογισμικο που να κανει τετοιες ενργειες ανεξαρτητα του ρουτερ, υπαρχει?

αν περασεις λογισμικο εννοειται οτι αν βρουν τροπο να το βγαλουν ή μπουν απο το κινητο ή δεν ξερω τι θα εχουν Internet κανονικα.αλλιως αλλαζεις εξοπλισμο ή βρισκεις καποιο technicolor που τουλαχιστον το784 που εχω εχει τετοιες επιλογες ή απλα τους κλεινεις το wireless τελειως και τελειωνεις.απλα πρεπει να μπεις μετα με καλωδιο για να το ανοιξεις.δεν ξερω αν εχει κουμπακι για On/off το ασυρματο οπως και πως συμπεριφερεται οταν το εχεις ηδη κλεισει απο το interface.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...