Προς το περιεχόμενο

Blue screen CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION σε Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια το PC μου πεταξε μπλε οθονη με το παραπανω σφαλμα ξερετε τι μπορει να ειναι η τι μπορω να κανω για να το αντιμετοπισω?

Δημοσ.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff557228(v=vs.85).aspx

http://www.windowswally.com/how-to-fix-the-critical_structure_corruption-error/

εδω λεει οτι μπορει να ειναι μνημες ραμ ή ο δισκος σου .τσεκαρε τον δισκο με checkdisk. θα σου προτεινα να τσεκαρεις τις μνημες σου με το memtest86 και οπως και να εχει να κανεις format αν στο βγαζει συχνα

Δημοσ.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff557228(v=vs.85).aspx

http://www.windowswally.com/how-to-fix-the-critical_structure_corruption-error/

εδω λεει οτι μπορει να ειναι μνημες ραμ ή ο δισκος σου .τσεκαρε τον δισκο με checkdisk. θα σου προτεινα να τσεκαρεις τις μνημες σου με το memtest86 και οπως και να εχει να κανεις format αν στο βγαζει συχνα

Πρωτη η δευτερη φορα ειναι που μου το εχει βγαλει δεν ξερω ακριβως γιατι πριν απο 2 μερες μου πεταξε παλι blue screen αλλα δεν προλαβα να δω το Error.Θα τσεκαρω αυτα τα 2 που μου ειπες και θα σου πω,επισης εβαλα την εντολη sfc scannow που τσεκαρει για corrupted αρχεια και μου βρηκε οτι το αρχειο opencl.dll ειναι corrupted μηπως εχει να κανει με αυτο?

Δημοσ.

το μηνυμα αυτο βγαινει

1. οταν καποιο σημαντικο αρχειο ειναι corrrupted(δεν λεει ποια ομως...)

2.οταν καποιος driver ειναι corrupted

λεει μεσα στο λινκ που σου στειλα οτι πιθανως να ειναι χαλασμενος ο δισκος και να αλλοιωθηκαν τα δεδομενα ή να ειναι χαλασμενη η ram στην οποια αποθηκευθηκαν προσωρινα ή κατι αλλο (?) που μεταξυ μας θα του εκανα φορματ αν το βγαζει συχνα και τελος

δες αυτα τα δυο για να εισαι σιγουρος οτι το hardware ειναι οκ και αν ειναι τοτε δοκιμασε να κανεις repair το λειτουργικο απο το dvd 

αν στο ξαναβγαζει τοτε φορματ και τελος.

αν θες να προλαβαινεις να δεις τι παιζει , στο bios θα εχει επιλογη reastart on bsod (ή on fatal error) , βαλε την στο disable

Δημοσ.

το μηνυμα αυτο βγαινει

λεει μεσα στο λινκ που σου στειλα οτι πιθανως να ειναι χαλασμενος ο δισκος και να αλλοιωθηκαν τα δεδομενα ή να ειναι χαλασμενη η ram στην οποια αποθηκευθηκαν προσωρινα ή κατι αλλο (?) που μεταξυ μας θα του εκανα φορματ αν το βγαζει συχνα και τελος

δες αυτα τα δυο για να εισαι σιγουρος οτι το hardware ειναι οκ και αν ειναι τοτε δοκιμασε να κανεις repair το λειτουργικο απο το dvd 

αν θες να προλαβαινεις να δεις τι παιζει , στο bios θα εχει επιλογη reastart on bsod (ή on fatal error) , βαλε την στο disable

Εκανα check τον δισκο και εβγαλε καποια προβληματακια και μου ζητησε να κανω επανεκκινηση για να τα επιδιορθωσει.Τον τσεκαρα ξανα και τα βρηκε ολα κομπλε οποτε τα επιδιορθωσε.Μολις παω για υπνο θα βαλω και το memtest86 να τρεχει αν και δεν νομιζω να ειναι hardware γιατι πριν απο μερικους μηνες μου εβγαλε προβλημα το τροφοδοτικο και τα τσεκαρα ολα με διαγνωστικα για να ειμαι σιγουρος και ηταν οκ.

Δημοσ.

το μηνυμα αυτο βγαινει

Φιλαρακι εκανα και το memtest86 και δεν βρηκε τιποτα οποτε αν μου το ξανακανει παω για φορματ ε?

Δημοσ.

ωραιος! λοιπον εγω θα εκανα το εξης : αν στο ξαναβγαλει δοκιμασε να κανεις repair . δεν θυμαμαι πως αυτη την στιγμη αλλα μπορεις να μπεις πριν την εναρξη των win στο μενου που λεει automatic repair 

Κανε και αυτο και αν στο ξανακανει τοτε φορματ και ησυχασες

Δημοσ.

ωραιος! λοιπον εγω θα εκανα το εξης : αν στο ξαναβγαλει δοκιμασε να κανεις repair . δεν θυμαμαι πως αυτη την στιγμη αλλα μπορεις να μπεις πριν την εναρξη των win στο μενου που λεει automatic repair 

Κανε και αυτο και αν στο ξανακανει τοτε φορματ και ησυχασες

Χμμ ωραια αυτο θα κανω και αν τυχει κατι απροοπτο σε ενημερωνω.Να σαι καλα φιλαρακι σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Γράψε ποιο είναι το σύστημά σου αναλυτικά και τρέξε το blueScreenView για το αν έχεις διαφορετικά blue screen.

Το συστημα μου:

i5 4670 3.40 Ghz

12GB ram

R9 270 2GB

Z87 HD3 motherboard

Corsair VS550

το bluescreen view δεν μου βγαζει τιποτα γιατι δεν εχουν αποθηκευτει τα dumpfiles λογικα

Δημοσ.

Μάλλον έτρεξες ccleaner και στα καθάρισε. Προσπάθησε να δανειστείς ένα άλλο καλό τροφοδοτικό και να πααρακολουθείς πως θα πάει. Το Memtest το έτρεξες για κάποιες ώρες? Τουλάχιστον 4 να το κάνεις και ανά σετ της μνήμες όχι όλες μαζί.

Δημοσ.

Μάλλον έτρεξες ccleaner και στα καθάρισε. Προσπάθησε να δανειστείς ένα άλλο καλό τροφοδοτικό και να πααρακολουθείς πως θα πάει. Το Memtest το έτρεξες για κάποιες ώρες? Τουλάχιστον 4 να το κάνεις και ανά σετ της μνήμες όχι όλες μαζί.

Ααα το ccleaner την εκανε τη δουλεια ε?Τα εκανα ολα μεχρι στιγμης δεν εχω δει μπλε οθονη αν μου ξαναβγαλει θα δοκιμασω να ξανατρεξω το memtest οπως μου ειπες.Τωρα το τροφοδοτικο δεν νομιζω να εχει θεμα γιατι ειναι καινουριο.Μπορει να ηταν χαλασμενα αρχεια στον σκληρο και να εφτιαξε με το repair :D.Επισης ετρεξα και το furmark για να τεσταρω την καρτα και ολα καλα και εκει.

Δημοσ.

Αν σου ξανά βγάλει μπλε οθόνη θα σου δημιουργήσει και πάλι mini dump. Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο αλλά πολύ μέτριο με πτροβλήματα κατά καιρούς και rma.

Δημοσ.

Αν σου ξανά βγάλει μπλε οθόνη θα σου δημιουργήσει και πάλι mini dump. Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο αλλά πολύ μέτριο με πτροβλήματα κατά καιρούς και rma.

Ναι ε?δεν το ειχα ακουσε παντως απο το Turbo X που εινα πριν ειναι πολυ καλυτερο χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...