mike0402 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 σημερα εκανα παραγγελια ενος κινητου απο honorbuy μου στειλανε email επιβεβαιωσης παραγγελιας και επιβεβαιωσης πληρωμης..το κινητο θα ερθει με courier dhl η ups.θα μου στειλουνε τις επομενες μερες αριθμο για να παρακολουθω το δεμα?γνωριζει καποιος?
eddie1996 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 σημερα εκανα παραγγελια ενος κινητου απο honorbuy μου στειλανε email επιβεβαιωσης παραγγελιας και επιβεβαιωσης πληρωμης..το κινητο θα ερθει με courier dhl η ups.θα μου στειλουνε τις επομενες μερες αριθμο για να παρακολουθω το δεμα?γνωριζει καποιος? Θα σου στείλουν e-mail ότι αποστάλθηκε η τάδε παραγγελία και ο αριθμός αποστολής είναι ο τάδε.... Το πήρες από ευρωπαική αποθήκη ή από την κινέζικη?
mike0402 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου στείλουν e-mail ότι αποστάλθηκε η τάδε παραγγελία και ο αριθμός αποστολής είναι ο τάδε.... Το πήρες από ευρωπαική αποθήκη ή από την κινέζικη? απο ευρωπαικη
eddie1996 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 απο ευρωπαικη Θα στο στείλουν express. Τώρα το ποια μπορεί να είναι δεν ξέρω. Μπορεί να είναι DHL-UPS-GLS. Θα σου στείλουν μήνυμα όταν το στείλουν με αριθμό φορτωτικής από την τάδε εταιρεία.
mike0402 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Θα στο στείλουν express. Τώρα το ποια μπορεί να είναι δεν ξέρω. Μπορεί να είναι DHL-UPS-GLS. Θα σου στείλουν μήνυμα όταν το στείλουν με αριθμό φορτωτικής από την τάδε εταιρεία. οκ εγινε σε ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα