Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ για τον 8320Ε έχω ακούσει ότι σηκώνει καλύτερο oc αλλά πάντα είναι σε τι κομμάτι θα πέσεις.Για μένα πάρε όποιον βρείς φτηνότερο και θα είσαι jet!

Δημοσ.

Oχι τον 8320, αλλά τον 8320 τον απλό.

Ο λόγος είναι πως μαμά ο 8320 δουλεύει σε υψηλότερη συχνότητα, ενώ το τι θα κάνουν σε overclock είναι θέμα τύχης.

Έχω δει 8320 να ανεβαίνει καλύτερα από 8370.

Έχω δει και 8320e να θέλει τρελή τάση για τα 4.5ghz.

Για εμένα 8320.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και σε site διαβασα οτι ο 8320 ειναι πιστολι, 

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G4400-vs-AMD-FX-8320

αυτο εδω γιατι εχει τοσο μεγαλη διαφορα ?

αυτο λαμβανει υποψη του διαφορες παραμετρους των επεξεργαστων, οι οποιες κανουν τις συγκρισεις να μοιαζουν με ανεκδοτα...!! 

πχ συνυπολογιζει τα ενσωματωμενα γραφικα του G4400 στις μετρησεις, την στιγμη που οi FX δεν εχουν ενσωματωμενα γραφικα. αρα τι ειδους μετρηση θα βγαλει.....?

Δεν υπαρχει κανα εγγυρο site που να κανει σοβαρη συγκριση?

αρα η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι........... ΟΧΙ...!!!

γενικοτερα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. αφου εχεις καλη μητρικη, βαλε απλα εναν FX και μην ξηλωνεις τιποτα αλλο...!!! 

αλλιως, για να πεις οτι θα πας σε κατι καλυτερο-δυνατοτερο απο FX8320, θα πρεπει να ανεβεις πολυ σε μπατζετ. θα πας για ι5 και πανω....!!!!!!  

επισης... καλο θα ηταν να αναφερεις απο τι αποτελειται το συστημα σου, για να εχουμε μια συνολικη εικονα...!!

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 2
Δημοσ.

αυτο λαμβανει υποψη του διαφορες παραμετρους των επεξεργαστων, οι οποιες κανουν τις συγκρισεις να μοιαζουν με ανεκδοτα...!! 

πχ συνυπολογιζει τα ενσωματωμενα γραφικα του G4400 στις μετρησεις, την στιγμη που οi FX δεν εχουν ενσωματωμενα γραφικα. αρα τι ειδους μετρηση θα βγαλει.....?

αρα η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι........... ΟΧΙ...!!!

γενικοτερα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. αφου εχεις καλη μητρικη, βαλε απλα εναν FX και μην ξηλωνεις τιποτα αλλο...!!! 

αλλιως, για να πεις οτι θα πας σε κατι καλυτερο-δυνατοτερο απο FX8320, θα πρεπει να ανεβεις πολυ σε μπατζετ. θα πας για ι5 και πανω....!!!!!!  

επισης... καλο θα ηταν να αναφερεις απο τι αποτελειται το συστημα σου, για να εχουμε μια συνολικη εικονα...!!

RAM G.SKILL F3-10666CL7D-8GBXH 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-10666 1333MHZ RIPJAWSX

CPU AMD ATHLON X4 620 

M/B M5A99X EVO R2

Γραφικά Radeon HD 5600 

Η γραφικων θελει κ αυτη αλλαγη μου φαινεται :D 

• Like 1
Δημοσ.

καμια προταση ? οικονομικη καθως οπως ειπα οι υψηλες επιδοσεις δεν με ενφιαφέρουν απλα να παιζει ικανοποιητικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...