Megatontnt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα στην ομαδα, Σκεφτομαι να αλλαξω κουτι (haf 922) και να το αντικαταστησω με το corsair 750d. Υπαρχει καποια αλλη προταση? θελω ομως να χωρεσω μεσα 2 ssd, 1χ 2.5" hdd και 5 χ 3.5" hdd. οπως και να βαλω καποιο kit ή custom water cooling, πχ phobya 240 ή 320. η αν δεν εχει μεγαλη διαφορα με κατι ΑΙΟ πχ H110 GT τι προτεινετε για υδροψηξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apsinthos07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο είναι το budget? +1 για το corsair! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ~400 συνολο. για το κουτι ειναι περιπου 170 ( corsair 750d) και για water cooling τα υπολειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apsinthos07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ~400 συνολο. για το κουτι ειναι περιπου 170 ( corsair 750d) και για water cooling τα υπολειπα Το corsair χωράει ότι θες... αλλά στο κομμάτι της υδρόψυξης δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 υπαρχει καποια προταση για water cooling? καποιος κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Water cooling μονο επεξεργαστή? Τα 130 που κατάλαβα ότι θέλεις να διαθέσεις είναι λίγα για custom loop, τα έτοιμα κιτ που αναφέρεις συνήθως κάποιο εξάρτημα είναι φτηνό πράγμα που αργότερα θα σε τρώει να το αλλάξεις (συνήθως έχουν αδυναμες αντλίες), Αποφάσισε πρώτα το κουτί και μετά πες μας πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε ανάλογες προτάσεις, εγώ πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Alphacool eisberg που είχα μέχρι πρόσφατα η οποία πωλείται ως AIO αλλά έχει δυνατότητα επέκτασης αν θελήσεις να προσθέσεις και κάποια κάρτα γραφικών στο μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Water cooling μονο επεξεργαστή? Τα 130 που κατάλαβα ότι θέλεις να διαθέσεις είναι λίγα για custom loop, τα έτοιμα κιτ που αναφέρεις συνήθως κάποιο εξάρτημα είναι φτηνό πράγμα που αργότερα θα σε τρώει να το αλλάξεις (συνήθως έχουν αδυναμες αντλίες), Αποφάσισε πρώτα το κουτί και μετά πες μας πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε ανάλογες προτάσεις, εγώ πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Alphacool eisberg που είχα μέχρι πρόσφατα η οποία πωλείται ως AIO αλλά έχει δυνατότητα επέκτασης αν θελήσεις να προσθέσεις και κάποια κάρτα γραφικών στο μέλλον ~230 περιπου ειχα στο μυαλο μου κατι σαν αυτα Phobya Pure Performance Kit 360 Lt Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 LT/ST Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ~230 περιπου ειχα στο μυαλο μου κατι σαν αυτα Phobya Pure Performance Kit 360 Lt Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 LT/ST Την αντλία που έχουν την θεωρώ πολύ αδύναμη, από την στιγμή που κοιτάς τέτοιο σύστημα καλύτερα μάζεψε κάτι παραπάνω και κάνε ένα custom loop κομμάτι κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να μου γράψεις περίπου τι χρειαζετε για να ρίξω μια μάτια? το σημαντικό, η αντλία δηλαδή ποσό νερό πρέπει να "δίνει" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να μου γράψεις περίπου τι χρειαζετε για να ρίξω μια μάτια? το σημαντικό, η αντλία δηλαδή ποσό νερό πρέπει να "δίνει" ?Όταν σχολασω ευχαρίστως να σου κάνω μια σύνθεση Για εμένα οι καλύτερες επιλογές είναι η D5 και οι ddc είναι παρόμοιων επιδόσεων η κυρία διαφορά είναι ότι η d5 είναι πιο ήσυχη αλλά μεγαλύτερη σε όγκο, η ddc οι παλιότερες εκδόσεις τουλάχιστον είχαν παραπάνω θόρυβο είναι αρκετά πιο μαζεμενες σε μέγεθος αλλά ζεστενονται αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Κουτί λέω να πάρω το 750d όπως γράφω, ή 900d αν τύχει και το βρω σε καλή τιμη όποτε πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο. Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα