nexus5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 gamecube Παιχνιδια πως γυνεται να παιξουνε σε wii-wii U?
SOADNICK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε νομιζω οτι χρειαζεται homebrew για παιχνιδια Gamecube το Wii. Εχει απο μονο του υποστηριξη. Βαζεις κανονικα τον δισκο του gamecube, συνδεεις και τα χειριστηρια στην πανω μερια (ανοιγει ενα καπακι) και εισαι ετοιμος. Νομιζω ετσι γινεται, δε το εχω δοκιμασει ποτε για να σου πω 100%. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2016 από SOADNICK 1
Greygore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομιζω οτι χρειαζεται homebrew για παιχνιδια Gamecube το Wii. Εχει απο μονο του υποστηριξη. Βαζεις κανονικα τον δισκο του gamecube, συνδεεις και τα χειριστηρια στην πανω μερια (ανοιγει ενα καπακι) και εισαι κομπλε. Νομιζω ετσι γινεται, δε το εχω δοκιμασει ποτε για να σου πω 100%. Έτσι ακριβώς, το καπάκι στην πάνω μεριά "κρύβει" 4 slot για Gamecube controller και 2 για memory card, μετά απλά βάζεις το mini-dvd του παιχνιδιού στο drive και φορτώνει κανονικά. Αυτό για Wii πάντα, στο Wii U έχω την εντύπωση το backwards compatibility είναι μόνο για Wii games. 1
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο για τα πρώτα μοντέλα Wii, όχι τα μεταγενέστερα όμως! 1
nexus5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 σας ευχαριστω ολους για της απαντησης σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα