Προς το περιεχόμενο

huawei p8 lite vs samsung j5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι κατοχος αλλα προτεινω p8 ειναι πιο vfm και εχει αξιοπρεπεις μνημες RAM/ROM σε αντιθεση με το j5.

Kαι οντως κοιτα και το moto g που προτεινε o stevengreece, στα 140 ειναι πολυ καλη ευκαιρια

Δημοσ.

Προτείνω και το Moto G 3rd Generation.

Ρε φίλε το ξέρουμε ότι έχεις πάθει ψύχωση με το moto αλλά ηρέμισε.....

Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις του τίτλους των topic!!!..

Ο άνθρωπος είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και ζητάει γνώμες, και πετάγεσαι εσύ να πεις το moto., γιατί???

Βλέπεις στο αρχικό ποστ να λέει ότι δεν είναι αποφασισμένος για κινητό?? λέει ότι είναι ανάμεσα στα 2..

Αν έλεγε ότι ήθελε γνώμη για καινούργιο τότε να το πεις δεν λέω αλλά κοίτα λιγάκι τι ζητάνε..

Δεν ειμαι κατοχος αλλα προτεινω p8 ειναι πιο vfm και εχει αξιοπρεπεις μνημες RAM/ROM σε αντιθεση με το j5.

Kαι οντως κοιτα και το moto g που προτεινε o stevengreece, στα 140 ειναι πολυ καλη ευκαιρια

Δεν θα πω τίποτα...

Το δίδυμο με τον stevengreece είστε.!

ειναι να αγορασω ενα απο τα 2 ..τι προτεινεται?γνωμεσ απο κατοχους αν γινεται .

ευχαριστω..

Και τα δύο είναι ελκυστικά και πολύ ωραία εμφάνιση..

Μόλις χθες παράγγειλα το j5 οπότε θα σου πρότεινα και εσένα αυτό..

• Like 1
Δημοσ.

Ο άνθρωπος είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και ζητάει γνώμες, και πετάγεσαι εσύ να πεις το moto., γιατί???

Βλέπεις στο αρχικό ποστ να λέει ότι δεν είναι αποφασισμένος για κινητό?? λέει ότι είναι ανάμεσα στα 2..

Αν έλεγε ότι ήθελε γνώμη για καινούργιο τότε να το πεις δεν λέω αλλά κοίτα λιγάκι τι ζητάνε..

Δεν θα πω τίποτα...

Και τα δύο είναι ελκυστικά και πολύ ωραία εμφάνιση..

Μόλις χθες παράγγειλα το j5 οπότε θα σου πρότεινα και εσένα αυτό..

Μπορεί να έχω κολλησει με το Moto G, αλλά είναι το μόνο Android που ειχα μεχρι τωρα που αντέχει στα πάντα! Υσχιει πως το J5 είναι καλό κινητό όπως και το P8 Lite.
Δημοσ.

Δεν θα πω τίποτα...

Φιλε μου κανεις δεν εχει παθει ψυχωση με το moto, απλως αναγνωριζουμε ποσο καλο ειναι και το προτεινουμε...

Και επειδη ειναι αναμεσα σε 2, κακο ειναι να προτεινουμε τριτο; Μπορει να μην το ειχε υποψη του ως τωρα, αλλα με την προταση μας να το μαθει και να του αρεσει... εγω το moto το θεωρω καλυτερο κι απ τα 2 που μας λεει, οποτε γιατι να μεινω μονο σε αυτα και να μην του δειξω κατι ακομη καλυτερο... δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να δυσανασχετει απο τις παραπανω πληροφοριες εκτος απο εσενα

Εσυ παρε το j5 σου, αλλα τουλαχιστον ασε τους υπολοιπους να μαθαινουν καλυτερες επιλογες περα απο τη samsung

• Like 1
Δημοσ.

j5 λόγω χαοτικής διαφοράς στην μπαταρία.

και στην Οθονη-Χρωματα-αποκριση υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα οποτε J5. Εννοειται και η μπαταρια του lite ειναι για κλαμματα.....Εναλλακτικα του Galaxy J5 υπαρχει και το Moto που ειναι κ αυτο προτεινομενο αλλα μαις και εισαι σ αυτα τα 2 το J5  

Δημοσ.

και στην Οθονη-Χρωματα-αποκριση υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα οποτε J5. Εννοειται και η μπαταρια του lite ειναι για κλαμματα.....Εναλλακτικα του Galaxy J5 υπαρχει και το Moto που ειναι κ αυτο προτεινομενο

ΜΟΝΟ για την διάφορα στις οθόνες να πάει στο J5? Το Moto G? Τι δεν έχει καμία διαφορά? Το ότι είναι αδιάβροχο, έχει διπλό Λεντ φλας, καλύτερες καμερες, Pure Android με αναβάθμιση σε Marshmallow δεν είναι λίγα!

Δημοσ.

το προβλημα με το μοτο ειναι πως το κινητο θα το παρω απο κοτσοβολο και δεν εχει το μοτορολα..επισης με δελεασε η ραμ 2gb...ως τωρα ειχα το lg optimus g που ειναι πολυ καλο αλλα χαλασε το μικροφωνο και η lg  θελει  85 e..οποτε ψαχνω κατι απο κοτσοβολο ωσ 200 ε και νομιζω οτι αυτες ειναι οι επιλογες μου..καθε προταση ευπροσδεκτη...

Δημοσ.

ΜΟΝΟ για την διάφορα στις οθόνες να πάει στο J5? Το Moto G? Τι δεν έχει καμία διαφορά? Το ότι είναι αδιάβροχο, έχει διπλό Λεντ φλας, καλύτερες καμερες, Pure Android με αναβάθμιση σε Marshmallow δεν είναι λίγα!

η διαφορα στην οθονη κ στη μπαταρια αναφερεται στην συγκριση των 2 συσκευων που θελει (δηλαδη με το μικρο p8 που τα χρωματα του ειναι πολυ μετρια) οχι με το μοτο !! Δεν διαβαζεις καν τι γραφω...εναλλακτικα του το προτεινα και εγω στο πανω ποστ.....σαν 2η επιλογη αφου εχει αυτα τα 2 πρωτα για αγορα

Δημοσ.

κι εγώ θέλω κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά μάλλον θα παω σε p8 λόγω οτι απο εκεί που θα το πάρω δεν έχει απόθεμα το j5. αλλά και να είχε μάλλον σε p8 θα πήγαινα αν και με φοβίζει η μπαταρία το μόνο αρνητικό για μένα. ωστόσο είχα galaxy s3 με 2100mah μπαταρία και τα κατάφερνα. αν είναι χειρότερη τότε κλαυτα χαράλαμπε. ωστόσο σε σχέση με το j5 έχει

+επεξεργασστή

+μνήμη ram

+αποθηκευτικός χώρος

αρνητικό 

-μπαταρία

-οθόνη 

να πω ότι είχα samsung note 4 και μου έπεσε στο νερό γι αυτό έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο προσωρινά. βέβαια να πω πως πρώτη επιλογή μου ήταν το xiaomi redmi note 3 pro αλλά δεν θέλω να μπλέξω με κινέζικα καταστήματα τώρα.

Οποιαδήποτε πρόταση εκτός motorola δεκτή.  

Δημοσ.

κι εγώ θέλω κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά μάλλον θα παω σε p8 λόγω οτι απο εκεί που θα το πάρω δεν έχει απόθεμα το j5. αλλά και να είχε μάλλον σε p8 θα πήγαινα αν και με φοβίζει η μπαταρία το μόνο αρνητικό για μένα. ωστόσο είχα galaxy s3 με 2100mah μπαταρία και τα κατάφερνα. αν είναι χειρότερη τότε κλαυτα χαράλαμπε. ωστόσο σε σχέση με το j5 έχει

+επεξεργασστή

+μνήμη ram

+αποθηκευτικός χώρος

αρνητικό 

-μπαταρία

-οθόνη 

να πω ότι είχα samsung note 4 και μου έπεσε στο νερό γι αυτό έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο προσωρινά. βέβαια να πω πως πρώτη επιλογή μου ήταν το xiaomi redmi note 3 pro αλλά δεν θέλω να μπλέξω με κινέζικα καταστήματα τώρα.

Οποιαδήποτε πρόταση εκτός motorola δεκτή.  

Meizu m2 note καλυτερο απο το p8 πιστευω

Δημοσ.

Και λεω δεν θα το προτεινει ο αλλος το moto.... μαλλον και το αλλο προφιλ δικο του ειναι... για 1000στη φορα το moto ειναι κατωτερο σε ολα και φυσικα κακασχημο design, οσο και να προσπαθεις να πεισεις τον κοσμο οτι η επιλογη σου ειναι καλη δεν θα γινει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ισχυει. Η ερωτηση του θεματος ειναι σε πολυ απλα ελληνικα... p8 lite vs j5...

Μεταξυ των δυο θα επελεγα το p8 lite προσωπικα και οπως εχουμε χιλιοπει το J εχει καλυτερη καμερα και οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...