Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!Ωρα να χτισω ενα καινουριο pc μιας και το παλιο μου ουτε απο αναβαθμιση δε σωζεται.Μη τα πολυλογω θελω ενα κατα βαση gaming pc και λιγοτερο editing γυρω στα 700-800 ευρω.Ημουν κι εγω απο τους πιστους της intel,αλλα δοκιμασα να χτισω ενα amd συστημα στα ιδια περιπου λεφτα και μου μπηκαν αμφιβολιες.Θα γραψω κατω τα specs απο τα 2 PC Builds που εχω κατα νου και θα θελα αμα μπορειτε να μου πειτε σε ποιο απο τα 2 θα πηγαινατε,και αν θα αλλαζατε κατι στο ιδιο μπατζετ παντα.Η διαφορα τους στην ουσια ειναι ο cpu και η motherboard.

PC1(~760ευρω)                                                                     PC2(~730ευρω)

Intel i5-6500 unlocked                                                           AMD FX-8350

Gigabyte Geforce GTX960 4GB Windforce                          Gigabyte Geforce GTX960 4GB Windforce      

MSI Z97M-G43                                                                     MSI 970 Gaming

2x HyperX Fury Blue 4GB DDR3-1866MH                            2x HyperX Savage 4GB DDR3-1866MH         

Toshiba DT01ACA100 1TB                                                   Toshiba DT01ACA100 1TB

CoolerMaster Elite 600W                                                       CoolerMaster Elite 600W

Sharkoon BD28                                                                     Sharkoon BD28

Δημοσ.

Συμπλήρωσε την φόρμα .. και πιο συγκεκριμένα ποια παιχνίδια παίζεις

Ειδικα προγραμματα ενα premiere το πολυ και ενα after effects.Tα περιφερειακα τα εχω,η αγορα του hardwear θα γινει online και απο λειτουργικο μαλλον θα βαλω τα 8.1.Παιχνιδια παιζω σχεδον τα παντα.

Δημοσ.

Στο πρώτο pc ο επεξεργαστής δεν ταιριάζει με την μητρική που έβαλες... 6500 unlocked δεν υπάρχει, λογικά θα εννοείς τον 6600Κ που και πάλι δεν ταιριάζει με την μητρική γιατί πρέπει να είναι 1151 και όχι 1150.

Επίσης με overclock σκοπεύεις να ασχοληθείς; 

Δημοσ.

Στο πρώτο pc ο επεξεργαστής δεν ταιριάζει με την μητρική που έβαλες... 6500 unlocked δεν υπάρχει, λογικά θα εννοείς τον 6600Κ που και πάλι δεν ταιριάζει με την μητρική γιατί πρέπει να είναι 1151 και όχι 1150.

Επίσης με overclock σκοπεύεις να ασχοληθείς; 

Αυτον εννοω http://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html.Οντως λαθος στη μητρικη δεν το προσεξα οπως και να χει θα ειναι μια msi κοντα στα 100 ευρω.Εχεις να προτεινεις καποια?Με overclock οχι αμεσα,μονο αν χρειαστει.

Δημοσ.
Δημοσ.

+1 στον apsinthos07 αλλά εγώ θα εβαζα μια sapphire 380x και θα έδινα αλλά 50€ για ssd. Όπως ειπε και ο συνφορουμιτης ο CPU πρέπει να είναι k για να κανείς oc. Το build που εχεις κάνει είναι ότι να 'ναι, ddr3 ram με ddr4 motherboard και z97 motherboard + ψυκτρα για locked cpu. Το πρώτο πραγμα που σκεφτηκες ειναι εάν θα είναι amd ή intel, λίγη έρευνα πριν ποσταρεις δεν εκανες ;)

*Για κανένα λόγο 40€ για το Arcadia, υπάρχουν πολύ ομορφότερα και καλύτερα κουτιά στην ίδια τιμη.

π.χ: https://www.skroutz.gr/s/441319/Thermaltake-Commander-MS-III.html

Δημοσ.

*Για κανένα λόγο 40€ για το Arcadia, υπάρχουν πολύ ομορφότερα και καλύτερα κουτιά στην ίδια τιμη.

Το Arcadia είναι μια χαρά αξιόλογο κουτί, τώρα περί ομορφιάς ας διαλέξει ο TS όποιο του αρέσει περισσότερο.(στο budget των 40-50)

Όσο για τον ssd, θα έλεγα ας πάρει για τώρα αυτό το σύστημα και μετά τσιμπάει έναν ssd από κανένα crazy sunday... π.χ. κάτι τέτοιο όπως είπες στα 50€

Γιατί να μείνει στις DDR3 από την στιγμή που θα πάρει skylake?

Η συγκεκριμένη σειρά της corsair είναι άθλια, ας βάλει κάποιο ποιοτικότερο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Παιδια με το μαλακο δεν ασχολουμαι πολυ καιρο.Αρα μεταξυ των δυο επεξεργαστων να παω στον intel?εχω δει καλες κριτικες για τον συγκεκριμενο amd.Kαι γιατι οχι την gtx960?Ευχαριστω για τις προτασεις θα τις κοιταξω.

Δημοσ.

Παιδια με το μαλακο δεν ασχολουμαι πολυ καιρο.Αρα μεταξυ των δυο επεξεργαστων να παω στον intel?εχω δει καλες κριτικες για τον συγκεκριμενο amd.Kαι γιατι οχι την gtx960?Ευχαριστω για τις προτασεις θα τις κοιταξω.

Βασικά πρέπει να ξεκολλήσεις από το δίλημμα amd vs intel και να εστιάσεις αλλού, και οι δύο έχουν τα καλά τους και τα αρνητικά τους!

Όσο το γιατί όχι την 960 δες το video και θα καταλάβεις από μόνος σου.(τα benchmarks δες)

Γενικά είναι ανώτερη η 380Χ σε σχέση με την 960!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά πρέπει να ξεκολλήσεις από το δίλημμα amd vs intel και να εστιάσεις αλλού, και οι δύο έχουν τα καλά τους και τα αρνητικά τους!

Όσο το γιατί όχι την 960 δες το video και θα καταλάβεις από μόνος σου.(τα benchmarks δες)

Γενικά είναι ανώτερη η 380Χ σε σχέση με την 960!

Δεν ειναι διλημα amd vs intel ειναι μεταξυ αυτων των δυο επεξεργαστων

Επεξ/σία από scarecrow94
Δημοσ.

Λοιπον παιδια ψαχτηκα περισσοτερο αποφασισα να ανεβω στα 900+ ευρω και κατεληξα σε αυτο το συστημα ειναι ενταξει?

Όχι δεν είναι εντάξει! Υπάρχουν δύο επιλογές:

• Αν δεν θες να ασχοληθείς με το overclock τότε αλλάζεις επεξεργαστή και βάζεις τον 6600.
  • Αν θες να ασχοληθείς με το overclock(όχι σε μεγάλο βαθμό) τότε αφήνεις τον 6600Κ αλλά βάζεις αυτήν την μητρική(ή αυτήν για μεγαλύτερο o/c) και μια ψύκτρα.

Επίσης θα άλλαζα κουτί και ssd.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι εντάξει! Υπάρχουν δύο επιλογές:

• Αν δεν θες να ασχοληθείς με το overclock τότε αλλάζεις επεξεργαστή και βάζεις αυτόν.
  • Αν θες να ασχοληθείς με το overclock(όχι σε μεγάλο βαθμό) τότε αφήνεις τον 6600Κ αλλά βάζεις αυτήν την μητρική(ή αυτήν για μεγαλύτερο o/c) και μια ψύκτρα.

Επίσης θα άλλαζα κουτί και ssd.

Οχι θα ασχοληθω με overclock γι αυτο κατεληξα σε αυτον.Για τον ssd νομιζω δε χρειαζομαι κατι περισσοτερο εκτος αν βρω καλυτερο στα ιδια χρηματα.Τωρα οσον αφορα τη μητρικη εχω ενα κολληματακι με τις msi τετοιες χρησημοποιουσα παντα και ειμαι τελειως ευχαριστημενος εχεις να μου προτεινεις καποια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...