Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα, εδώ και 2 μέρες έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου (gigabyte windforce 2GB - gtx 770 ) και συγκεκριμένα όταν έπαιζα The Division Beta. Ενώ έπαιζα ξαφνικά το παιχνίδι - η εικόνα πάγωσε άκουσα απο τα ηχεία τον ήχο κρασαρίσματος ( νομίζω drivers ) και ξαφνικά η οθόνη έβγαλε τη γνωστή οθόνη που έχει όταν δεν έχουμε συνδεδεμένο κάποιο καλώδιο, το έβγαλα το τοποθέτησα καλά και δεν έφτιαξε, έστρωσε μόνο με hard restart από το κουμπάκι πάνω στο pc. Την πρώτη και δεύτερη μέρα της beta δε το έκανε. Περίεργο πρόβλημα δε βρίσκετε; Μήπως είναι θέμα drivers ή κάτι πιο σοβαρό. Ευχαριστώ παιδιά

Ενημερωτικά

PSU: Corsair GS800 ( 1η γενιά - 2012 )

OC στην κάρτα : OXI 

Drivers: τελευταίοι επίσημοι. 

Δημοσ.

Μολις εφαγα ακυρο φριζαρισμα και μεσα στα windows.

Απλα παγωσαν τα παντα, εκανα hard restart και επαθε το ιδιο προβλημα, το pc άνοιγε, δεν έδειχνε σήμα η οθόνη σαν να μην υπηρχε καλωδιο. Το qcode εγραφε Α2. 

Εκανα hard reset από το κουτί πάνω και επέμενε, δεν έδειχνε σήμα, τι clear cmos, τι reset , 10 φορές του έκανα και έμενε εκεί. 

Κλείνω το pc, αλλάζω βύσμα και μπήκε windows.

με Χ ειναι το βύσμα που ειχα πριν

με "τικ" αυτό που έβαλα τώρα

Το καλώδιο ειναι DVI to HDMI ( οθόνη )

Τι έχει γίνει; κάτι χάλασε ή ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα;

post-376588-0-00390800-1454360561_thumb.jpg

Είχε καιρό το καταραμένο το pc να δαιμονιστεί ήρθε η ώρα του πάλι  :fear:

Δημοσ.

Γιατί το έκανε αυτό όμως ; Ελπίζω να μη χαλάσει τίποτα τώρα 

Το έβαλα πάλι στο επάνω καλώδιο και δούλεψε! 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ βρε παιδιά. :S 

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι μια χαρα.. Αν εχει προβλημα στην ψηφιακη εξοδο,  μπορει να δημιουργηθει και αλλο προβλημα στη συνεχεια. Εχει και αλλη ψηφιακη εξοδο (hdmi ) , ομως πχ μπορει η οθονη του να μην εχει hdmi, συνεπως ειναι λογος για Rma, κανονικοτατος. Εαν δεν εχει τελειωσει η εγγυηση σου , δοκιμασε rma διαδικασιες με την Gigabyte. Εξηγησε τους το προβλημα σου και λογικα θα σου πουνε τι να κανεις : )

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει εγγύηση μέχρι αρχές Ιουνίου η κάρτα το θέμα είναι ότι τώρα δουλεύει και με τα 2 DVI, δηλαδή και το πάνω να βάλω, και το κάτω δουλεύει. Δε ξέρω τι να κάνω, τι έπαθε.

Εκανα παραγγελία καλώδιο Ηdmi. Το καλωδιο που χρησιμοποιώ τωρα ειναι hdmi (monitor) σε dvi (καρτα).

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Καλησπέρα φιλέ 7nisiotis έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο παλιό μου σύστημα πάρα πολύ καιρό τώρα  freezari το pc , η οθόνη εμφανίζει no signal. είτε σε games είτε youtube... Έκανα έλεγχο mobo , ram ,gpu cpu , ssd , windows διαφορετικά versions. θερμοκρασίες προγράμματα που ελέγχουν τα πάντα memtest,  Furmark ,Hard Disk Sentinel δοκίμασα με άλλη gpu ram hard disk και τίποτα, το μόνο που δεν δοκίμασα αλλαγή ( μόνο από προγραμα είναι το psu , στο νεο pc είναι μια χαρά ) Drivers update δοκίμασα μέχρι και με παλιούς drivers και τίποτα .. το έχω με καλώδιο DVI δεν υπαρχή hdmi στην οθόνη.. Αγόρασα νέο pc γιατί μου έσπασε τα νεύρα.

Μπορεί να είναι drivers και να έχει θέμα το DVI ???  

Σε παρακαλώ πάρα πολύ ενημέρωσε εάν εμφανιστεί το πρόβλημα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δε ξερω τι παιζει.

Συνεχιζει εδω το θέμα γιατι δε ξέρω αν είναι αποκλειστικά θεμα gpu

http://www.insomnia.gr/topic/599177-κρασάρισμα-υπολογιστή-no-signal-στην-οθόνη/?p=54631196#entry54631196

*** Παρακαλώ να κλειδωθεί το παρον θεμα, συνεχιζω στο βελτιωμένο και πιο ολοκληρωμένο παραπάνω τοπικ καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπιζω πιθανότατα εντοπίζεται γενικά στο hardware. Ευχαριστώ****

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...