Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα κάηκε η κάρτα γραφικών μου από acer aspire 5920g και πήρα μια άλλη, Το θέμα είναι πως δυσκολεύομαι να την τοποθετήσω λόγω ενός μεταλικού πλαισίου. Η παλιά δεν το έχει. Η νεα εκτός ότι μπαίνει πιο δύσκολα με αναγκάζει (αν κατάλαβα καλά) να χρησιμοποιήσω υπερβολικά λεπτες βίδες πράγμα που δεν έχω. τι λέτε;

Η νέαpost-208412-0-99988300-1454369711_thumb.jpg

Η παλιάpost-208412-0-75228000-1454369730_thumb.jpg

Δημοσ.

εγω σε μια ιδια καποτε το ειχα βγαλει  , θελει προσοχη. και μετα επαιξε κανονικα. ψεματα , δεν ηταν ακριβως ιδια , ηταν η 9500Μ αλλα ιδια ιστορια...

Δημοσ.

Τελικά το πήγα και μαγαζί και έγινε η δουλειά το θέμα είναι τώρα πως βάζοντας  σε λειτουρία κάνει ένα μακρύ μπιπ και 2 σύντομα πράγμα που σημαίνει κάτι στη κάρτα γραφικών. Τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Βρες κ' βάλε μακρύτερες βίδες ;)
Οι βίδες σου ταιριάζουν γιατί έχει βόλτες το μεταλλικό πλαίσιο.

Ρίξε κ' μια ματιά στις θερμοκρασίες τις κάρτας γραφικών σου :)

Δημοσ.

Βρες κ' βάλε μακρύτερες βίδες ;)

Οι βίδες σου ταιριάζουν γιατί έχει βόλτες το μεταλλικό πλαίσιο.

Ρίξε κ' μια ματιά στις θερμοκρασίες τις κάρτας γραφικών σου :)

πως βάζοντας  σε λειτουρία κάνει ένα μακρύ μπιπ και 2 σύντομα πράγμα που σημαίνει κάτι στη κάρτα γραφικών

Σκέφτομαι μήπως θέλει update το bios αλλά πως να το κάνω;;;

Δημοσ.

πως βάζοντας  σε λειτουρία κάνει ένα μακρύ μπιπ και 2 σύντομα πράγμα που σημαίνει κάτι στη κάρτα γραφικών

Σκέφτομαι μήπως θέλει update το bios αλλά πως να το κάνω;;;

Ουπς... το ξέχασα αυτό :(

Ναι, θέλει update το bios με άλλο που να είναι modification.

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.notebookreview.com/forums/acer.22/ 

Το δικό μου από εκεί το πήρα κ' η vga μου είναι η asus nvidia 9650m gt με πειραγμένο το bios της σε χαμηλότερες ταχύτητες γιατί μου ανέβαζε 120 βαθμούς κ' κόλλαγε ο υπολογιστής

Δημοσ.

Δε φταιει το bios του laptop, φταιει το bios της καρτας...

Δυστυχως τα εχουν κανει λιγο περιεργα με τα laptop και για να παιξει θελει να ειναι το bios της καρτας acer... Στο ebay αν δεις πουλανε συγκεκριμενες για τετοια αντικατασταση σε 5920g. Παλια τουλαχιστον που το ειχα ψαξει για να ειμαι ετοιμος οταν πεθανει και η δικη μου (ολες ψοφανε,ελατωματικη φουρνια οι 8600m).

Δοξα το θεω δεν μου συνεβη ακομα μετα απο 9 χρονια αλλα μεταξυ μας αν συμβει αποδω και περα δε προκειται να την αλλαξω.... οχι οταν αγοραζεις laptop και με 169€ καινουριο δηλαδη...

Τωρα εσυ αφου πηρες την αποφαση να αγορασεις καρτα επρεπε να προσεξεις το θεμα με το bios της καρτας αλλα και αν μπορουσες να παρεις καμια αλλη συμβατη (νομιζω κανουν καποιες 9650) για να μη σου ξανακαει αφου οπως ειπαμσ ολες ειναι ελατωματικες οι 8600...

Δημοσ.

με 169 παίρνεις χειρότερο laptop...

Το αγόρασα από μέλος το οποίο μπορώ να επιστρέψω, δεν τίθεται θέμα. Το laptop έχει πάνω 8400m gs και πήρα μια που αυτή βρηκα την 8600m gt.

Δημοσ.

Τελικά το πήγα και μαγαζί και έγινε η δουλειά το θέμα είναι τώρα πως βάζοντας  σε λειτουρία κάνει ένα μακρύ μπιπ και 2 σύντομα πράγμα που σημαίνει κάτι στη κάρτα γραφικών. Τι μπορεί να είναι;

Όταν το πήρες από το μαγαζί άναβε το laptop?

(ένα ένα για να βρούμε μια άκρη ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...