Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ
Ειμαι φοιτητης και εχω στα χερια μου ενα desktop pc που χρησιμοποιω για gaming. Θελω να κανω αναβαθμιση στα γραφικα. Να την ξυλωσω την r7 ή να δοκιμασω crossfire? Τα χαρακτηριστικα:
-gpu: asus radeon r7 260x-oc-2gd5 2gb (gddr5 pci-e retail)
-cpu: amd fx-6300 six-core
-ram: 8gb
-χρησιμοποιω προς το παρον εναν WD HDD στις 7200rpm
Τροφοδοτικο ειναι ενα Hamburg 530W

PS: εχω 2 case fans και σε αναγκη βαζω και τριτο.

Δημοσ.

Πιο λογικο σε αυτη την περιπτωση ειναι να πουλησεις την r7 260x και με τα λεφτα που θα βγαλεις βαζεις ενα χ επιπλεον ποσο και παιρνεις μια καλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.

και για το crossfire δεν ειπες ποια μητρικη εχεις αν τελικα καταλήξεις εκει να δουμε αν μπορει να κανει τουλαχιστον 2χ8 pci-e

Δημοσ.

R9 380 ή gtx 960 αν δεν προκειται να αλλαξεις τροφοδοτικο.Μεγαλυτερες καρτες,ειδικα Amd δεν προτεινουμε κυριως λογω του επεξεργαστη και του τροφοδοτικου.

• Like 1
Δημοσ.

R9 380 ή gtx 960 αν δεν προκειται να αλλαξεις τροφοδοτικο.Μεγαλυτερες καρτες,ειδικα Amd δεν προτεινουμε κυριως λογω του επεξεργαστη και του τροφοδοτικου.

Σωστος ο Fulgore, οριακα εισαι στο τροφοδοτικο με μια r9 380, οποτε την 380x παιζει να μην την σηκωσει. Απο την αλλη διαφωνω λιγο με το κομματι που αναφερεσε στον επεξεργαστη, με την εννοια οτι δεν ειναι και 980 :P Δεν εχουν τοσες τρελες διαφορες οι 2 καρτες σε επιδόσεις ώστε στην μια να προκαλει bottleneck και στην αλλη οχι.

Δημοσ.

Μεγαλυτερες καρτες δεν προτεινουμε επειδη ο επεξεργαστης καιει παραπανω απο Intel και μαζι με την καρτα γραφικων θα ειναι πολυ οριακα,κοινως θα χρειαστει και νεο τροφοδοτικο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...