Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέα μόδα τώρα, το "Edge", λες και παρέχει κάτι το ουσιαστικό. Ένα φτωχό και κατ' εμέ άχρηστο "teaser" της τεχνολογίας αναδιπλούμενης οθόνης είναι. Ελπίζω το S7 να παρουσιάσει καμιά ουσιαστική αλλαγή, όπως νέα τεχνολογία μπαταρίας, για παράδειγμα. Καλή η κούρσα στους CPU, τη RAM και το ppi, αλλά υπάρχουν τομείς, που υστερούν περισσότερο.

Μου κανει εντυπωση που το περσινο Edge μοντελο, υπερτερει σχεδον σε ολα τα benchmarks, ενω υποθετικα εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με την κυρια εκδοση.

Δημοσ.

Tο κολημα σας πιο ειναι ? Κανονικα πρεπει να χερεστε που βγαζουν  καινουργια μοντελα και πεφτουν οι τιμες .

Οσοι γραφουν με υφακι Ειναι βλακες οσοι πειραν το S6 Και τωρα ειναι παλιο κτλ κτλ και γενικα για ολλες τις μαρκες. ΤΙ τους ενοχλει ?

Μου θυμιζει την παροιμια με τα προβατα, που του λενε τι θελεις  ??? και απανταει να ψοφήσουν του γείτονα τα προβατα .

Μονο καλο κανει ο ανταγωνισμος ας βγαζουν και κάθε μερα καινουργιο μοντελο.

Ποιος σου είπε ότι όσοι πήραμε το S6 το πηραμε μια περιουσία? Ποιος σου είπε ότι μόλις βγει το S7 θα θεωρώ ότι το S6 μου είναι παλιό? Αφού παραμένει τούμπανο και καλύπτει άνετα τις ανάγκες μου! Με τη δική σου λογική θα πρέπει να αγοράζουμε ναυαρχιδες 2ετιας για να μην νιώθουμε βλακες...

Αυτο ειναι το θεμα οτι ενοχλει αυτους που δεν ξερουν 5 παραματα παραπανω και πιστυευουν οτι τους πλασαρουν οι εταιριες...Αλλα αυτες επειδη ξερουν οτι ο μεσος καταναλωτης δεν εχει ιδεα βγαζουν 100 διαφορετικες εκδοσεις του ιδιου κινητου για να τους καλυψει ολους...με 2πλο κερδος 1) τραβαει περισσοτερους πελατες και 2) εξασφαλιζει κερδη για τα επομενα 2-3 χρονια ή οσο κραταει η υπαρχουσα τεχνολογια ανακυκλωνοντας τη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...