Προς το περιεχόμενο

Αγορα moto x 2gen 2014.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) http://www.techtimes.com/articles/96495/20151019/android-6-0-marshmallow-has-a-built-in-battery-percentage-indicator-heres-how-to-activate-it.htm

2) Μπες στο Moto app πήγαινε στο γρανάζι και έπειτα στο Display και επέλεξε moto display.

Το moto x δεν εχει λαμπάκι για τις ειδοποιήσεις (βσκ εχει αλλα δεν το χρησιμοποιει για αυτον τον σκοπο) γτ εχει το moto display που ειναι 100 φορες καλυτερο...

3) Γενικος αυτη η οθονη λεγετε recent apps δεν ειναι οι εφαρμογές που σου ειναι ανοιχτές ειναι οι προσφατες. Το να τις κλινεις και να της ξανανοιγεις συνεχώς ειναι δαπανηρό στην μπαταρια γτ πρεπει να ξαναφορτωνει τις εφαρμογες στην ραμ (Το να φορτώνεις/ξεφορτωνεις δεδομένα στην ραμ ειναι πιο δαπανηρό απο το να τα διατηρείς).

Τετιο κουμπι δεν εχει το stock android εκτος και αν το rootαρεις και του βαλεις το xposed.

Καλα θα κανεις να εγκαταστήσεις το Greenify. To οποιο αυτο που κανει ειναι να εμποδίζει τις εφαρμογές να περνουνε πορους απο τον cpu καθώς και να ανοίγουν μονες τους.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.να ρωτησω κατι ακομη...σημερα αγορασα τη συσκευη και εχει android 5 ακομη.τωρα ηρθε η ειδοποιηση για lollipop..

android 6 ισως συντομα να υποθεσω.

Αρα λοιπον led δεν υπαρχει για ειδοποιησεις αλλα το συστημα που ανοιγει η οθονη με αισθητηρα χεριου ειναι απιθανο..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι

ΟΤΑΝ ερθει μηνυμα θα ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ  Η ΟΘΟΝΗ η καμια σχεση με αυτο?

και ακομη οταν παταω το κουμπι για επαννεκινηση του κινητου μου βγαζει μονο την επιλογη ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ...και οχι κατι αλλο..γιατι???

Σε ευχαριστω παρα πολυ.να ρωτησω κατι ακομη...σημερα αγορασα τη συσκευη και εχει android 5 ακομη.τωρα ηρθε η ειδοποιηση για lollipop..

Αρα λοιπον led δεν υπαρχει για ειδοποιησεις αλλα το συστημα που ανοιγει η οθονη με αισθητηρα χεριου ειναι απιθανο..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι

και ακομη οταν παταω το κουμπι για επαννεκινηση του κινητου μου βγαζει μονο την επιλογη ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ...και οχι κατι αλλο..γιατι???

Δημοσ.

Κανε update to motorola update services kai ξανατσεκαρε. Πρεπει 100% να εχει update.

Ναι το moto display ειναι ακριβός αυτο. Οταν σου ερθει sms θα αναβοσβήνει η οθονη (στειλε μνμ/ email στον εαυτο σου για το τσεκαρεις).

To stock android δεν εχει απο μονο του επιλογη για επανεκκίνηση. Μου φαίνεται εχει συνηθίσει τα samsung :P

Δημοσ.

huawei p6,huawei p7 και τωρα motorola...κανω ενημερωση λογισμικου και ερχονται συνεχεια ενημερωσεις!3 εχω κανει μεχρι τωρα..ειναι προβλημα?

Δημοσ.

Α για αυτο σκεφτόσουνα το p8...

Αν σου ητανε στο KitKat τοτε λογικα θα πρεπει να παει απο την 4.4.4 στο 5.0 στο 5.1 στο 6.0 και πιθανον και μερικα ενδιάμεσα...

Δημοσ.

μου σταματαει?μολις παρω την 6 να συνεχισω για ενημερωσεις ακομη?φανταστικο τηλ..240 ευρω τα αξιζει μεχρι το τελευταιο!

καμια επιλογη θηκης παρακαλω?λες να χρησιιμοποιησω leather case book?η θηκη που να βγαινει το κινητο και να το πιανεις ?ειναι φοβερο το ατιμο...αλλα εαν πεσει το κοβω ευαισθητο

Δημοσ.

Ναι παντοτε να τα ενημερώνεις ολλα μεχρι τελους. Στην 6.0 θα σταματισει θεωριτικα... Κανε update και τις εφαρμογες... Μου θυμίζεις κάποιους φιλους μου που φοβούνται να ενημερώνουν εφαρμογες και οποτε τουσ βρίσκω πρεπει να τους τα ενημερώνω εγω...

Δημοσ.

καμια θηκουλα?συνηθως τα κινητα μου δεν τα κλειδωνω σε θηκες στυλ βιβλιου...μου αρεσει να το πιανω στο χερι..

http://www.galore.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=8155&virtuemart_category_id=24&Itemid=163
Δημοσ.

Η καλύτερη και επίσημη θηκη ειναι αυτη:

http://www.amazon.com/Moto-Naked-Tough-Cases-Clear/dp/B00NR4AEA2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1438499278&sr=8-1&keywords=casemate+naked+tough+moto+x+2&linkCode=sl1&tag=httpwwwonetri-20&linkId=cf56b9b9101c1009c491911899d3956d

Αυτην εχει ο φιλος μου και ειναι απλα απίστευτη!

Δύστυχος δεν υπάρχει τπτ στην ελλαδα και απο οτι φαίνεται ειναι αρκετα δυσκολο να τις βρεις και στο εξωτερικό...

Δημοσ.

Δόξα το θεό επιτέλους πήρε. Επιτέλους γιατί μας τα................................ροιδο. 180000 απαντήσεις για πάρτυ σου. Τόσο πολύ μετράνε οι θετικές. Άψογος ο φίλος απόστολος μπράβο συγχαρητήρια άντε να το κρατήσεις 5 6 χρόνια και εδώ είμαστε να Ρώτας για το iphoine 11s. Μακριά από τον συγκεκριμένο κύριο.

Δημοσ.

Ρε παιδια,και εγω σκέφτομαι να παρω το Moto x 2nd gen αλλα με προβληματιζει ότι έχει μόνο 16 gb αποθηκευτικό χώρο,χωρίς να υποστηρίζει κάρτες SD...Ειναι αρκετός λέτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...