terry308 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 καμια προταση ? οικονομικη καθως οπως ειπα οι υψηλες επιδοσεις δεν με ενφιαφέρουν απλα να παιζει ικανοποιητικα Γράψε και ποιο είναι το τροφοδοτικό σου 1
Legolas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γράψε και ποιο είναι το τροφοδοτικό σου chieftec 650watt APS 650C ποσα δινω ? Οσα χρειάζονται για να με βγάλει τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα. Επίσης περιμένω να βγουν οι νεοι cpu zen οποτε υποθέτω οτι θα πέσουν οι τιμές στους υπόλοιπους
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε μια κάρτα τύπου r9 380 4gb / gtx 960 4gb και θα είσαι κομπλέ με αυτό το μηχάνημα, χωρίς να δώσεις ένα κάρο λεφτά θα πάρεις μια πολύ ικανή κάρτα να παίζει τα πάντα σε 1080p, σε άλλα παιχνίδια high όλα σε άλλα ultra, ανάλογα με το πόσο απαιτητικά είναι. Εγώ θα πρότεινα ασυζητητί την r9 380 4gb, είναι λίγο πιο δυνατή από gtx 960 4gb. 1
featherbrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Oχι τον 8320, αλλά τον 8320 τον απλό. Ο λόγος είναι πως μαμά ο 8320 δουλεύει σε υψηλότερη συχνότητα, ενώ το τι θα κάνουν σε overclock είναι θέμα τύχης. Έχω δει 8320 να ανεβαίνει καλύτερα από 8370. Έχω δει και 8320e να θέλει τρελή τάση για τα 4.5ghz. Για εμένα 8320. Εν μέρει έχεις δίκιο. Απλά ακόμη και ο χειρότερος 8320E σε oc να σου τύχει την συχνότητα του κανονικού 8320 θα την πιάσει. Είναι +0,3ghz... και τα ρέστα μετά τα βάζει στο budget της κάρτας ή τα κάνει σουβλάκια...
cabdik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καμια προταση ? οικονομικη καθως οπως ειπα οι υψηλες επιδοσεις δεν με ενφιαφέρουν απλα να παιζει ικανοποιητικα αν θες οικονομικη λυση για να παιζεις παιχνιδια μεν, αλλα χωρις υψηλες απαιτησεις, δε, τοτε κανε αυτο που σου λεει ο Multicore...! αλλαξε μονο καρτα γραφικων και παρε την καλυτερη που μπορεις, αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα